Sny i marzenia bohaterów
No i dziś mieliśmy kolejny odcinek z cyklu "Sny i marzenia bohaterów MNS". Brooke chyba staje do walki z Amber i Massem o tytuł Największego marzyciela MNS. Nagrodą może być (przynajmniej dla Massimo) pocałunek królowej Stephanie I. A tak na poważnie to uwierzyłem w to dzisiejsze marzenie Brooke. Inaczej je pokazano niż marzenia Amber i Massa, gdzie z góry było wiadomo, że to się nie dzieje naprawdę. To dzisiejsze marzenie Brooke uznaję jako najlepsze w tym tygodniu. W to można było uwierzyć a co do marzeń Massa i Amber to wątpię w to, że mogłyby się kiedyś zdarzyć naprawdę. Ale w MNS przecież wszystko jest możliwe.
- Adex-fan Brooke
Wystarczy zapytać w dziale spoilerowymDeaconFan pisze:No i dziś mieliśmy kolejny odcinek z cyklu "Sny i marzenia bohaterów MNS". Brooke chyba staje do walki z Amber i Massem o tytuł Największego marzyciela MNS. Nagrodą może być (przynajmniej dla Massimo) pocałunek królowej Stephanie I. A tak na poważnie to uwierzyłem w to dzisiejsze marzenie Brooke. Inaczej je pokazano niż marzenia Amber i Massa, gdzie z góry było wiadomo, że to się nie dzieje naprawdę. To dzisiejsze marzenie Brooke uznaję jako najlepsze w tym tygodniu. W to można było uwierzyć a co do marzeń Massa i Amber to wątpię w to, że mogłyby się kiedyś zdarzyć naprawdę. Ale w MNS przecież wszystko jest możliwe.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja też myślałem na początku że to prawda:oDamians pisze:Też myślałem, że te wydarzenia z Brooke i Deacone'm są prawdziweJak Brooke się obudziła, to aż przetarłem oczy ze zdziwienia
![]()
Nie zdziwię się, jak kiedyś Stefa się obudzi i uzna, że Brooke była tylko złym senem![]()
![]()
Co do marzeń Massima to się trochę uśmiałem. Wątpię (podobnie jak dominik) żeby Ridge rzucił mu się w ramiona z wdzięczności za jego ojcowskie wskazówki
Chyba do tego tematu najbardziej pasują te halucynacje Ridge'a z Taylor.
Ridge jest załamany po stracie zony, a nachodzi go taka pseudo psycholog, która do złudzenia przypomina Taylor, nawet nosi jej ubrania łącznie z butami
Nic dziwnego, że Ridge widzi w niej zmarłą żonę...
Co do tych scen, to pierwsza była genialnie zrealizowana, pomyślałem sobie, że Tricia jest identyczna jak Taylor, a to była Taylor. Kolejne też fajne, tylko nie było już tego elementu zaskoczenia.
Fajne też było marzenie Sheili o ślubie Merry z Rick'iem
Cała rodzina zebrana w Kościele i wszyscy tacy szczęśliwi 
Ridge jest załamany po stracie zony, a nachodzi go taka pseudo psycholog, która do złudzenia przypomina Taylor, nawet nosi jej ubrania łącznie z butami
Co do tych scen, to pierwsza była genialnie zrealizowana, pomyślałem sobie, że Tricia jest identyczna jak Taylor, a to była Taylor. Kolejne też fajne, tylko nie było już tego elementu zaskoczenia.
Fajne też było marzenie Sheili o ślubie Merry z Rick'iem
-
Dawidek
- Administrator
Marzenia bohaterów zawsze są bardzo ciekawe. Najlepsze są, chyba wspomnienia bohaterów. Wtedy producenci wyjmują z opasłych archiwów serialu materiały z początków soapki. Tak było w przypadku ostatnich wspomnień Brooke w domu Ridge'a. Wtedy było kilka scen z początku lat 90, a nawet z lat 80 XX wieku. To jest naprawdę świetne i miło się wspomina tamte odcinki. Tym bardziej, że przypominam sobie sceny, które już dawno mi wyleciały z głowy.
Niektóre sny zapadają w pamięć, na przykład sen Thorne'a na cmentarzu, kiedy spotkał Macy, czy sen, kiedy Thorne wyobrażał sobie upadek Stephanie, jak dowiedziała się o jego związku z Brooke. Niektóre takie momenty są lepsze od filmowej rzeczywistości.
Niektóre sny zapadają w pamięć, na przykład sen Thorne'a na cmentarzu, kiedy spotkał Macy, czy sen, kiedy Thorne wyobrażał sobie upadek Stephanie, jak dowiedziała się o jego związku z Brooke. Niektóre takie momenty są lepsze od filmowej rzeczywistości.
- Adex-fan Brooke
To był Fabio (występował m.in. w "Brygadzie Acapulco" jako Claudio), ale w "Modzie na sukces" tez już przed laty się pojawił również w jakiejś scenie z Sally bo to jest jakiś model rozbierany, wg mnie strasznie brzydki, ale dla Sally to największy przystojniak dlatego wystąpił w jej śnie/wyobraźni 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city