Bieżące odcinki cz. 1
- Marek Forrester
Wróćmy do tematu, bo jeśli chcecie podyskutować o dziecku Amber-Becky to do tematu "Przeszłość"
A tu musze wam powiedzieć ,że podobają mi się święta w LA. Pierwszy raz widzę jak to wygląda u Forresterów i jestem zachwycony, szkoda tylkom ,że Stephanie jest nadal na wózku, napewno ją to przybija... Chodź tego raczej nie okazuje 
Nobody does it better
O ile mi wiadomo to Mały Eryk występuje w aktualnych odcinkach. Również była mowa o nim we wczorajszym. Nie jesteś administratorem ani moderatorem tego forum i tego typu niegrzeczne uwagi w trybie rozkazującym w kierunku użytkowników są nie na miejscu.Alexander pisze:Wróćmy do tematu, bo jeśli chcecie podyskutować o dziecku Amber-Becky to do tematu "Przeszłość"
Ale mnie to przeraża to co ty piszesz na temat Amber , że ona nie ukradła dziecka . Ona właśnie to zrobiła ,najpierw zamordowała własne dziecko nie jadąc do szpitala a później ukradła dziecko własnej kuzynce. Jeżeli ty uważasz że ona nie ukradła , że ona nie wiedziała co robi ,to nie tylko o nią się martwie ale przedewszystkim o ciebie.
Przecież Alexander tylko grzecznie zwraca uwagę. Gdzie Ty tu widzisz tryb rozkazujący ?LoLex pisze:O ile mi wiadomo to Mały Eryk występuje w aktualnych odcinkach. Również była mowa o nim we wczorajszym. Nie jesteś administratorem ani moderatorem tego forum i tego typu niegrzeczne uwagi w trybie rozkazującym w kierunku użytkowników są nie na miejscu.Alexander pisze:Wróćmy do tematu, bo jeśli chcecie podyskutować o dziecku Amber-Becky to do tematu "Przeszłość"
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
"...to do tematu Przeszłość"mucha331 pisze: Przecież Alexander tylko grzecznie zwraca uwagę. Gdzie Ty tu widzisz tryb rozkazujący ?
Nie zwraca się do swojego psa tylko do innych ludzi.
A ja mam nadzieję, że dzisiaj wreszcie będę się mógł pośmiać na MNS, bo ostatnio coś takie smutne te odcinki. Wczoraj się tak nakręciłem przeciwko Cesarzowej i zasmuciłem, oglądając Becky.
A moim zdaniem zachowanie Stefy wczoraj było śmieszne...Myślałem że walnie ją tą laską w łeb...(lubię Brooke ale to naprawde byłoby śmieszne) i jeszcze Eryk powiedział że jeśli Brooke nie zerwie z Thornem on sam to zrobi (od kiedy Eryk jest z Thornem??)...LoLex pisze: A ja mam nadzieję, że dzisiaj wreszcie będę się mógł pośmiać na MNS, bo ostatnio coś takie smutne te odcinki. Wczoraj się tak nakręciłem przeciwko Cesarzowej i zasmuciłem, oglądając Becky.
Oj Robi o mnie się nie martw,dla mnie to tylko serial a nie rzeczywistość, ale widzę że Ty się strasznie wczuwasz i przejmujesz i chyba żyjesz Modą i sytuacjami, które w prawdziwym świecie raczej by sie nie zdarzyły, więc może martw sie o siebie i o to żeby świat seriali nie przesłonił ci codziennego smutnego i szarego życia,albo przypadkiem nie pomieszał z nierealnymRobi pisze:Ale mnie to przeraża to co ty piszesz na temat Amber , że ona nie ukradła dziecka . Ona właśnie to zrobiła ,najpierw zamordowała własne dziecko nie jadąc do szpitala a później ukradła dziecko własnej kuzynce. Jeżeli ty uważasz że ona nie ukradła , że ona nie wiedziała co robi ,to nie tylko o nią się martwie ale przedewszystkim o ciebie.
- alexisjunior
Stanowczo test tygodnia!!! Nasze wątpliwości zostały rozwiane!!!
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- alexisjunior