Newsy ze świata seriali
- Pottermaniack
Zwiastun "Grzesznych i Bogatych" - http://www.plejada.pl/111275,4,wszystki ... l#autoplay
Średnio mi się podoba
Najbardziej rozśmieszyła mnie czołówka (szczególnie imię "Rejczel") i napisy końcowe
A no i jeszcze "Wredny Pompon" 
Średnio mi się podoba
- Pottermaniack
Czołówka fajna, nawet Wielebny Bob jest
A w MNS nie ma pastora w czołówce, a szkoda
25 października to niedziela, fajnie byłoby, jakby leciał do południa
Żeby tylko nei dali o jakieś idiotycznej porze, np. 19.00 czy 19.30, jak kiedyś Polsat zrobił z rankingiem Gwiazd
No a tak poza tym, to chyba można założyć już temat o tym serialu
A w MNS nie ma pastora w czołówce, a szkoda
25 października to niedziela, fajnie byłoby, jakby leciał do południa
No a tak poza tym, to chyba można założyć już temat o tym serialu
No, ale tych pastorów to jest w MnS wielu... Mógłby być jeden stały, tak jak jest jeden policjant, jeden lekarz...Goku pisze:Biorąc pod uwagę ilość ślubów B&B mogliby go śmiało dodać do czołówki
Tak w ogóle to fajnie by było gdyby w końcu pojawił się w serialu jakiś młody bohater-pastor i miał wątek.
Właśnie miałem to zasugerować. To w końcu ma być podobno też parodia naszej Mody.Damians pisze:No a tak poza tym, to chyba można założyć już temat o tym serialu
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
A to ma być na Polsacie czy na TVN-ie, bo już się pogubiłem? Jeśli na TVNie to pewnie będzie po TzG, zamiast Teraz albo nigdy!, bo to ma się juz chyba skończyć.Damians pisze:25 października to niedziela, fajnie byłoby, jakby leciał do południa Żeby tylko nei dali o jakieś idiotycznej porze, np. 19.00 czy 19.30, jak kiedyś Polsat zrobił z rankingiem Gwiazd
Ja słyszałem, że 3. seria miała być ostatnia i jej połowa była przed wakacjami, a 2. połowa miała być po wakacjach. Czyli TaN będzie miało więcej niż 3 serie? Bo to by było trochę dziwne jakby Mucha dołączała tam tylko na kilka odcinków.Damians pisze:A Teraz albo nigdy zostaje po TzG, cały czas mówią o tym w związku z angażem Muchy tam