Uwierz mi nie chciał byćB@r pisze:Albo mógłbym się opiekować Thomasem
Gdzie chcielibyście pracować, będąc bohaterem "MnS"
A ja nie lubie malych dzieci. Jedyne dziecko jakbym sie zajmowałem przez 3godziny to był mój kuzyn miał chyba z 5 lat, ale trzymałem fason. Jedynak nigdy takiego rodzaju pracy nie powtórzyłem!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Bartex, idziemy razem do jakiegoś psychiatry? Jak myślisz?
Bo mnie też tylko sprzątanie odpręża i wtedy mam najlepsze przemyślenia
A co do sprzątania rezydencji w MNS to tylko bym NADZOROWAŁA
Nie chciałabym osobiście sprzątać ich brudów.
Tylko u mnie w domu poprawiam po sprzątaczkach i wściekam się, że na darmo wydaję pieniądze
No to jak Bartex. leczymy się?
Pozdrawiam
Bo mnie też tylko sprzątanie odpręża i wtedy mam najlepsze przemyślenia
A co do sprzątania rezydencji w MNS to tylko bym NADZOROWAŁA
Tylko u mnie w domu poprawiam po sprzątaczkach i wściekam się, że na darmo wydaję pieniądze
No to jak Bartex. leczymy się?
Pozdrawiam
No wiesz co Boldfanko - tym wyznaniem to mnie zaskoczyłeś. Marnotrastwem pieniedzy byłoby dla mnie wydawanie pieniążków na sprzątaczki - skoro nie masz czasu to ja Ci chętnie posprzątam za darmo.Nie ma nic sympatyczniejszego niż uczucie, że samemu się zrobiło olśniewający porządek...Boldfanka pisze:Bartex, idziemy razem do jakiegoś psychiatry? Jak myślisz?
Bo mnie też tylko sprzątanie odpręża i wtedy mam najlepsze przemyślenia![]()
A co do sprzątania rezydencji w MNS to tylko bym NADZOROWAŁANie chciałabym osobiście sprzątać ich brudów.
Tylko u mnie w domu poprawiam po sprzątaczkach i wściekam się, że na darmo wydaję pieniądze![]()
No to jak Bartex. leczymy się?![]()
Pozdrawiam
A tak na poważnie, to musimy iść i to czym prędzej, bo niedługo zaczniemy być niebezpieczni dla otoczenia....
Byle nie do naszej doc Tayloressy
Pozdr
PS Minki mi nie chcą włazić, operuję tylko tym uśmieszkiem - pomocy...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Nie wiem jak wy ale ja bym nie mół sprzątać, ponieważ kiedy to robie szyvko się denerwuje. Przeszkadza mi, ze tak brudno jest i ja to musze sprzątać!
Ireth, nie żart, W zeszłym roku pracowałam po 12 godzin i sprzątaczka była niezbędna, bo bym się przewracała o śmieci
W W-wie jest mnóstwo miłych Ukrainek, które na początku dobrze sprzątają, ale po jakimś czasie jest gorzej. A więc zrezygnowałam z ich usług. Teraz pracuję częściej w domu i w przerwach latam ze szczotką lub szmatą dla odprężenia
Bartex to rozumie, bo On też choruje na takie natręctwo.
Jak otworzysz swoją praktykę psychoanalizy to się do Ciebie zgłosimy

W W-wie jest mnóstwo miłych Ukrainek, które na początku dobrze sprzątają, ale po jakimś czasie jest gorzej. A więc zrezygnowałam z ich usług. Teraz pracuję częściej w domu i w przerwach latam ze szczotką lub szmatą dla odprężenia
Jak otworzysz swoją praktykę psychoanalizy to się do Ciebie zgłosimy
No to mi szczęka opadłaBoldfanka pisze:Ireth, nie żart, W zeszłym roku pracowałam po 12 godzin i sprzątaczka była niezbędna, bo bym się przewracała o śmieci![]()
W W-wie jest mnóstwo miłych Ukrainek, które na początku dobrze sprzątają, ale po jakimś czasie jest gorzej. A więc zrezygnowałam z ich usług. Teraz pracuję częściej w domu i w przerwach latam ze szczotką lub szmatą dla odprężenia![]()
Jak otworzysz swoją praktykę psychoanalizy to się do Ciebie zgłosimy![]()
Praktyki mieć nie będę bo się na kliniczną nie wybieram
Co to za układy, co???Wrrr