Ja sam chyba wybrałbym "Forrester Creations"
Gdzie chcielibyście pracować, będąc bohaterem "MnS"
- Adex-fan Brooke
Gdzie chcielibyście pracować, będąc bohaterem "MnS"
Gdzie chcielibyście pracować będąc bohaterem B&B? W "Forrester Creations", "Spectra Fashion", "Insomnia", "Manekin", "Cafe Rose" ?? Nie ważne jaki zawód, tutaj możemy pofantazjować, liczy się wybór jednego z głównych miejsc w serialu, zobaczymy która z moich propozycji miejsc będzie prowadzić...
Ostatnio zmieniony 2014-12-06, 22:46 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 2 razy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A ja chciałabym mieć prywatny gabinet psychiatryczny , tak jak James (a moze nawet szpital?) i z rozkoszą leczyłabym dość intensywnie (np elektrowstrząsami) niektórych członków rodziny Forrester.
Zaczęłabym od Stephanie! Narazie piszę to spokojnie, bo jeszcze nie ma tu Bartexa i nie będzie bronił swojej ukochanej Królowej Stefy.
A Ridge'a trzymałabym w swoim gabinecie w klatce, jako żywy eksponat i straszyłabym nim młode kobiety odczytując im historię choroby tego "kochasia".
W chwilach przerwy mogłabym też pracować jako modelka u Spectry (u nich jest wesoło), ale niestety musiałabym urosnąć ok. 15 cm. Niestety jest to nieosiągalne. Natomiast do zawodu psychiatry mam już przygotowanie, szczególnie po prawie 2-letnich rozmowach na naszym forum.
Pozdrawiam
Zaczęłabym od Stephanie! Narazie piszę to spokojnie, bo jeszcze nie ma tu Bartexa i nie będzie bronił swojej ukochanej Królowej Stefy.
A Ridge'a trzymałabym w swoim gabinecie w klatce, jako żywy eksponat i straszyłabym nim młode kobiety odczytując im historię choroby tego "kochasia".
W chwilach przerwy mogłabym też pracować jako modelka u Spectry (u nich jest wesoło), ale niestety musiałabym urosnąć ok. 15 cm. Niestety jest to nieosiągalne. Natomiast do zawodu psychiatry mam już przygotowanie, szczególnie po prawie 2-letnich rozmowach na naszym forum.
Pozdrawiam
Mógłbym pracować w ochronie u Forresterów (jak kiedyś Mike). Sprecjalnie przepuszczałbym Sally i Lauren na teren firmy (oczywiście za drobne łapówki:) żeby wykradały Forresterom projekty i doprowadziły do ich klęski hahaha. Jak już by do tego doszło , Stephanie dostałaby choroby psychicznej a Boldfanka leczyłaby ją tymi swoimi elektowstrząsami 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Adex-fan Brooke
Praca bohaterów B&B jest zabawna, ponieważ my prawie wcale nie możemy zobaczyć tej ciążkiej i dobrej pracy np. Ridge zawsze kończy szkicować aby z kimś pogadać, Brooke czasem też tylko kręci się po firmie rozwiązując sprawy osobiste, Stephanie w ogóle nie ma ciężkich zajęć, wszyscy przeważnie mają na wszystko czas (czyli aby utrzymać swoje interesy, ale zajmować się w większości tylko swoimi sprawami). Najmniej realnie wygląda praca firmy Marone i Spectry w dalekiej przyszłości(ale o tym mogę wspomnieć w innym dziale).Natomiast na Tvp1 to np. rozśmieszył mnie tekst Taylor że pracowała juz z takimi dziećmi uciekającymi na ulice (no tak w końcu czego ona to nie robiła -jest światowej sławy psychiatrą
). To chyba wina scenarzystów że często mało realnie przedstawiają pracę postaci (lub wynika to z tego iż tutaj prawie zawsze śledzimy dzień postaci od rana do wieczora, więc godziny pracy są tak śmiesznie pomijane). Co sądzicie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wyniki ich pracy widzimy jedynie gdy jest jakiś pokaz
Myślę, że kiedyś częściej pokazywano sprawy związane z biznesem, zwłaszcza wojnę między Spectra Fashion i Forrester Creations. Pamiętacie wątek z kradzieżą projektów przez Spectrę, jak to Clark pracował na dwa fronty... Teraz bardziej skupiają się na życiu rodzinnym 
Strzeż się Boldfanko bo Bartex - oddany rycerz Królowej Stephanie Forrester wrócił!!!!
Żartuję teraz rzecz jasna.
Taki gabinet psychiatryczny to ciekawa rzecz mówiąc szczerze. Zastanawiam się tylko nad tym, czy problemy rodziny Forrester nie byłyby dla nas za śmieszne. Bo tak na przykład 10 razy przychodzą do Jamesa(który jest taki mądry, a sam nie umie rozwiązać swoich problemów), aby poradzić się i w zasadzie mówiąc po raz dziesiąty słyszymy to samo.Ja myślę, ze leczenia najbardziej potrzebuje ridge, bo przecież zanim on się zdecyduje to steph weźmie sprawe w swoje ręce i oczywiście wszyscy będą cierpieli(z wyjątkiem jej samej
).
z pozdrowieniami
z pozdrowieniami
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.