Rick Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Rick Forrester

Post autor: Robi »

Przejrzałem na ten dział i zauważyłem ,że nie ma tematu o tym bohaterze .

Muszę przyznać ,że zachował się bardzo dojrzale zrywając z Caitlin , choć nie miał wrogów tak jak w przypadku związku Amber i Thomas'a jednak zerwał z nią dla swojego jak i Caitlin dobra. Uznał ,że budowa związku w zasadzie z młodą dziewczyną nie ma sensu . Jego argumenty w rozmowie z Thomas'em były trafne , jednak Thomas ich nie przyjął do wiadomości , szkoda ::kwasny::
Ostatnio zmieniony 2011-04-03, 22:02 przez Robi, łącznie zmieniany 3 razy.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Po prostu mu sie znudziła, jakoś wcześniej na początku nie był taki "mądry", tylko brnał w to dno :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Rick wrócił dziś, zapewnę na chwilę, do Los Angeles. Znów wspiera mamusię i walczy o swoje.
I nadal go nie lubię. :wink: Bo nadal to jest taka dupa wołowa. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No w sumie przyleciał do LA, a nawet nie wie po co, to faktycznie dupa wołowa.
Ale mnie zastanowiło co innego, przecież Rick jeszcze nie widział zmartwychwstałej Taylor :lol: :lol: :lol:
Nawet na nią nie zareagował, jakby jej nie zauważył, tylko przywitał się ze Stephanie ::loll::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damians pisze:No w sumie przyleciał do LA, a nawet nie wie po co, to faktycznie dupa wołowa.
Ale mnie zastanowiło co innego, przecież Rick jeszcze nie widział zmartwychwstałej Taylor :lol: :lol: :lol:
Nawet na nią nie zareagował, jakby jej nie zauważył, tylko przywitał się ze Stephanie ::loll::
Dowiedział się poza ekranem, tak jak np. Brooke opiekuje się dziećmi :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Dowiedzieć się a zobaczyć to tez róznica. Ja bym chyba szoku dostał.
Awatar użytkownika
Damians

Tak, nawet wyraźnie napisałem, że jej jeszcze nie widział.
Ostatni raz widział ją w trumnie, a teraz przed nim stoi i żadnej reakcji ::loll:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Damians pisze:Tak, nawet wyraźnie napisałem, że jej jeszcze nie widział.
Nie wiadomo, chyba kiedyś była podobna sytuacja z Felicią i dziećmi Taylor i Ridge'a w 2004. Felicia mówiła chyba, że dawno ich nie widziała (a formalnie rzecz biorąc nigdy wcześniej ich nie widziała, bo występowała w serialu w latach 1990-1992 i gościnnie w 1997 kiedy dzieci jeszcze nie było na świecie). Więc pewnie widywały się od czasu do czasu "poza ekranem". :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Regularny debil z niego, zobaczył trupa - nic, dowiedział się, że firma zawsze należała do Stephanie i jego ojciec to oszust - nic. Dupa wołowa i nic więcej, przyjechał jak jakaś pierd*ła stał tam na środku pokoju i tylko "ich" firma, a guzik, nigdy nie była ich, Eryk i ten Krętacz powinni iść do więzienia :)
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Mikiks pisze:Dupa wołowa i nic więcej, przyjechał jak jakaś pierd*ła stał tam na środku pokoju i tylko "ich" firma, a guzik, nigdy nie była ich, Eryk i ten Krętacz powinni iść do więzienia :)
A co miał niby robić? Dowiedział się, że stracił udziały w firmie , jego ojciec i matka zostali zwolnieni, miał jeszcze robić awanturę ojcu, że powinien iść do więzienia , co by to dało? :?
Awatar użytkownika
Damians

Pojawił się na jedne odcinek, zobaczył zmartwychwstałą Taylor i nawet nie zareagował ( to już Felicja przynajmniej coś wymyśliła, że niby rozmawiała z Taylor przez telefon, ale nie mogła przyjechać ) i zniknął. Szkoda, że tak marnują postać, która przecież miała fajne wątki w przeszłości.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja się tak ucieszyłam, że wrócił, pomimo, że tylko gościnnie. :serce: Chciałabym, żeby ten aktor zagościł w obsadzie na stałe z nowymi wątkami.
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja tam nie żałuję, że już go nie ma. Owszem miał bardzo ciekawe wątki, ale to w jaki durny sposób zostawił Amber, a potem jeszcze ten jego związek z Caitlin bardzo mnie do niego zniechęciły.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Szkoda, że obecnie nie ma chociaż gościnnie Rick'a. Są Ridge, Thorne, Kristen, Felicia i Bridget czyli wszystkie żyjące dzieci Erica (wliczam w to też legalnego syna - Ridge'a).
A nigdy chyba nie mieliśmy ich wszystkich w komplecie.
Rick jako jedyny nie ma chęci zobaczenia się z przyrodnią siostrą... :roll: No, ale on jak i Bridget niemal w ogóle jej nie zna.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

DeaconFan pisze:Szkoda, że obecnie nie ma chociaż gościnnie Rick'a. Są Ridge, Thorne, Kristen, Felicia i Bridget czyli wszystkie żyjące dzieci Erica (wliczam w to też legalnego syna - Ridge'a).
A nigdy chyba nie mieliśmy ich wszystkich w komplecie.
Rick jako jedyny nie ma chęci zobaczenia się z przyrodnią siostrą... :roll: No, ale on jak i Bridget niemal w ogóle jej nie zna.
Byli wszyscy na ślubie Brooke i Ridge'a w lipcu 2004
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ