Newsy ze świata seriali

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

59. You know some soap family members longer than you have known your own.

::loll:: ::loll:: ::loll:: Coś w tym jest. Tak właściwie, jeśli ich codziennie oglądamy to są niczym członkowie rodziny.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Primok pisze:Od 4 marca (niedziele) o 10.35 na TVP1 powraca "Siódme niebo" :wink: .
TVP1 wznawia emisję od 111 odcinka (koniec 5 sezonu) - już nie mogę się doczekać :serce: .
A na którym TVP zakończyła ostatnio emisję? Mam nadzieję, że to nowe odcinki. Chociaż, pewnie tak, bo coś mi się zdaje, że powinniśmy być coś koło tego 5 sezonu. A ile nie było "7 nieba" :?: Prawie 2 lata :roll: :?:
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

Oleg pisze: A ile nie było "7 nieba" :?:
Nie wiem jak Wy ale ja tam co jakis czas jestem w 7 niebie. :oops:
Jedno piwo to nie piwo.......
Abec

Post autor: Abec »

Ponieważ nie mogę znaleźć tematu poswięconemu serialowi, tu poinforumuję, że TVN7owska prapremiera 10. sezonu "Przyjaciół" będzie miała miejsce w poniedziałek, 26 II br. o 19.40 ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak, świetna wiadomość a zaraz po zakończeniu premierowej serii 10 odcinki pierwszego sezonu Joey! :: bow ::
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Od wtorku 27 lutego w godzinach 23.15-0.15 telewizja TVN będzie emitować będzie serial Kojak liczący zaledwie 9 odcinków z 2005 roku.Serial debiutował 25 marca 2005 , a defniitywnie zakończył się 22 maja 2005 , więc dziwi mnie trochę, że TVN kupuje takie coś

Już jestem po 12 odcinkach Men in trees :mrgreen: Jestem bardzo niecierpliwy i w dodatku mam ferie i się nudze , więc nie mogłem wytrzymać .Serial jest świetny, bardzo mi się podoba . W odcinku 9 jako gość specjalny wystąpiła piosenkarka Jewel i zaspiewała jedną piosenkę

Dzisiaj zacząłem oglądać serial komediowy The Class ze stacji CBS.Teksty mnie powalają
Polecam! ::ok::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Od 2 marca "Bones" (Kości) nowy serial z Davidem Boreanazem, emisja w każdy piątek o 22:00 na TV4. Sezon 1 składa się z 22 odcinków (2005-2006)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Top20 programów z tygodnia 12.-18.02 w USA:

1 American Idol (Tuesday) (Fox) 31.20
2 American Idol (Wednesday) (Fox) 28.89
3 House (Fox) 25.99
4 Grey's Anatomy (ABC) 25.76
5 CSI (CBS) 22.71
6 CSI Miami (CBS) 19.90
7 Desperate Housewives (ABC) 18.51
8 Survivor: Fiji (CBS) 16.08
9 Deal or No Deal (Monday) 16.07
10 Two and a Half Men (CBS) 15.50
11 NCIS (CBS) 15.36
12 Criminal Minds (CBS) 15.16
13 Shark (CBS) 15.12
14 CSI: NY (CBS) 14.81
15 Heroes (NBC) 14.68
16 Extreme Makeover: Home Edition (ABC) 14.15
17 24 (Fox) 13.73
18 Ugly Betty (ABC) 13.66
19 Rules of Engagement (CBS) 13.43
20 24 (Fox) (Monday) 13.12
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Alexander pisze: 8 Survivor: Fiji (CBS) 16.08
Super , że reality-show Survivor cieszy się niesłabnonąćą popularnością .Mam nadzieję ,że jeszcze będzie wiele edycji tego programu.To jedyny amerykanski reality-show , który ogladam.A podobno Amazing Race radzi sobie coraz gorzej i moga, zakończyć go po tym sezonie .Widac , że przeszła moda w USA na Soap Opery, a u nas właśnie przyszła kilka lat temu i trwa do dziś.A są jakieś dokładniejsze wyniki takie jak mamy w Polsce?
Primok

Post autor: Primok »

Kolejny świetny serial na TV4 :wink: .
Po zakończeniu "Point Pleasant" stacja pokaże od 2 marca w piątki o 22.00 serial "Bones" ("Kości"). Serial ten jest procukcji telewizji FOX i liczy obecnie 2 sezony (36 odcinków - pewny jest też sezon 3). Słyszałem o nim wiele świetnych opinii. Bohaterami jest para agentów, która bardzo przypomina tą z "Archiwum X". Serial z odcinka na odcinek się rozwija, mamy coraz bardziej pogłębiany portret psychologiczny głównych bohaterów. I co najciekawsze wszystkie wątki z poszczególnych odcinków zazębiają się i wyjaśniają. W serialu mamy też sporą dawkę humoru oraz rzetelne ujęcie od strony naukowej :wink: .
Czołówka:

http://www.youtube.com/watch?v=Ob4EwyPJ3ao

Od 3 marca na TV4 także rosyjski serial "Kamieńska".
Tkk_Bolly

Ramówka Polsat odnośnie polskichseriali przedstawia się następująco .Nowości I kto tu rządzi/ Mamuśki oraz Prawa miasta.Kontynuowane bedą seriale Pierwsza Miłość / Samo Życie /Rodzina Zastępcza Plus oraz Świat według Kiepskich oraz bedzie emitowany 13 posterunek od samego początku -powtórki ponieważ od września będzie nowa premierowa seria( no już niestety bez Marka Perepeczki[*])
Orientuje się jak jest z Falą Zbrodni?
Goku

Post autor: Goku »

Tkk_Bolly pisze: Orientuje się jak jest z Falą Zbrodni?
Teraz chyba będzie przerwa a nowe odcinki dopiero we wrześniu :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Nowe odcinki 13 posterunku :shock: :shock: Wow to fajnie strasznie lubię ten serial i był przezabawny, dobrze ,że będzie kontynuacja!
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Od maja na TVP1 w czwartki serial "Heroes" :)...

Jedynka w maju zaproponuje kolejny - "Heroes", którego premiera w NBC miała miejsce zalewie we wrześniu ub.r. "Heroes" opowiada o ludziach mieszkających w różnych zakątkach globu, którzy odkrywają w sobie niezwykła zdolności.

Serial będzie emitowany w czwartki po Wiadomościach (w tym samym bloku co Zagubieni i 4400). Data premiery jest wstępnie ustawiona na maj.

Heroes prawdopodobnie zobaczymy po zakończeniu emisji kontynuacji serialu "Sfora" czy "Fałszerze". Jeśli emisja tego serialu będzie przebiegać zgodnie z planem (w każdy czawartek dwa odcinki), to Heroes'a na TVP zobaczymy 3 lub 10 maja (3 maja jest święto i może być zmieniona ramówka).

Źródło: http://www.sci-fi.com.pl/index.php?opti ... &Itemid=17
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Świetna wiadomośc, ja jestem po emisji 9 odcinka i przelało się tyle krwi ::bojesie::
Jest mrocznie i mam nadzieje ,że będzie wielki sukces w naszej telewizji, myśle ,że lepiej od 4400 a na poziomie LOST czyli około 5 mln widzów.

Przykra wiadomość dla wielbicieli serialu "Nie z tego świata" (Supernatural) niestety od 21 marca serial ponownie zniknie z anteny TVN-u, a jego miejsce zajmie powtórka polskiego serialu "Odwróceni", który będzie emitowany w każdą środę o godz. 00:05 Ostatni 10 odcinek serialu "Nie z tego świata" TVN wyemituje 14 marca. Kiedy TVN wyemituje resztę odcinków czyli ostatnie 12 odcinków na razie nie wiadomo. Widać, że TVN dąży do zniesienia wszystkich zagranicznych seriali ze swojej anteny. Od 21 marca na antenie TVN-u zostaną już tylko trzy amerykańskie produkcje: "Weronika Mars", "Krok od domu" i "Bez skazy". Niebawem przyjdzie nam oglądać na TVN-ie same polskie seriale . Widać, także, że serial "Nie z tego świata" podzieli los 3 sezonu "Detektywa Monka", którego emisja też była przerywana ze trzy razy zanim było nam dane obejrzeć sezon do końca.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ