Klan
Re: Klan
Nie jest już tajemnicą, że Barbara Bursztynowicz odeszła z „Klanu”. Jest to dość zaskakujące, bo przecież grała Elżunie od pierwszego odcinka, wyemitowanego prawie 27 lat temu. Aktorka w licznych wywiadach podkreśla, że winny jest scenariusz. W sumie kiedyś z podobnego powodu odszedł chociażby Ronn Moss z „Mody”. Z rodzeństwa Lubiczów został już tylko Paweł i Monika. We wczorajszym odcinku Elżbieta się z nimi spotkała przed wielomiesięczną pielgrzymką w którą rusza.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ostatnio tak irytują mnie odcinki "Klanu", że tego nie idzie oglądać. Najbardziej dennymi wątkami na pewno są przygody Cebuli i kogutki Bolka. Niech emitują to do czerwca i zakończą tę produkcję, bo to tylko bezczeszczenie kultowego tytułu, cieszącego się popularnością od pierwszego odcinka. Nawet Pani Bursztynowicz nie potrafili godnie pożegnać za tyle lat grania w serialu. 

Mnie ciekawi teraz rak Grażynki… Bożesz ty mój! Wątek z psychofanem Beaty, który ją prześladował i uciekł aż ze szpitala psychiatrycznego też niczego sobie. Dobre było jak udawał, że jest Rafalskim i wszyscy grali w tę szopkę. I jak usłyszał, że jedzie policja jak uciekł z domu z dokumentami Rafalskiego i policja go przepuściła, a Rafalskiego wzięła za psychola. Jak chcą to jeszcze potrafią coś pojedynczo spoko napisać. Za to Paweł z Wiga żyjący już drugi rok sąsiadami i kłótniami z nimi to jakaś masakra. I chyba wszystko sprowadza się do powrotu Czesi do Darka co też by mnie cieszyło.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tu fajna scena jak Rafalskiego dźgnął nożem ten facet od Beaty. Z tym, ze na TikToka trzeba było lekko ocenzurować https://vm.tiktok.com/ZNd8L37oW/
Fakt, wątek z Szymonem jest dobry! Jak się postarają to można.