Bieżące odcinki cz. 1
Amber zachwouje się coraz narmalniej , ponieważ jest już uspokojona tym że zostanie u Forresterów na zawsze i dlatego chcę pokazać się wszystkim z jak najlepszej strony ... ale zonk

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- kimberly1990
Teraz jak puszczaja po jednym odcinku, to malo sie dzieje
Na szczescie juz niedlugo wszystko wroci do normy
Ridge robi z siebie kompletna ofiare losu i totalnego idiote
Mam nadzieje, ze Brooke nie bedzie na tyle naiwna i mu nie ulegnie
A Taylor to sie nie dziwie, bo tez bym nie chciala byc z takim palantem
Tawny zachowuje sie jak kompletna wariatka
Mowi, ze Becky ma obsesje na punkcie dziecka, ale to nie Becky tylko ona ma obsesje
Z niecierpliwoscia czekam na jakies sceny z Kimberly
Najlepiej na sesje zdjeciowa 
Ridge robi z siebie kompletna ofiare losu i totalnego idiote
Tawny zachowuje sie jak kompletna wariatka
Z niecierpliwoscia czekam na jakies sceny z Kimberly
Wiesz...z tego co ja zauważyłam to Amber nie robi tego na pokaz, bo np.nie lata koło Brooke żeby zobaczyła jaka jest szczęśliwa, a gdyby udawała itd...to pewnie by chciała żeby Brooke to widziałaRobi pisze:Amber zachwouje się coraz narmalniej , ponieważ jest już uspokojona tym że zostanie u Forresterów na zawsze i dlatego chcę pokazać się wszystkim z jak najlepszej strony ... ale zonk![]()
-
Dawidek
- Administrator
Brcky nie słucha swej głupiej ciotki i dobrze robi. Jak chce zobaczyć swoje dziecko to nic jej nie odwiedzie.
Ridge nieźle grał dzisiaj, ale Brooke kazała mu wracać do żonki, ona na razie jeszcze trzeźwo myśli, ile to jeszcze potrwa, aż ulegnie jego wdziękom (o ile ulegnie)?
Co do Taylor to ja nadal nie wiem, czy ona gra czy naprawdę jest wściekła na Ridge,a. Nadal nie mam wyrobionego zdania.
Muszę pochwalić teraz muzyków MNS, wczoraj przy scenach z Tawny i Becky, a także dziś fajnie, tak dramatyzująco grała muzyka. Coraz bardzoej mi się podoba.
Ridge nieźle grał dzisiaj, ale Brooke kazała mu wracać do żonki, ona na razie jeszcze trzeźwo myśli, ile to jeszcze potrwa, aż ulegnie jego wdziękom (o ile ulegnie)?
Co do Taylor to ja nadal nie wiem, czy ona gra czy naprawdę jest wściekła na Ridge,a. Nadal nie mam wyrobionego zdania.
Muszę pochwalić teraz muzyków MNS, wczoraj przy scenach z Tawny i Becky, a także dziś fajnie, tak dramatyzująco grała muzyka. Coraz bardzoej mi się podoba.
- Adex-fan Brooke
- Adex-fan Brooke
W poniedziałek o 5.20 powtórka piątkowego.LoLex pisze:Eh, ostatnich odcinków nie mogę oglądać i pewnie wiele tracę. Dziś wrociłem do domu na 17, a czy jutro jest powtórka dzisiejszego odcinka?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawno mnie tu nie było.
Po powrocie zrobiłem sobie ponad 20-odcinkowy maratonik MNS, ale nie mam siły tego wszystkiego komentować.
Ograniczę się do odcinków z ubiegłego tygodnia:
- Scena tygodnia to pogoń Tawny za Becky
Gdyby nie to, że znam przyszłe wydarzenia byłbym skłonny uwierzyć, że scena na wieży skończy się upadkiem jednej z bohaterek.
Tawny jest jak terminator, a kondycję ma niesamowitą, biegła po tych schodach jak sprinterka.
- Amber ciągle piszczy jak nienaoliwione drzwi, jakbym był Rickiem to bym sobie kupił zatyczki do uszu.
- Ridge = palant roku, Jezuuuuuuuuuuuuu jak on mnie wkurza. Jego perfidia sięgnęła zenitu. Wbrew opiniom, uważam, że ze strony Taylor to nie jest gra tylko realna irytacja postawą Ridge'a.
- Macy się ośmiesza tym naprzykrzaniem się Thorne'owi. Teraz jeszcze postanowiła lecieć do Wenecji.
Nie mogę już jej oglądać.
I jeszcze mała uwaga. Pewnie wiele osób, które nie wiedzą o zafałszowanej przez TVP numeracji odcinków, myśli tak jak moja babcia, że z okazji 3000 odcinków zafundowali aktorom i ekipie wyjazd do Wenecji.
- Scena tygodnia to pogoń Tawny za Becky
- Amber ciągle piszczy jak nienaoliwione drzwi, jakbym był Rickiem to bym sobie kupił zatyczki do uszu.
- Ridge = palant roku, Jezuuuuuuuuuuuuu jak on mnie wkurza. Jego perfidia sięgnęła zenitu. Wbrew opiniom, uważam, że ze strony Taylor to nie jest gra tylko realna irytacja postawą Ridge'a.
- Macy się ośmiesza tym naprzykrzaniem się Thorne'owi. Teraz jeszcze postanowiła lecieć do Wenecji.
I jeszcze mała uwaga. Pewnie wiele osób, które nie wiedzą o zafałszowanej przez TVP numeracji odcinków, myśli tak jak moja babcia, że z okazji 3000 odcinków zafundowali aktorom i ekipie wyjazd do Wenecji.
- Adex-fan Brooke
Bzdura zwyczajnie co jakiś czas ekipa ma sceny w ładnym "terenie".delll pisze:A ja myslę sobie, że ten wyjazd do Wenecji to z okazji millenium.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Hmm... Nie jestem taki pewien, a płacze Taylor przy Thornie? To wyglądało bardzo podejrzanie... Taylor może grać, choć trudno w to uwierzyć. Gdyby okazało się, że Taylor grała, to trzeba by uznać ją za intrygantkę roku, lepszą niż intrygantka-Amber.Kitty pisze: Co do kłótni Ridge' a i Taylor, to oni ( tak mi się wydaje) planowali na początku udawać, że coś jest między nimi nie tak, mieli kłocić się "na niby",ale potem Taylor miała coraz bardziej dosyć całej sytuacji i nabrała pewności, że Ridge'owi chodzi nie tylko o Steph, ale o Brooke i zaczęli się kłócić "na serio". Taylor jest naprawdę wkurzona na Ridge'a i ich kłótnie nie są udawane.