Sny i marzenia bohaterów

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mi te jej stroje podobały, (w porównaniu do tego co potrafią wyczyniać inny projektanci) były skromne.
Marzenia Massima są chyba najgorsze. Ostatnio wyobrażał sobie coś, w co wątpię, aby kiedykolwiek się wydarzyło. Reakcja Ridge'a byłaby dużo gorsza.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No i dziś mieliśmy kolejny odcinek z cyklu "Sny i marzenia bohaterów MNS". Brooke chyba staje do walki z Amber i Massem o tytuł Największego marzyciela MNS. Nagrodą może być (przynajmniej dla Massimo) pocałunek królowej Stephanie I. A tak na poważnie to uwierzyłem w to dzisiejsze marzenie Brooke. Inaczej je pokazano niż marzenia Amber i Massa, gdzie z góry było wiadomo, że to się nie dzieje naprawdę. To dzisiejsze marzenie Brooke uznaję jako najlepsze w tym tygodniu. W to można było uwierzyć a co do marzeń Massa i Amber to wątpię w to, że mogłyby się kiedyś zdarzyć naprawdę. Ale w MNS przecież wszystko jest możliwe.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

DeaconFan pisze:No i dziś mieliśmy kolejny odcinek z cyklu "Sny i marzenia bohaterów MNS". Brooke chyba staje do walki z Amber i Massem o tytuł Największego marzyciela MNS. Nagrodą może być (przynajmniej dla Massimo) pocałunek królowej Stephanie I. A tak na poważnie to uwierzyłem w to dzisiejsze marzenie Brooke. Inaczej je pokazano niż marzenia Amber i Massa, gdzie z góry było wiadomo, że to się nie dzieje naprawdę. To dzisiejsze marzenie Brooke uznaję jako najlepsze w tym tygodniu. W to można było uwierzyć a co do marzeń Massa i Amber to wątpię w to, że mogłyby się kiedyś zdarzyć naprawdę. Ale w MNS przecież wszystko jest możliwe.
Wystarczy zapytać w dziale spoilerowym ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Też myślałem, że te wydarzenia z Brooke i Deacone'm są prawdziwe :zeby: Jak Brooke się obudziła, to aż przetarłem oczy ze zdziwienia ::jezyk::
Nie zdziwię się, jak kiedyś Stefa się obudzi i uzna, że Brooke była tylko złym senem ::jezyk:: ::plask wczolo: ::loll::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Damians pisze:Też myślałem, że te wydarzenia z Brooke i Deacone'm są prawdziwe :zeby: Jak Brooke się obudziła, to aż przetarłem oczy ze zdziwienia ::jezyk::
Nie zdziwię się, jak kiedyś Stefa się obudzi i uzna, że Brooke była tylko złym senem ::jezyk:: ::plask wczolo: ::loll::
Ja też myślałem na początku że to prawda:o

Co do marzeń Massima to się trochę uśmiałem. Wątpię (podobnie jak dominik) żeby Ridge rzucił mu się w ramiona z wdzięczności za jego ojcowskie wskazówki ::plask wczolo: w tym za ten kawałek placka:)
Awatar użytkownika
Donna23

Post autor: Donna23 »

Denerwuje mnie jak pokazują jakąś scenę, odcinek się kończy, a w kolejnym dowiadujemy się, że był to tylko sen, albo marzenie. :x
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

I dziś następny sen. Brooke śni o Deacon'nie który leży w łozku i na nią czeka. Za dużo jest tych snów ostatnio. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

I znów sen Brooke o Deaconie :ziewam: To już robi się powoli nudne, chociaż ten dzisiejszy sen wyglądał bardzo realistycznie, sam dałem sie nabrać ::jezyk::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja też dałem się nabrać :twisted: szkoda :( miałem nadzieję że oni naprawdę się całowali :serce:
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Mareczek ja też miałam taką nadzieję :wink: . Nienawidze takich snów ::kwasny::
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Siergiej

Post autor: Siergiej »

Podobał mi się wczorajszy sen Amber , naprawdę porządny horror.
Awatar użytkownika
Damians

Chyba do tego tematu najbardziej pasują te halucynacje Ridge'a z Taylor.
Ridge jest załamany po stracie zony, a nachodzi go taka pseudo psycholog, która do złudzenia przypomina Taylor, nawet nosi jej ubrania łącznie z butami ::cojest:: Nic dziwnego, że Ridge widzi w niej zmarłą żonę...
Co do tych scen, to pierwsza była genialnie zrealizowana, pomyślałem sobie, że Tricia jest identyczna jak Taylor, a to była Taylor. Kolejne też fajne, tylko nie było już tego elementu zaskoczenia.

Fajne też było marzenie Sheili o ślubie Merry z Rick'iem ::rad:: Cała rodzina zebrana w Kościele i wszyscy tacy szczęśliwi ::loll::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Marzenia bohaterów zawsze są bardzo ciekawe. Najlepsze są, chyba wspomnienia bohaterów. Wtedy producenci wyjmują z opasłych archiwów serialu materiały z początków soapki. Tak było w przypadku ostatnich wspomnień Brooke w domu Ridge'a. Wtedy było kilka scen z początku lat 90, a nawet z lat 80 XX wieku. To jest naprawdę świetne i miło się wspomina tamte odcinki. Tym bardziej, że przypominam sobie sceny, które już dawno mi wyleciały z głowy.
Niektóre sny zapadają w pamięć, na przykład sen Thorne'a na cmentarzu, kiedy spotkał Macy, czy sen, kiedy Thorne wyobrażał sobie upadek Stephanie, jak dowiedziała się o jego związku z Brooke. Niektóre takie momenty są lepsze od filmowej rzeczywistości. :D
Awatar użytkownika
Damians

Zaczynam oglądać MNS z mamą, która mówi: "To te Portofino będzie tak wyglądać? ::kwasny:: " ::jezyk::
Mimo tej całej sztuczności dookoła sen Sally był świetny :mrgreen: Michała Anioła sobie znalazła ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To był Fabio (występował m.in. w "Brygadzie Acapulco" jako Claudio), ale w "Modzie na sukces" tez już przed laty się pojawił również w jakiejś scenie z Sally bo to jest jakiś model rozbierany, wg mnie strasznie brzydki, ale dla Sally to największy przystojniak dlatego wystąpił w jej śnie/wyobraźni :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ