Gdzie chcielibyście pracować, będąc bohaterem "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Marisa

Post autor: Marisa »

B@r pisze:Albo mógłbym się opiekować Thomasem
Uwierz mi nie chciał być :lol: Ja zajmuje się czasami dzieckiem mojej siostry to po 20 minutach jestem tak padnięta że hej :roll: ::kwasny:: :lol:
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

A ja nie lubie malych dzieci. Jedyne dziecko jakbym sie zajmowałem przez 3godziny to był mój kuzyn miał chyba z 5 lat, ale trzymałem fason. Jedynak nigdy takiego rodzaju pracy nie powtórzyłem!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

A ja bym bardzo chętnie z Bree sprzątał po kolei we wszystkich MNS-owskich rezydencjach i byłbym na bieżąco ze wszystkimi problemami...:)
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Bartex, idziemy razem do jakiegoś psychiatry? Jak myślisz?
Bo mnie też tylko sprzątanie odpręża i wtedy mam najlepsze przemyślenia :idea:
A co do sprzątania rezydencji w MNS to tylko bym NADZOROWAŁA :mrgreen: Nie chciałabym osobiście sprzątać ich brudów.
Tylko u mnie w domu poprawiam po sprzątaczkach i wściekam się, że na darmo wydaję pieniądze ::kwasny::
No to jak Bartex. leczymy się? ::cojest::
Pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Boldfanka pisze:Bartex, idziemy razem do jakiegoś psychiatry? Jak myślisz?
Bo mnie też tylko sprzątanie odpręża i wtedy mam najlepsze przemyślenia :idea:
A co do sprzątania rezydencji w MNS to tylko bym NADZOROWAŁA :mrgreen: Nie chciałabym osobiście sprzątać ich brudów.
Tylko u mnie w domu poprawiam po sprzątaczkach i wściekam się, że na darmo wydaję pieniądze ::kwasny::
No to jak Bartex. leczymy się? ::cojest::
No wiesz co Boldfanko - tym wyznaniem to mnie zaskoczyłeś. Marnotrastwem pieniedzy byłoby dla mnie wydawanie pieniążków na sprzątaczki - skoro nie masz czasu to ja Ci chętnie posprzątam za darmo.Nie ma nic sympatyczniejszego niż uczucie, że samemu się zrobiło olśniewający porządek... :)
A tak na poważnie, to musimy iść i to czym prędzej, bo niedługo zaczniemy być niebezpieczni dla otoczenia.... :)
Byle nie do naszej doc Tayloressy :) Wybierz kogoś lepszego, na pewno znasz taką osobę.
Pozdr

PS Minki mi nie chcą włazić, operuję tylko tym uśmieszkiem - pomocy...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Nie wiem jak wy ale ja bym nie mół sprzątać, ponieważ kiedy to robie szyvko się denerwuje. Przeszkadza mi, ze tak brudno jest i ja to musze sprzątać!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Boldfanka pisze:Tylko u mnie w domu poprawiam po sprzątaczkach i wściekam się, że na darmo wydaję pieniądze ::kwasny::

To taki żart z tymi sprzątaczkami :mrgreen: ?
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Ireth, nie żart, W zeszłym roku pracowałam po 12 godzin i sprzątaczka była niezbędna, bo bym się przewracała o śmieci ::kwasny::
W W-wie jest mnóstwo miłych Ukrainek, które na początku dobrze sprzątają, ale po jakimś czasie jest gorzej. A więc zrezygnowałam z ich usług. Teraz pracuję częściej w domu i w przerwach latam ze szczotką lub szmatą dla odprężenia :wink:
Bartex to rozumie, bo On też choruje na takie natręctwo.
Jak otworzysz swoją praktykę psychoanalizy to się do Ciebie zgłosimy ::cojest:: ::ok::
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Boldfanka pisze:Ireth, nie żart, W zeszłym roku pracowałam po 12 godzin i sprzątaczka była niezbędna, bo bym się przewracała o śmieci ::kwasny::
W W-wie jest mnóstwo miłych Ukrainek, które na początku dobrze sprzątają, ale po jakimś czasie jest gorzej. A więc zrezygnowałam z ich usług. Teraz pracuję częściej w domu i w przerwach latam ze szczotką lub szmatą dla odprężenia :wink:
Bartex to rozumie, bo On też choruje na takie natręctwo.
Jak otworzysz swoją praktykę psychoanalizy to się do Ciebie zgłosimy ::cojest:: ::ok::
No to mi szczęka opadła :shock: :mrgreen:
Praktyki mieć nie będę bo się na kliniczną nie wybieram ::jezyk::
Awatar użytkownika
Kingsajz

Co to za układy, co???Wrrr
Tomala

Post autor: Tomala »

Zdecydowanie Forrester Creations.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Tylko i wyłącznie SPECTRA! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Chętnie przyjmę posadę w Forrester Creations ::cojest:: Gdzie można składać podania :?: ::loll::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

::rad:: Ja chciałbym pracować jako osobisty goniec Brooke Logan. ::rad::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja jako projektant domu mody Forrester. Bym nawiązał romans z piękną jak zawsze Brooke a może i by było coś więcej :serce: kocham Brooke :serce:
ODPOWIEDZ