Rick Forrester
- PetroPython
Ale mnie denerwuje jedna rzecz. Skąd on nagle potrafi śpiewać
To jest mega żałosne, poprzedni Rick nigdy nie śpiewał (chyba że może jednak kiedyś, nie jestem pewny
) Czyli mamy podobny zabieg jak z Thorne'm, tylko że na odwrót
Szkoda, że tak to knocą, chyba że uważają, że Amerykanie są na tyle głupi, że im to nie robi żadnej róznicy heh
Było tłumaczone, że brał jakieś lekcje śpiewu we Francji.PetroPython pisze:Ale mnie denerwuje jedna rzecz. Skąd on nagle potrafi śpiewać![]()
To jest mega żałosne, poprzedni Rick nigdy nie śpiewał (chyba że może jednak kiedyś, nie jestem pewny
Szkoda, że tak to knocą, chyba że uważają, że Amerykanie są na tyle głupi, że im to nie robi żadnej róznicy heh
Poza tym Rick grany przez Jacoba Younga też trochę śpiewał i grał na gitarze, dopiero Justin nie śpiewał wcale.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- PetroPython
-
Dawidek
- Administrator
Jeśli chodzi o zdolności wokalne, to widzę podobieństwo z J. Youngiem. Jeśli chodzi o wygląd - to też sobie coś przypominam. Mimo wszystko nadal brakuje pewnej konsekwencji, w szczególności w relacji Tordskilden - Lowder.
W odróżnieniu do Tiril, nie mam żadnych gejowskich skojarzeń odnośnie Ricka. Wygląda on mi bardziej na luzaka, człowieka, który nie przejmuje się biznesową sztampą.
W odróżnieniu do Tiril, nie mam żadnych gejowskich skojarzeń odnośnie Ricka. Wygląda on mi bardziej na luzaka, człowieka, który nie przejmuje się biznesową sztampą.
Właśnie śpiewał! W Insomnii z Amber i CJ-em.PetroPython pisze:Ale mnie denerwuje jedna rzecz. Skąd on nagle potrafi śpiewać![]()
Podoba mi się konsekwencja scenarzystów w kreowaniu postaci Ricka (znaczy powrót do charakteru Ricka jaki miał za czasów J. Younga). Np. kiedyś Rick często ćwiczył na siłowni i teraz dowiedzieliśmy się, że w Paryżu zaczynał dzień od siłowni, wspomniał też o Amber i nerce, którą mu oddała. Cieszę się z tej zmiany aktora. Rick był kiedyś moją ulubioną postacią męską w tym serialu, ale za czasów Justina zrobili z niego taką dupę wołową, że masakra. Teraz wraca mi sympatia do tej postaci i żałuję, że nie ma w LA Amber. Mógłby być powrót do starych klimatów.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Tam to fałszował strasznie.B@r pisze:Właśnie śpiewał! W Insomnii z Amber i CJ-em.
Ładnie zaśpiewał tę piosenkę co ułożył z myślą o Kimberley i grał na gitarze wyobrażając ich sobie na plaży. Śpiewał że już za późno itp.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
To jest właśnie żałosne i trochę ośmiesza scenarzystów, bo człowiek po przeszczepie w ogóle nie może się przemęczać. Doskonale mamy to pokazane na przykładzie Jaśka z Klanu, który nawet w piłkę z kolegami nie może pograć...B@r pisze:Np. kiedyś Rick często ćwiczył na siłowni i teraz dowiedzieliśmy się, że w Paryżu zaczynał dzień od siłowni, wspomniał też o Amber i nerce, którą mu oddała.
Nowy Rick denerwuje m,nie od każdym względem, dosłownie! A przez niego psują się jeszcze kontakty Brooke ze Stephanie, brrr....
Wczoraj Rick był po prostu żałosny. Chodzi mi konkretnie o to jak powiedział, że Amber go uwiodła
Z tego co pamiętam to on był wtedy napalonym nastolatkiem i bardzo nalegał na seks z Amber. A poza tym nie musiał z nią być już później, a jednak ożenił się z nią 2. raz, więc jego wybielanie się jest żenujące.
- Adex-fan Brooke
Dokładnie to wybielanie się było żenujące bo to on był napleńcem na Amber a teraz z niej robi tą złą, przekreślając ich udane chwile, nie można go już szanować, poza tym tym Caitlin okazała sie dla niego za młoda a młodsza Phoebe(prawie siostra)dobra?!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- fandantego
Podsumowanie wszystkich Ricków, czyli Rick Forrester & aktorzy go grający, artykuł autorstwa Mareczka i Pottermaniacka. Dużo się z niego dowiedziałem! Polecam! Tutaj link: http://moda-na-sukces.blog.pl/archiwum/ ... d=14903695 . Uwaga! W artykule znajdują się spoilery (w opiniach użytkowników naszego Forum)!
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Wczoraj Rick znów mnie wkurzył gadaniem o tym, że Amber odebrała mu młodość
Przecież sama się nie zapłodniła! W dodatku kiedy Becky zmarła nie musiał wychowywać Erica III, CJ był chętny. Później jeszcze przecież chciał mieć z Amber 2. dziecko, ale poroniła. Więc co to ma być za durne gadanie?! Sam tego chciał przecież.
Rick dzisiaj u mnie zaplusował. Spodziewałem się, że wiadomość o tym, że Taylor może nosić dziecko Brooke go ucieszy, ale okazało się, że jednak ma w sobie resztki przyzwoitości. Niestety potem znów mnie zdenerwował tym, że tak nalegał, żeby Bridget powiedziała Brooke o możliwej pomyłce. Bridget powinna najpierw sama to sobie ułożyć w głowie, a potem dopiero powiedzieć innym. Nie wiem jeszcze jakim prawem Rick robi Phoebe wyrzuty o Constantine'a podczas gdy sam przespał się z Ashley.