Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Grisza

Post autor: Grisza »

A no ponieważ Sunset beach był emitowany w bardzo złym czasie. 12:00 w południe głównie konkurował z Y&R i serialem Port Charles ABC.( który też nie miał rewelacyjnych wyników) Widownia serialu to blisko 3 mln widzów w latach 90 taki poziom był nie do przyjęcia.
Grisza :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dopiero kilka odcinków minęło a tam już wszyscy z pistoletami biegają :lol: Tiffany to taka typowa oszustka. Prawie każde jej słowo wypowiedziane w serialu to kłamstwo. Podoba mi się ten wątek "młodzieżowy", że Meg, Casey i Rae i Michael zamieszkali w jednym domu.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Obejrzałem dotychczasowe odcinki i muszę stwierdzić, że jest lepiej, niż wcześniej myślałem. Serial mi się bardzo spodobał i mam nadzieję, że obejrzę całość. ::rad:: "SB" naprawdę trzyma wysoki poziom, mimo - jak Adex twierdzi - to dopiero początek wrażeń. :D

Najbardziej lubię wątki Meg/Dorothy oraz wątek wokół zabójstwa Dela.

Muszę jeszcze pochwalić scenarzystów, że bohaterów nie da się zaszufladkować jako jednoznacznie dobrych, czy złych. Podoba mi się takie coś. :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Dawidek pisze:
Muszę jeszcze pochwalić scenarzystów, że bohaterów nie da się zaszufladkować jako jednoznacznie dobrych, czy złych. Podoba mi się takie coś. :wink:
Masz na myśli Annie?
Rzeczywiście serial ciekawy. Sporo tajemnicy, szczególnie ciekawi mnie przeszłość Bena. Na razie wszystko wskazuje na to,że ta cała Maria utonęła kiedyś czy coś podobnego i dlatego nie może patrzeć na łodzie. A biedna Tiffany taki chciała super prezent zrobić :lol:
Dawidek
Administrator

Nie tylko Annie, Olivia jest też trochę taka, podejrzewam, że jej mąż też nie jest całkiem czysty oraz sam Ben. Nawet epizodyczny Tim nie jest święty. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To są drobne początki :) Wielkie emocje to dopiero w dalszej przyszłości :) a chyba już teraz przyznacie, że w każdym odcinku coś się dzieje... 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Adex-fan Brooke pisze:To są drobne początki :) Wielkie emocje to dopiero w dalszej przyszłości :) a chyba już teraz przyznacie, że w każdym odcinku coś się dzieje... 8)
Oczywiście i to sporo. . Fajnie jakby tu na forum trochę więcej osób komentowało, w końcu nie samą MNS żyje człowiek. Liczę na Adexa i Dawidka, ale też i innych:)
Ciekawe kiedy Meg i Ben w końcu się dowiedzą o sobie prawdy. Teraz to dla mnie kluczowy wątek. Przez to, że Tiffany ciągle mąci, nie mogą się spotkać. Szkoda, że dzisiaj tak mało było Annie i ciotki Beth. Ten nowy gość z molo jakiś dziwny, a Oliwia to stara alkoholiczka :lol:
Dawidek
Administrator

Mailo, możesz liczyć na mój udział, ale poczekaj do przyszłego tygodnia. Jako, że lubię mieć wszystko "po kolei", muszę do niedzieli poczekać na nagranie 11 odcinka, bo wczoraj PVR mi zrobił psikusa i nie nagrał "SB".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja też oglądam regularnie Sunset Beach i jestem zachwycony :)
Moją ulubioną postacią jest na razie zdecydowanie Annie - intryguje i bawi jednocześnie. Zaraz po niej są Tiffany i Casey. Nie przepadam za główną bohaterką, mnie Meg bardzo irytuje. Najlepiej niech zacznie pisać listę i odhacza który z mieszkańców miasteczna nie jest SB ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

Mareczek pisze:Ja też oglądam regularnie Sunset Beach i jestem zachwycony :)
Moją ulubioną postacią jest na razie zdecydowanie Annie - intryguje i bawi jednocześnie. Zaraz po niej są Tiffany i Casey. Nie przepadam za główną bohaterką, mnie Meg bardzo irytuje. Najlepiej niech zacznie pisać listę i odhacza który z mieszkańców miasteczna nie jest SB ::plask wczolo:
Oglądam SB po polsku po raz drugi i muszę przyznać, że to nawijanie Meg do każdego napotkanego faceta jest irytujące, tym bardziej jak widzę jej miny i to mrużenie oczu :) Ale to mrużenie chyba potem zniknie.
Jak oglądałam pierwszy raz mając jakieś 11 lat, to mi to nie przeszkadzało. Najbardziej lubiłam Meg i Bena, ale do czasu. Potem Olivia i Gregory :)
Awatar użytkownika
mailo

Macie rację, że to poszukiwanie SB to trochę bez ładu i składu. Tylko pytanie każdego"Czy ty jesteś SB":D Oczywiście właściwego nie zapyta:) livi kiedyś była na forum użytkowniczka o podobnym nicku livy. Nie wiem czy to ta sama osoba czy tylko nick podobny?
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

mailo pisze:Macie rację, że to poszukiwanie SB to trochę bez ładu i składu. Tylko pytanie każdego"Czy ty jesteś SB":D Oczywiście właściwego nie zapyta:) livi kiedyś była na forum użytkowniczka o podobnym nicku livy. Nie wiem czy to ta sama osoba czy tylko nick podobny?
Ja jestem od niedawna. Chyba nie byłam tu wcześniej:) a jak tak, to na pewno nie udzielałam się dużo, może jedynie w sprawie SB :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Które wątki ciekawią was najbardziej? Co sądzicie o Michaelu, Vanessie i Casey'm?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Adex-fan Brooke pisze:Które wątki ciekawią was najbardziej? Co sądzicie o Michaelu, Vanessie i Casey'm?
Ja proponuję robić co jakiś czas ankiety na najciekawszy wątek aktualnie. Może Dawidek mógłby wrzucić w tym temacie?

Który wątek SSB jest obecnie dla ciebie najciekawszy?:

1. Poszukiwanie SB przez Meg
2. Zabójstwo Dale'a Douglasa
3. Fikcyjne małżeństwo Casey'a i Rae
4. Dziennikarskie śledztwo Vanessy

To chyba na razie główne "większe" wątki i wszystkie mi się podobają, ale głosowałbym chyba na 1. Michael i Vanessa są ciekawym przerywnikiem, ale ich wątek jest zbyt oderwany od reszty. Nawet ich lubię. Niezbyt natomiast lubię tego policjanta co szantażuje Olivię (grał Scotta w MNS nie pamiętam imienia). Szkoda , że Annie gnije teraz w areszcie i pewnie będzie mniej scen z jej udziałem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Świetny pomysł z ankietami! :) Tylko kto mógłby je prowadzić?
ODPOWIEDZ