Z Giovannim, ale głównie dla Thorne'aAdex-fan Brooke pisze:Brooke przyszła z Giovannim.
Brooke vs. Macy
- Adex-fan Brooke
No to co powiesz na sytuację gdy Macy rozbierała się do seksu z Thorne'm a odkryła że ma on pod łóżkiem półnagą Brooke? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No to Thorne nie na darmo ma w imieni litere T - trójkąt!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Wygląda na to, że ta scenka będzie w poniedziałek 12.06.06, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem. To chyba będzie pierwsza poważna konfrontacja Macy i BrookeAdex-fan Brooke pisze:No to co powiesz na sytuację gdy Macy rozbierała się do seksu z Thorne'm a odkryła że ma on pod łóżkiem półnagą Brooke?
Jeszcze tutaj tego nie pisałem, ale oczywiście kibicuję Brooke. Według mnie to najlepsza para w historii całego serialu. Takiej chemii jeszcze nie było i już chyba nie będzie
W piątkowym odcinku rzeczywiście fajne były sceny z nimi,ale...Tak mi żal Macy.Bo ja ja zawsze lubiłam.I ona teraz taka szczęśliwa a tu Brooke się wtryniaOleg pisze:Wygląda na to, że ta scenka będzie w poniedziałek 12.06.06, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem. To chyba będzie pierwsza poważna konfrontacja Macy i BrookeAdex-fan Brooke pisze:No to co powiesz na sytuację gdy Macy rozbierała się do seksu z Thorne'm a odkryła że ma on pod łóżkiem półnagą Brooke?
Jeszcze tutaj tego nie pisałem, ale oczywiście kibicuję Brooke. Według mnie to najlepsza para w historii całego serialu. Takiej chemii jeszcze nie było i już chyba nie będzie
- Adex-fan Brooke
I teraz Macy powinna na zawsze dać sobie spokój z Thornem, on chce Brooke 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Moze ktos z fanow brook wytlumaczyc mi, jak mozna lubic kogos kto jest tak perfidny i skrzywdzil tyle osob? : Tylor, Stephanie, Amber, Macy i cala jej rodzine????? mam nadzieje ze ktos ja naprawde kiedys zabije.. i nei piszcie , ze dzieki nie rozkreca sie akcja, bo to co robi to naprade jej kazirodctwo. Moze Amber tez nie jest swieta, ale oprocz tego, ze zapomniala sie na jedna noc i oklammala ricka, nikomu nic zlego nie robi.
- Adex-fan Brooke
agavill pisze:Moze ktos z fanow brook wytlumaczyc mi, jak mozna lubic kogos kto jest tak perfidny i skrzywdzil tyle osob? : Tylor, Stephanie, Amber, Macy i cala jej rodzine????? mam nadzieje ze ktos ja naprawde kiedys zabije.. i nei piszcie , ze dzieki nie rozkreca sie akcja, bo to co robi to naprade jej kazirodctwo. Moze Amber tez nie jest swieta, ale oprocz tego, ze zapomniala sie na jedna noc i oklammala ricka, nikomu nic zlego nie robi.
Jeśli o to chodzi, z Brooke chyba nigdy nie było trakich komedii, jak z Amber.gwiazda69 pisze:Za to Brooke zapomina sie na jedna noc dosyc czesto:]
Ja jej tego nie wypominam. Potępiam zato jej kłamstwa.gwiazda69 pisze:wiec jesli chodzi o noc z Raymont'em to nie wiem czemu ludzie Amber za to krytykuja;|