Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r
x 62

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: B@r »

Ale to scenariusz tak zarządził... Od początku Monika była skazana na przemianę.
:(
A świetna była z niej Alexis. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Ostra by byla. Pamiętam ją na początku, zwłaszcza w pierwszym odcinku jak wtargnęła na sradybę i zaczęła szukać jakiś zdjęć czy czegoś tam. Monika byla zła...haha...teraz jak ja czasem widzew tym syfie, to aż się nie chce patrzec co oni zrobili tej postaci.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Primok

Post autor: Primok »

Ja od początku serialu, nie mogłem go ścierpieć ze względu na tą niby aktorkę ::kwasny:: ::ke:: .
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Kiedy ja oglądałem "klan" to trojanowska nawet mi do tej złej roli pasowała. Ubierali ją w takie wieeelkie kapelusze... :)
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Najgłupsze jest to że rodzina Lubiczów jest wplątana we wszystkie ważne wydarzenia dziejące się w Polsce i na świecie. Pamietacie jak papiez odwiedził Polskę? - oczywiście Rysiek był w jego obstawie (żałosne) zakonnica Dorota wyjeżdża na misje pokojowe na różne wojny. Ale najlepsze było cos co juz mnie całkiem zwaliło z nóg. Daniej miał w USA jakiegos lekarza który był znajomym rodziny i sie nim zajmował jakis czas. Któregoś dnia odbiera telefon, Monika pyta "Co się stało?" a Daniel "Doktor nie żyje. Leciał samolotem który uderzył w World Trade Center" ::kwasny::
Awatar użytkownika
Kingsajz

NIE!! To nie mozliwe? Naprawde? Przeceż to chore!!!!hahahah!!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
emeralda

Post autor: emeralda »

to jeszcze nic - w Zlotopolskich Weronika musiala zginac w USA - mogli ja zadzgac na ulicy, samochod przejechac, utopic sie, seryjny morderca ... a ona akurat byla w tym czasie w WTC
Awatar użytkownika
Kingsajz

hahaha!!!! Nie to juz przesada!! Ale debilne!!

[ Dodano: 2006-04-25, 17:49 ]
A ja się zawsze dziwiłem, czemu ten wiochmen w blond kudłach jest z tą wieśniarą z tej czerwonej speluny od Marty tej zonki policjanta.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Tak Kingsajz to prawda niestety. B dobrze to pamietam, bo to było na koniec odcinka:) z Weroniką to też prawda, chcociaż było więcej spekulacji czy naprawde tam zginęła.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Smieszne to. Mnie zawsze Zlotopolscy i Klan wyjdają się tak samo zmulone i beznadziejne, ale wplątywać wydarzenia z WTC to beznadzieja. Równie dobrze mogli ją uśmiercić na Titanicu, który był w Polsce w 1998 r.
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

A kto pamięta jak Michał występował w programie "integracja"? chyba wtedy zaakceptował swój wózek ...jakoś tak było..i znowu Lubicz w sławnym programie...tekst o WTC też pamiętam ...szok teraz pewnie wyślą kogoś na wojnę do Iraku lub jeszcze gorzej...i może jakiś wątek polityczny z Lubiczem w roli głownej???
Awatar użytkownika
mailo
x 27

fanko mns ale Dorota-ta zakonnica była na killu wojnach w misji pokojowej:) nawet była kiedys porwana przez terrorystów i mówili też o niej w tv. teraz nie oglądam ale podejrzewam że do Iraku tez pojedzie;)
Bic

Post autor: Bic »

Dziś 27.04.2006
Agnieszka po typowych objawach kupi test ciążąwy żeby sprawdzić czy jej podejrzenia są słuszne. Wieczorem powie siostrze o wyniku testu.
Oprócz tego inne wątki i losy bohaterów serialu "Klan"
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Agnieszka będzie w ciąży z kryminalistą, masakra a może tak jak w MNS urodzi martwe dziecko byłoby super!!!!!!!!!! ::cojest:: TJ. nie to ,że życze jej tego tylko coś by się działo. Pozatym Bożenka nieźle pojedzie rodzicą i zacznie ostro wywijać super!!!!!! :mrgreen:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Kryminalista-sutener,Miron... Od początku wydawał się podejrzany,toteż prawda okazała się okrutna: Miron związał się z Agnieszką w celu śledzenia treści jej artykułów,które Aga niejednokrotnie wymierzała w firmę-"agencję reklamową" ,która w rzeczywistości była agencją towarzyską... Miron zatrudniał prostytutki pod szyldem wspomnianej agencji...
Teraz ta ciąża... :mrgreen: Pomijając to,niezła jurna kobieta z tej Agnieszki,nie uważacie?

Michał związał się z Natalią,wg mnie to błąd scenarzystów,poza tym ten nowy aktor zasiał nudę w tej postaci,Jan Wieczorkowski stanowił kwintesencję postaci Michała. Chciałbym,by Michał rozbił małżeństwo Bogny z tym lekarzem! :mrgreen:
If you can't beat them, join them...
ODPOWIEDZ