Brooke vs Taylor

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Wiecie co, ale moim zdaniem bez Brooke serial nie byłby taki zabawny. No bo z kim ona nie była?? Chyba tylko z Omarem i ze swoim synem. :mrgreen:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Robi pisze:Oczywiście Brooke dużo ma na sumieniu samego początku tylko wtedy była młoda wporównaiu do Taylor która te wszystkie kłamstwa i intrygi prowadziła po 30sce taka duża dziewczynka to już nie powinna kłamać!! be fu
::loll:: :lol: ::rad:: i jeszcze kilka innych bym wkleił gdyby było.
Ogólnie, zbiorczy rotfl!
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

:zeby: Dałbym liste z kim nie była
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jimena

Post autor: Jimena »

SallyFan pisze:Wiecie co, ale moim zdaniem bez Brooke serial nie byłby taki zabawny. No bo z kim ona nie była?? Chyba tylko z Omarem i ze swoim synem. :mrgreen:

::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: Fakt
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Ale ta lista byłaby krótsza niż ta z kim była :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Brooke vs. Taylor...
No ciekawie a gdybym miał wybierać to Taylor... Opisze obie panie w skrócie:

Brooke - szczera, gotowa na wszystko, zdesperowana, kochająca i dobra, w głębi serca wrażliwa, awanturnica, broni swojej rodziny i swojego zdania, impulsywna.
Taylor- ciepła, wrażliwa, kochająca, dążąca do szczęścia każdego, wierna, inteligentna, spokojna i oddana rodzinie.[/b]
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tylko pamiętajmy że Brooke walczyła sama w porównaniu do Taylor . Bo za Taylor walczy cesarzowa . Stefcia od samego początku walczyła z Loganami i wygrała a Brooke została sama na polu walki.

[ Dodano: 2006-08-11, 23:33 ]
Tak naprawde temat powinien nazywać się Brooke konta Taylor i Cesarzowa
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No właśnie Brooke przy Taylor to biedna ofiara intryg i zdarzeń losowych (ale oczywiście że sama też popełniła błędy -jak każdy) W ogóle o co chodzi w tym temacie? Mnie fan Taylor nie jest wstanie przekonać -mam już zdanie o Taylor na podstawie wszystkich oglądanych odcinków.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
FanStefci

Adex-fan Brooke pisze:No właśnie Brooke przy Taylor to biedna ofiara intryg i zdarzeń losowych (ale oczywiście że sama też popełniła błędy -jak każdy. W ogóle o co chodzi w tym temacie? Mnie fan Taylor nie jest wstanie przekonać -mam już zdanie o Taylor na podstawie wszystkich oglądanych odcinków.
A fani Taylor mają wyrobione zdanie o Brooke, więc takie tematy zawsze prowadzą tylko do wojny i obrzucania się błotem. To tak jak na forum POLITYKA założyć wątek: Przemysław Edgar Gosiewski vs Jan Rokita, albo Jaruś Kaczyński vs Donald Tusk.
Awatar użytkownika
Robi

Na pierwszy rzut oka wychodzi na to że to Brooke jest podła intrygatką a Taylor łzą niewinności ale jeżeli błębiej się przyjżymy to psychiatra nie musi posuwać się do takich czynów bo wystarczy że spuście buldożera ze smyczy Stefcie i ona wszystko załatwi za nią .
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

A zauważył ktoś, że ostatnio z gabinetu Logan zniknęło wreszcie to łóżko a'la burdello? ::loll:: Łóżko w firmie to był dopiero pomysł... Brooke w nim tylko fantazjowała ::plask wczolo: Najpierw o Ridge'u (scena jak Brooke nakryła Stephanie, a Brooke jęczała już :mrgreen: ), później o Thornie...
Tej babie brakuje rozumu...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jeśli ktoś ma trochę kultury i mówi z sensem trzymając się faktów i mając wiedze a nie teksty typu puszczalska to rozmowa może być ciekawa i miła, szkoda że tu trochę fanatyków ::ke:: chyba takich dyskusji nie chce mi się prowadzić przypomina mi się pewien forumowicz ze starego forum, ostatecznie jego argumenty były tak śmieszne że został na lodzie (nieistniejącym już konkurencyjnym forum o ile pamiętam)
Jimena

Post autor: Jimena »

Może więc zamiast się kłócić policzmy fanów Brook i Taylor.Wpisujcie po koleji imię swojej ulubienicy :)

Taylor!!!

.
Ostatnio zmieniony 2006-08-11, 23:47 przez Jimena, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
FanStefci

Adex-fan Brooke pisze:Jeśli ktoś ma trochę kultury i mówi z sensem trzymając się faktów i mając wiedze a nie teksty typu puszczalska to rozmowa może być ciekawa i miła, szkoda że tu trochę fanatyków ::ke:: chyba takich dyskusji nie chce mi się prowadzić przypomina mi się pewien forumowicz ze starego forum, ostatecznie jego argumenty były tak śmieszne że został na lodzie (nieistniejącym już konkurencyjnym forum o ile pamiętam)
Zanim kogoś nazwiesz fanatykiem, to sam się zastanów nad swoim uwielbieniem dla Brooke, bo ono ci przysłania podstawowe fakty. Ja już dyskusji w tym wątku nie kontynuuje i nie zamierzam go dalej czytać. Powiedziałem wszystko co miałem do powiedzenia, przeczytałem co inni napisali i mi wystarczy. Pozdrawiam i życzę owocnej dalszej dyskusji.
Awatar użytkownika
Robi

Widze że to szkoła cesarzowej dotyczącej łóżka hahaha . Łóżko było częścią wielkiego pokazu mody ,,Sypialnie Brooke,, które okazały się wielkim sukcesem. Wiesz ja oglądam Mode i z tego co zauważyłem wszyscy tam fantazjują i mają przeróżne sny.
ODPOWIEDZ