A świetna była z niej Alexis.
Klan
Ostra by byla. Pamiętam ją na początku, zwłaszcza w pierwszym odcinku jak wtargnęła na sradybę i zaczęła szukać jakiś zdjęć czy czegoś tam. Monika byla zła...haha...teraz jak ja czasem widzew tym syfie, to aż się nie chce patrzec co oni zrobili tej postaci.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Najgłupsze jest to że rodzina Lubiczów jest wplątana we wszystkie ważne wydarzenia dziejące się w Polsce i na świecie. Pamietacie jak papiez odwiedził Polskę? - oczywiście Rysiek był w jego obstawie (żałosne) zakonnica Dorota wyjeżdża na misje pokojowe na różne wojny. Ale najlepsze było cos co juz mnie całkiem zwaliło z nóg. Daniej miał w USA jakiegos lekarza który był znajomym rodziny i sie nim zajmował jakis czas. Któregoś dnia odbiera telefon, Monika pyta "Co się stało?" a Daniel "Doktor nie żyje. Leciał samolotem który uderzył w World Trade Center" 
NIE!! To nie mozliwe? Naprawde? Przeceż to chore!!!!hahahah!!!
hahaha!!!! Nie to juz przesada!! Ale debilne!!
[ Dodano: 2006-04-25, 17:49 ]
A ja się zawsze dziwiłem, czemu ten wiochmen w blond kudłach jest z tą wieśniarą z tej czerwonej speluny od Marty tej zonki policjanta.
[ Dodano: 2006-04-25, 17:49 ]
A ja się zawsze dziwiłem, czemu ten wiochmen w blond kudłach jest z tą wieśniarą z tej czerwonej speluny od Marty tej zonki policjanta.
Smieszne to. Mnie zawsze Zlotopolscy i Klan wyjdają się tak samo zmulone i beznadziejne, ale wplątywać wydarzenia z WTC to beznadzieja. Równie dobrze mogli ją uśmiercić na Titanicu, który był w Polsce w 1998 r.
A kto pamięta jak Michał występował w programie "integracja"? chyba wtedy zaakceptował swój wózek ...jakoś tak było..i znowu Lubicz w sławnym programie...tekst o WTC też pamiętam ...szok teraz pewnie wyślą kogoś na wojnę do Iraku lub jeszcze gorzej...i może jakiś wątek polityczny z Lubiczem w roli głownej???
- Marek Forrester
Kryminalista-sutener,Miron... Od początku wydawał się podejrzany,toteż prawda okazała się okrutna: Miron związał się z Agnieszką w celu śledzenia treści jej artykułów,które Aga niejednokrotnie wymierzała w firmę-"agencję reklamową" ,która w rzeczywistości była agencją towarzyską... Miron zatrudniał prostytutki pod szyldem wspomnianej agencji...
Teraz ta ciąża...
Pomijając to,niezła jurna kobieta z tej Agnieszki,nie uważacie?
Michał związał się z Natalią,wg mnie to błąd scenarzystów,poza tym ten nowy aktor zasiał nudę w tej postaci,Jan Wieczorkowski stanowił kwintesencję postaci Michała. Chciałbym,by Michał rozbił małżeństwo Bogny z tym lekarzem!
Teraz ta ciąża...
Michał związał się z Natalią,wg mnie to błąd scenarzystów,poza tym ten nowy aktor zasiał nudę w tej postaci,Jan Wieczorkowski stanowił kwintesencję postaci Michała. Chciałbym,by Michał rozbił małżeństwo Bogny z tym lekarzem!
If you can't beat them, join them...