Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Darla nieby też a jest w barometrze. Megan nie długo .... aha zapomniałem że nic nie można w tym dziale wypisywać co będzie::jezyk::
Ostatnio zmieniony 2006-08-30, 18:34 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
jahek

Post autor: jahek »

Pomysł Erica wydał mi się interesujący. Nie czytałem spoilerów, ale przeczuwam, że Ridge ma być przynętą na Brooke. Dlatego Ridge wspominał, że Taylor może tego nie pochwalać...
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Brooklyn napisał:
Zgadzam się. Tylko w bajkach w święta wszyscy są razem. ::krzyw::[/quote]

Własnie o to chodzi że nie.Święta,urodziny itp. uroczystości są pretekstem a nawet powodem do tego zeby spędzac je razem z cała rodziną. Taka przynajmniej jest tradycja. Chyba że coś naprawdę ważnego wypadnie i nie można razem zasiąść np. do wigilijnego stołu. W każym razie wiekszość ludzi robi wszystko żeby w ważne i jedyne dni w roku być razem z rodziną.
Ostatnio zmieniony 2006-08-30, 18:36 przez ana, łącznie zmieniany 1 raz.
paula ;]

Post autor: paula ;] »

Zapomnieliście, że "Moda na sukces" to nie "Klan", żeby cała rodzina się zeszła na święta ::rad::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Święta w USA są nieco inne niż u nas. Nie traktuje się ich tak tradycjonalnie jak w Polsce.
Awatar użytkownika
ana

Napewno są inne pod wzgledem religijnym,nie ma tam zakorzenionej takiej tradycji chcreścijańskiej jak u nas itp. Niemniej jednak jest to wydarzenie które spędza sie raczej razem.Tak jakczyjeś święto-urodziny,imieniny,śluby.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Znalazłem rozwiązanie i na tym kończymy dyskusję o Bridget ::jezyk::

Na święta Brooke wysłała Bridget do dziadka, babci, prababci, wójka i ciotek do Paryża(bo ta bardzo chciała zobaczyć babcie Logan i wspólnie z nia obejrzeć jakąś opere mydlaną-może "Żar młodości"? ::plask wczolo: ), a przy okazji została we Francji na narty.... ::cojest:: ::chytry:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
ana

A zauwazyliście jak ładnie wygladała dzis Taylor?ten sweterek i makijaż:)
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Dzisiaj Taylor mi się wyjątkowo nie podobała. I ten jej tekst do Helen "myślałam, że niesiesz ubrania dla modelek" był dla mnie ironiczny. Ostatnio Taylor podobała mi się kiedy rozmawiała z Ridge'm i Macy w nowym domu. Wtedy jak Macy bawiła się z bliźniaczkami. Taylor miała bardzo ładną fryzurę i fajny kolor włosów. Niestety ostatnio dopompowała usta i mi się nie podoba już zupełnie.
Jimena

Post autor: Jimena »

Ja uważam że pięknie jej było w tym błękitnym sweterku :)
Ostatnio zmieniony 2006-08-30, 18:51 przez Jimena, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robi

Tak to prawda , Taylor się stroj tylko na śluby i przyjęcia , a w normalny dzień chodzi taka nie zadbana, ale dziś był wyjątek.
paula ;]

Post autor: paula ;] »

Mi dzisiaj Taylor także bardzo się podobała. Ale Kimberly chyba zabrakło wełny do tego sweterka, którego ma już od wczoraj ::loll::
Forrester

Post autor: Forrester »

LoLex pisze:No tak. Wyciąga się taki argument, bo trudno znaleźć jakikolwiek żeby nazwać Brooke egoistką.
Tu już mnie rozbawiłeś użytkowniku LoLex. Jak to trudno znależć argumenty na egoizm Brooke. Ich jest właśnie mnóstwo... Przecież pierwszy z brzegu to jest zachowanie Brooke wobec Stephanie. Udaje jej przyjaciółkę, a myśli tylko o sobie i jak zaspokoić swoje potrzeby seksualne z Thornem. Taylor dobrze nazwała jej przykład choroby.

A wracając do tematu to rzeczywiście troche przesada, że wszyscy bohaterowie nagle lecą do Wenecji, jakby nie było innych miejsc do spędzania wakacji...
Awatar użytkownika
Robi

Brooke nie chce być przyjaciólką Stephani tylko chce aby zakończyły konflikt . Następna sprawą jest to że Brooke kocha Thorne i on to uczucie odwzajemnia, być może jest to tylko przygoda ale w tym filmie są same przygody .
jahek

Post autor: jahek »

Forrester pisze:A wracając do tematu to rzeczywiście troche przesada, że wszyscy bohaterowie nagle lecą do Wenecji, jakby nie było innych miejsc do spędzania wakacji...
Nad jezioro Como też pojechali wszyscy :) To będą fajne odcinki, nareszcie w otwartej przestrzeni :)
Zablokowany