Robi, miałem się nie odzywać, ale denerwuje mnie, ze taka osoba jak ty, psuje totalnie atmosferę na forum. Dla ciebie jeżeli ktoś nie jest fanem Brooke, a lubi Taylor, jest jakby to rzec - przekreślony.Robi pisze:Rozmawiając o powrocie Taylor i tylko o niej , jej fani zaczeli atakować Brooke ,że w końcu da jej popalić . Kiedy w temacie o Taylor jej fani zaczeli komentować zdjęcia , nie mogli się powstrzymać aby coś wspomnieć o KKL/Brooke.Joe pisze:I to ma niby upoważniać fanów Brooke do robienia tutaj za przeproszeniem burdelu ,( bo to właśnie oni zaczęli tę bezsensowną kłótnię) Piszecie to w co trzecim poście, tylko zastanawiam się po co.
Nie wiem co chcesz Joe osiągnąć tymi postami, ale twoją ciągłe wszczynianie awantur jest juz nudne.
Czepiasz się non stop Hunter Tylo - sam nie znosze Brooke, ale to nie oznacza, że mam nie lubić KKL, bo to zupełnie inna osoba, jest jedynie aktorką, która wciela się w tą roilę [raz tylko powiedziałem, ze dla mnie Tylo jest ładniejsza od Lang, ale to tylko moje zdanie i rozumiem, że ktoś moze mieć inne - nie była to żadna obraza KKL].
Czy przestaniesz ciągnąć w kółko ten sam temat który postanowiliśmy zakończyć [wiem, że w tym poście do mnie piejesz], sam wszczynasz awantury, jak widać w prawie każdym temacie i jeszcze bezczelnie twierdzisz, że robią to inni.
Co innego lubić bohaterkę i jej bronić, a co innego maniakalnie zanieczyszczać forum swoją złośliwością względem osób nie przepadających za Brooke. Pozdrawiam.