Rok w Klanie zakończony jak na Klan wypasionym odcinkiem ślubnym, z dużą ilością gości,urzędem stanu cywilnego, Rosso, Karczmą Bolka, zespołem ludowym i limuzyną
Wyszło to naprawdę dobrze i na bogato. Zaskoczyło mnie, że znów Barbara jednakowo się zachowała, ale miała dobrą muzykę. No i żyrandol, którego wątek nie wiem czy nie był inspiracją śmierć Macy. Szkoda, że tylko się potrząsł 
No i dziś wyszło, że Witek nie jest taki bezinteresowny wobec Tadeusza i Anny
Fajnie, że do Wawy przeprowadzają się Bolek i Heniutka bo pewnie będzie ich więcej w serialu. Z Agi robią trochę idiotkę, że myśli, że ktoś od tak da jej kupę kasy na ekodziałalność, bez zysku i biznesplanu
Dobrze, że wspomniano dziś śmierć byłego Agi - Łukasza, bo bardzo mało takich wtrąceń jest.
Maćka jest ostatnio sporo, a to piecze precle, a to pracuje jako kelner
. Teraz wymyślił że z Leosią poleci do Australii i pewnie ciężko mu to będzie wybić z głowy. Ale może poleci i w ten sposób zniknie z serialu na jakiś czas. Powrócił też wątek narkotyków. Po braniu przez Kingę, jej brata, teraz zaczęli bliźniaki.
Dziś był dość dobry odcinek i zapowiadający nowe ciekawe wątki. Daniel pisze książkę o sekcie i wyszło na jaw, że napisał tam o matce, jej gwałcie i ojcu no i potajemnie Moni to przeczytała i wpadła w złość. Sandra urodziła, ale za to Norbi ma nawrót choroby i zaginął, na końcu odcinka udało się go odnaleźć przez Kamilę, która bardzo się zaangażowała w poszukiwania, niestety podejrzenia o chorobie się sprawdziły. No i odnaleziony bratanek Koziełły chce dużo Kasy od Tadeusza, a ten chyba się zgodzi.
Widzieliście 2. odcinek "Klanu"? Wreszcie się pojawił w necie!
https://www.youtube.com/watch?v=NFsj9CpIisU&app=desktop
https://www.youtube.com/watch?v=NFsj9CpIisU&app=desktop
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Teraz trochę ruszyło. Wątek książki Daniela dość ciekawy, a do obsady wróciła serialowa Marta, która ma mu pomóc w promocji książki i pewnie się zemści przy okazji na rodzinie Lubiczów
Ponadto do obsady dołączyła Monika Mrozowska, która zagra Natalię.
Ostatnio zmieniony 2017-03-08, 22:22 przez paw, łącznie zmieniany 1 raz.
W najbliższym tygodniu tylko trzy odcinki Klanu, w poniedziałek, środę i piątek. We wtorek i czwartek jest to spowodowane transmisjami z zawodów PŚ w skokach narciarskich, które będą od 17.00. Żródło: teleman.pl
Widzę, że "Klan" zaczyna pełnić dla władz TVP analogiczną funkcję co niegdyś MNS, czyli jako pierwszy serial do odstrzału w razie transmisji sportowych.
To może źle wróżyć na przyszłość serialu, tylko czekać aż zaczną sprytnie szachować godzinami emisji, żeby zmniejszyć oglądalność.
Widzę, że "Klan" zaczyna pełnić dla władz TVP analogiczną funkcję co niegdyś MNS, czyli jako pierwszy serial do odstrzału w razie transmisji sportowych.
Wg mnie nie jest źle. Fakt, kilka odcinków spadło, ale to przez skoki. Zawsze jest JtM, a Klan już różnie, ale to akurat zawsze tak było. Klan ogląda aktualnie wg 1,8 mln to dobry wynik jak na tę porę.Kurski ostatnio mówił, że seriale stare nie sa zagrożone, więc myślę, że pomysły likwidacji Klanu, na razie odeszły w niepamięć.
Dziennikarką. graną przez Herbuś.
Ostatnio zmieniony 2017-03-10, 23:17 przez paw, łącznie zmieniany 1 raz.