Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kobajano

II seria

Post autor: kobajano »

a ja mam pytanie czy ktoś ogląda 2 serię - teraz właśnie w USA był 20 odcinek - ja obejrzała dotychczas 12 z 2 serii i muszę przyznać że nieźle mnie dotychczas zatrzęsło!!!! i ciągnę dalej!!!!
Oglądajcei i piszcie plissss bo nie mam z kim podyskutować na ten temat :cry:

w razie czego dysponuję odcinkami 2 serii i mogę się podzielić

napiszcie coś bo czuję baaaardzo samotna w tym temacie :oops:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

A II seria jest już w Polsce?Albo sa jakieś zapowiedzi,że będzie???
Kobajno,a rzucił jakimś spoilerkiem :: bow :: ?Tylko napisz kolorem żeby ci co nie chcą nie czytali:)
[shadow=red]I seria się skończyła jak główna bohaterka(że też zawsze zapomne jak ona ma na imię :roll: )dowiedziała się,że jej facet jest żonaty...Jak to z nimi będzie dalej?A ta druga stażystka(nie blondyna),usunęła dziecko?Powiedziała temu lekarzowi w ogóle że jest w ciąży?I co z tym biednym facetem którego one traktowały jak brata(wcale nie jest taki zły)?[/shadow]
Awatar użytkownika
kobajano

próbuje cioś napisać ale nie wiem jak te cholerne czerwone trzcionki zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mam niezły spojler!!!!!!!!!!!!!
help
plisssss

[ Dodano: 2006-03-14, 13:30 ]
Ireth pisze:A II seria jest już w Polsce?Albo sa jakieś zapowiedzi,że będzie???
Kobajno,a rzucił jakimś spoilerkiem :: bow :: ?T[/shadow]
dobra od początku!!!!
jesli chodzi o POlsat to ja na nich nie liczę (chociaż z desperastkami to przypunktowali 8)
ja ściągam z torrentów - wolno idzie ale idzie (jeden odcinek dziennie)

a teraz spojler

piszę małymi literami bo nie mogę tych cholernych "płomieni" włączyć ;)

Meredith dowedziała się, że Derek ma żonę i tu się zaczyna...
on ciągle lata za nią (nasza bohaterką) a ona ciągle że "goł ałaj - ju haw a łajf" a on Meredith i Meredith...

żona okazuje się chirurgiem też (od dzieci) i jest naprawde dobrym lekarzem i na dodatek okazuej się, że on uciekł odniej jak ta go zdradziła ufffffffffff
ale dalej jest już bardziej dramatycznie...
Meredith w końcu mówi Derekowi, że nie ma już siły go nienawidzić i że albo podpisze papiery rozwodowe alebo wybiera żonę!!!
dalej nie wiem czy chcesz wiedzieć - to na prawdę było ciężkie przeżycie:)
ale piszę - ON WYBIERA ŻONĘ!!!! i zostają wszyscy razem w tym szpitalu (masakra)
to na razie tyle - teraz jestem przy 12 odcinku i coś zaczyna się kropić nowego ale o tym szaaaa

ale jest jeszcze sprawa Izzy i Alexa (tak tak tego co każdą laskę zalicza)
a Yang nie mówi nic o ciąży temu swojemu ale podczas operacji ma atak i okazuje się, że to ciąża pozamaciczna!!! I teraz nadal są ze sobą!!!

i to miał być mały spojler :oops: :oops: :oops:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

kobajano pisze:próbuje cioś napisać ale nie wiem jak te cholerne czerwone trzcionki zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mam niezły spojler!!!!!!!!!!!!!
help
plisssss
Też miałam z tym problem :mrgreen: Po prostu [piszesz normalnie najpierw a potem zaznaczasz to co chcesz zrobić kolorem i klikasz tam gdzie jest [shadow=red]Cień[/shadow] i wybierasz kolor.
Awatar użytkownika
kobajano

no i jeszcze w razie czego to dysponuję tymi odcinkami także mogę zgrać na płytę bez problemu:)
będę miała kompana do oglądania i komentowania
:lol:

niestety zaznaczałam i klikałam na ognie, kolory i cienie i tylko trzcionke mi się udało zmienić także sorry za ten niski profesjonalizm ale tak mi się chce o tym pogadać że nie wytrzymaął :oops:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja z wielką chęcią bym obejrzała drugą serię. Miałam nadzieję, że gdy Polsat powtórzy pierwszą serię to wyemituje drugą, a tu lipa :( A byłaby taka możliwość, żebyś wrzucała te odcinki na megaupload i byśmy je sobie ściągali? Tak szybciej idzie niż z torrenta. Dzięki za spoilery!
Awatar użytkownika
kobajano

wiwi pisze:A byłaby taka możliwość, żebyś wrzucała te odcinki na megaupload i byśmy je sobie ściągali? Tak szybciej idzie niż z torrenta. Dzięki za spoilery!
chętnie wrzucę ale potrzbuję wskazówki jak to zrobić - tylko proszę tak "jak krowie na rowie" po kolei - jestem całkowitym laikiem w tych sprawach!!!!
Awatar użytkownika
wiwi

Ok, już mówię/piszę :)
1. Wejdź na stronę www.megaupload.com
2. Na górze po prawej stronie jest pole "select file to send", kliknij na napis "przeglądaj..." i wybierz plik, który chcesz zamieścić.
3. Teraz popatrz niżej, obok napisu "send" są takie różne ramki. Wystarczy wpisać jakiś opis dla pliku w polu "Please enter a meaningful file description" i zaznaczyć obok pole "I accept the terms"
4. W końcu kliknij "send" i czekaj aż się załaduje (pojawi się napis "upload complete")
5. Dostaniesz link w miejscu gdzie wcześniej był napis "przeglądaj", będzie zaznaczony zielonymi strzałkami. Wystarczy go skopiować i wkleić tutaj :)

Jednak pliki, które chcesz wrzucić nie mogą być większe niż 250mb. Ile ma taki przeciętny odcinek? ::chytry::
Awatar użytkownika
kobajano

wiwi pisze:. Wystarczy go skopiować i wkleić tutaj :)

Jednak pliki, które chcesz wrzucić nie mogą być większe niż 250mb. Ile ma taki przeciętny odcinek? ::chytry::
wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że taki odcinek ma ok 350 mb
:(
już nawet nadałam im nazwę i chciałam wysyłać - ale może skontaktujemy się na pw i wyślę wam płyty - to dla mnie żaden problem wypalić płyty - tylko wiem, że po ostatnich wyskokach "wiadomo kogo" nikt nie jest taki chętny podawac swojego adresu ::kwasny::

pomyśl może jest jakiś sposób - ja mam te pliki w compie i po kolei i tak ssę kolejne odcinki z torrentów

[ Dodano: 2006-03-14, 21:06 ]
a-cha znalazłam coś takiego jak http://wyslijto.pl/
może ktoś to zna i wie jak to działa??? z opisu wygląda że można byłoby z tego korzystać!
Awatar użytkownika
wiwi

Kurcze, może inni się bardziej orientują w takich stronkach... W tej co podałaś to darmowe też jest tylko 250mb, za 1000mb trzeba płacić... Heh, jak to pisałam to przyszło mi na myśl, żeby sprawdzić yousendit i tam jest 1gb za darmo! Tylko może Ci się tam bardzo długo ładować skoro to aż 350 mb. Chyba jednak szybciej będzie jak każdy sobie indywidualnie ściągnie z netu ;)
Awatar użytkownika
kobajano

wiwi pisze: W tej co podałaś to darmowe też jest tylko 250mb, za 1000mb trzeba płacić... Heh, jak to pisałam to przyszło mi na myśl, żeby sprawdzić yousendit i tam jest 1gb za darmo! Tylko może Ci się tam bardzo długo ładować skoro to aż 350 mb. Chyba jednak szybciej będzie jak każdy sobie indywidualnie ściągnie z netu ;)
no własnie płatne :(

a jak długo w yousendit może się ładować???
wolałabym najpierw ściągnąć sobie wszystkie odcinki II serii
mam nadzieje, że będziecie po kolei ściągać a ja jeszcze zorientuje się w możliwościach przesyłu!!!
podpytam moich informatyków w pracy może mi coś doradzą :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Więc 2 seria nadal jest emitowana w USA? Ciekawe ile będzie miec odcinków
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex wg stony serialu ostatni odcinek był eitowany 26 lutego. Looknij:

http://www.greys-anatomy.com/

A tak w ogóle to liczę na polsat i 2 serie w tvp. Ciekawe czy się doczekam......
Awatar użytkownika
wiwi

Mailo, jestem z Tobą! Mam nadzieję, że dlatego powtarzali pierwszą serię, bo będą chcieli dać i drugą i to jak najszybciej :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ