Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ona nie ukradła dziecka, tylko kupiła w hipermarkecie ::loll::
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Robi pisze:Ona nie ukradła dziecka, tylko kupiła w hipermarkecie ::loll::
Żałosne jest to co piszesz ::plask wczolo: szkoda czasu na takie bzdurne gadanie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wróćmy do tematu, bo jeśli chcecie podyskutować o dziecku Amber-Becky to do tematu "Przeszłość" :) A tu musze wam powiedzieć ,że podobają mi się święta w LA. Pierwszy raz widzę jak to wygląda u Forresterów i jestem zachwycony, szkoda tylkom ,że Stephanie jest nadal na wózku, napewno ją to przybija... Chodź tego raczej nie okazuje :twisted:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Alexander pisze:Wróćmy do tematu, bo jeśli chcecie podyskutować o dziecku Amber-Becky to do tematu "Przeszłość" :)
O ile mi wiadomo to Mały Eryk występuje w aktualnych odcinkach. Również była mowa o nim we wczorajszym. Nie jesteś administratorem ani moderatorem tego forum i tego typu niegrzeczne uwagi w trybie rozkazującym w kierunku użytkowników są nie na miejscu.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ale mnie to przeraża to co ty piszesz na temat Amber , że ona nie ukradła dziecka . Ona właśnie to zrobiła ,najpierw zamordowała własne dziecko nie jadąc do szpitala a później ukradła dziecko własnej kuzynce. Jeżeli ty uważasz że ona nie ukradła , że ona nie wiedziała co robi ,to nie tylko o nią się martwie ale przedewszystkim o ciebie.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

LoLex pisze:
Alexander pisze:Wróćmy do tematu, bo jeśli chcecie podyskutować o dziecku Amber-Becky to do tematu "Przeszłość" :)
O ile mi wiadomo to Mały Eryk występuje w aktualnych odcinkach. Również była mowa o nim we wczorajszym. Nie jesteś administratorem ani moderatorem tego forum i tego typu niegrzeczne uwagi w trybie rozkazującym w kierunku użytkowników są nie na miejscu.
Przecież Alexander tylko grzecznie zwraca uwagę. Gdzie Ty tu widzisz tryb rozkazujący ?
Awatar użytkownika
LoLex

mucha331 pisze: Przecież Alexander tylko grzecznie zwraca uwagę. Gdzie Ty tu widzisz tryb rozkazujący ?
"...to do tematu Przeszłość"

Nie zwraca się do swojego psa tylko do innych ludzi.

A ja mam nadzieję, że dzisiaj wreszcie będę się mógł pośmiać na MNS, bo ostatnio coś takie smutne te odcinki. Wczoraj się tak nakręciłem przeciwko Cesarzowej i zasmuciłem, oglądając Becky.
Goku

Post autor: Goku »

LoLex pisze: A ja mam nadzieję, że dzisiaj wreszcie będę się mógł pośmiać na MNS, bo ostatnio coś takie smutne te odcinki. Wczoraj się tak nakręciłem przeciwko Cesarzowej i zasmuciłem, oglądając Becky.
A moim zdaniem zachowanie Stefy wczoraj było śmieszne...Myślałem że walnie ją tą laską w łeb...(lubię Brooke ale to naprawde byłoby śmieszne) i jeszcze Eryk powiedział że jeśli Brooke nie zerwie z Thornem on sam to zrobi (od kiedy Eryk jest z Thornem??)...:P Tylko Becky było mi szkoda...Ostatnio zrobiła się z niej moja ulubiona postać w MNS...
Awatar użytkownika
LoLex

Goku, a mnie wczoraj wypełniła złość, kiedy oglądałem Cesarzową i Eryka. Straciłem do niego resztki sympatii, bo kiedyś go bardzo lubiłem, ale teraz po prostu totalnie mnie zawodzi.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Robi pisze:Ale mnie to przeraża to co ty piszesz na temat Amber , że ona nie ukradła dziecka . Ona właśnie to zrobiła ,najpierw zamordowała własne dziecko nie jadąc do szpitala a później ukradła dziecko własnej kuzynce. Jeżeli ty uważasz że ona nie ukradła , że ona nie wiedziała co robi ,to nie tylko o nią się martwie ale przedewszystkim o ciebie.
Oj Robi o mnie się nie martw,dla mnie to tylko serial a nie rzeczywistość, ale widzę że Ty się strasznie wczuwasz i przejmujesz i chyba żyjesz Modą i sytuacjami, które w prawdziwym świecie raczej by sie nie zdarzyły, więc może martw sie o siebie i o to żeby świat seriali nie przesłonił ci codziennego smutnego i szarego życia,albo przypadkiem nie pomieszał z nierealnym ::krzyw::
Awatar użytkownika
LoLex

ROTFL! Bridget jest na nartach! ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

::ke:: Bridget jest na nartach ::ke::
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Abec

Post autor: Abec »

Stanowczo test tygodnia!!! Nasze wątpliwości zostały rozwiane!!!
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Wreszcie zmienili śpiewkę ::loll:: .
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Awatar użytkownika
LoLex

Ale coś mi nie pasuje. Przecież oni jadą do Wenecji. Czemu ta Michelle mówiła, że przylatują tutaj.
Zablokowany