Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Brooklyn pisze:
Abec pisze:Bo Becky jest niekompetentna, nie nadaje się do tej roboty, pracując w Paryżu dopiero uczy się języka (w Paryżu!) i dostała pracę tylko dzięki kuzynce. Pytam z ciekawości: której z tych rzeczy nie zauważyłeś?
Becky w pracy mówi po angielsku, bo pracuje głównie z Amerykanami.
Becky jest bardzo sumienna. Awansowała. O co ci więc chodzi? :roll:
Buhahahaah, przeciez ona tam nic nie robi :lol:
No moze oprocz gapienia sie w obrazek tego dzieciaka i wiecznym rozmyslaniu o nim. ::kwasny::
Abec

Post autor: Abec »

Na razie ją nie wywalają, bo jest z polecenia. A tak by nie była.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Bacy napewno tam pracuje tylko tego nie pokazują. A co do tego że dostała prace bo pomogła jej Amber a później Eric to się zgadze , ale kiedy Bacy powie prawde o dziecku to za nią stanie Brooke i tak czy inaczej bedzie miała tą prace.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nie mogę patrzeć na cierpnienie Brooke i Thorna. To straszne oboje są totalnie załami i zupełnie bez chęci do życia. Brooke załuje ,że dała się pocałować, Thorne żałuje ,że nie widział jak Brooke go oszukuje, chociaż moim zdaniem między nimi naprawdę jest chemia!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A teraz biegają po Wenecji - smutno, jeszcze chyba nie było tak ładnie zobrazowanego love story.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Cynthia pisze:Cała ta sytuacja pokazała, że małżeństwo Ridga i Taylor jest silne, Taylor była bardzo spokojna o to, że Ridge tylko grał przed Brooke. I jeszcze jedno, to co oni zrobili to jest to samo co Brooke robiła z Ridgem wielokrotnie go uwodząc, dotykając i całując np w windzie lub na łóżku we własnym biurze, lub publiczcie na pokazie sypialni Brooke.
Według mnie to nie było to samo, bo Brooke uwodząc Ridge'a nie kłamała. Postępowała zgodnie z własnymi uczuciami. A Ridge? Najpierw marudził przez sto odcinków, że Brooke musi sobie odpuścić. Gdy w końcu ruszyła naprzód bez tego przydupasa to on zaczął jej wciskać kit o jego płomiennym uczuciu ;) Kłamał by zyskać to czego chciał, żeby unieszczęśliwić Brooke i Thorne'a pod przykrywką troski o zdrowie Stefy. Dzisiaj była kolejna idealna szansa na wyjawienie jej prawdy, sama się domyśla to ją dalej okłamują ::plask wczolo: I jeszcze tekst Erica do Ridge'a jaki to Ridżuś biedniutki, musiał zrobić coś tak brzydkiego nununu ::cojest::
Awatar użytkownika
Robi

wiwi pięknie powiedziane , popieram Cię w 100%.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Brooke była tak wściekła, że wygadała Ridge'owi i Taylor to, co mieli usłyszeć. A co do braku kompetencji u Taylor, to powiedziała dokładnie to, co ja myślę.
Wydawało mi się, że Taylor ma wyrzuty sumienia w odróżnieniu od Ridge'a, który beznamiętnie relacjonował ojcu cała sytuację. Zachowuje się jak agent służb specjalnych, jak spec od brudnej roboty.
Ridge zagrał na uczuciach Brooke, ona go kochała i będzie nadal kochać, ale posłuchała jego apeli o to, by sobie ułożyła życie, teran on robi zupełnie coś innego, sam podsyca własne i jej uczucia.
Eric miał doskonałą okazję by powiedzieć Stephanie o sytuacji, ale oczywiście tego nie zrobił. Jak ona do tego sama doszła, to nie popuści dopóki na własne oczy się nie przekona (to nie spoiler).
Kimberly moim zdaniem nie wie co ze sobą zrobić. Raz medycyna, raz bycie modelką. Ona sobie leci z kwiatka na kwiatek, dziś to wyraźnie pokazała.
Becky - czy ona dobrze robi - sam już nie wiem. Nie potrafię wyrobić sobie zdania w tej sprawie.
I na koniec jeden ogólny wniosek. Brooke nie jest śwęta, ma na swoim sumieniu grzechy i grzeszki. Ale w tej sytuacji o której tak namiętnie dyskutujemy, była ona ewidentną ofiarą. Taka jest prawda.
Awatar użytkownika
Ashlar

Post autor: Ashlar »

Powiem jedno, śmieszy a zarazem mierzi mnie twierdzenie (ad. sytuacji Brooke kontra Tay/Ridge/Eric) iż cel uswięca środki. Machiaveliczna postawa wiecznie "współczującej" pani doktor - a to dobre :lol: wyszło szydło z wora...
Sprawa, iż do takich czynów posuwa się dyplomowany lekarz od mózgu i duszy - to pozostawię bez komentarza, bo mam odruch wymiotny. Oj nisko upadła Tay... bardzo nisko...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Nie wyrzucą Becky z pracy,przecież Brooke będzie jej na pewno wdzięczna że teraz Rick może odejść od Amber.A poza tym ta koleżanka Becky chyba Susan mówiła że teraz już nie Forresterowie zatrudniają Becky tylko jakiś francuz,więc to on decyduje.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Wracam do Eryka. Wczoraj było widać jaką ma obsesję na punkcie Cesarzowej. Raczej pewne, że nie zareagowałaby tak gwałtownie, bo już coś podejrzewała i była całkiem spokojna. 8)
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

W czwartek nie ma Mody!!! :evil: Wszystko przez to, że TVP transmituje fekin mecz fekin Legii!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zdenerwowali mnie. ::chytry::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Robi

Tak Bacy jest zatrudniona przez Francuza , ale ten Francuz jest zatrudniony przez Forresterów.
Goku

Post autor: Goku »

Ocena Odcinka:

Najlepsza Postać:Kimberly(Daj kosza temu dupkowi i zajmij się kimś innym :mrgreen: )
Najgorsza Postać:Tawny(Myślałem że zaraz wyciągnie rewolwer jak to zwykle robi)

Specjalne wyróżnienie:Amber(Aż mi się żal jej zrobiło...Jak nie chcesz nie musisz mu mówić...Twoja matka wtedy zawsze może zastrzelić Becky a Kimberly i tak chce o nim zapomnieć... :( )
Specjalne wyróżnienie for Idiot:Macy(Och Thorne!!!Omotam cię a kiedy zapomnisz o bliskich rzucę cię z premedytacją bo traktuję tak wszystkich facetów oprócz Giovanniego ::loll:: ::loll:: ::loll::...I niech mi tu Macy na Brooke nie zgania :D)
piksel169

Post autor: piksel169 »

Mam nadzieję, że Amber powie Rick'owi o dziecku, ponieważ MNS ciągnie się z tą sprawą jak flaki z olejem. Mam dosyćjuż trzymania tajemnicy przez Amber.
Ja...
Zablokowany