Sunset Beach
-
Dawidek
- Administrator
Obejrzałem dotychczasowe odcinki i muszę stwierdzić, że jest lepiej, niż wcześniej myślałem. Serial mi się bardzo spodobał i mam nadzieję, że obejrzę całość.
"SB" naprawdę trzyma wysoki poziom, mimo - jak Adex twierdzi - to dopiero początek wrażeń.
Najbardziej lubię wątki Meg/Dorothy oraz wątek wokół zabójstwa Dela.
Muszę jeszcze pochwalić scenarzystów, że bohaterów nie da się zaszufladkować jako jednoznacznie dobrych, czy złych. Podoba mi się takie coś.
Najbardziej lubię wątki Meg/Dorothy oraz wątek wokół zabójstwa Dela.
Muszę jeszcze pochwalić scenarzystów, że bohaterów nie da się zaszufladkować jako jednoznacznie dobrych, czy złych. Podoba mi się takie coś.
Masz na myśli Annie?Dawidek pisze:
Rzeczywiście serial ciekawy. Sporo tajemnicy, szczególnie ciekawi mnie przeszłość Bena. Na razie wszystko wskazuje na to,że ta cała Maria utonęła kiedyś czy coś podobnego i dlatego nie może patrzeć na łodzie. A biedna Tiffany taki chciała super prezent zrobić
- Adex-fan Brooke
To są drobne początki
Wielkie emocje to dopiero w dalszej przyszłości
a chyba już teraz przyznacie, że w każdym odcinku coś się dzieje... 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Oczywiście i to sporo. . Fajnie jakby tu na forum trochę więcej osób komentowało, w końcu nie samą MNS żyje człowiek. Liczę na Adexa i Dawidka, ale też i innych:)Adex-fan Brooke pisze:To są drobne początkiWielkie emocje to dopiero w dalszej przyszłości
a chyba już teraz przyznacie, że w każdym odcinku coś się dzieje...
Ciekawe kiedy Meg i Ben w końcu się dowiedzą o sobie prawdy. Teraz to dla mnie kluczowy wątek. Przez to, że Tiffany ciągle mąci, nie mogą się spotkać. Szkoda, że dzisiaj tak mało było Annie i ciotki Beth. Ten nowy gość z molo jakiś dziwny, a Oliwia to stara alkoholiczka
Ja też oglądam regularnie Sunset Beach i jestem zachwycony
Moją ulubioną postacią jest na razie zdecydowanie Annie - intryguje i bawi jednocześnie. Zaraz po niej są Tiffany i Casey. Nie przepadam za główną bohaterką, mnie Meg bardzo irytuje. Najlepiej niech zacznie pisać listę i odhacza który z mieszkańców miasteczna nie jest SB
Moją ulubioną postacią jest na razie zdecydowanie Annie - intryguje i bawi jednocześnie. Zaraz po niej są Tiffany i Casey. Nie przepadam za główną bohaterką, mnie Meg bardzo irytuje. Najlepiej niech zacznie pisać listę i odhacza który z mieszkańców miasteczna nie jest SB
Oglądam SB po polsku po raz drugi i muszę przyznać, że to nawijanie Meg do każdego napotkanego faceta jest irytujące, tym bardziej jak widzę jej miny i to mrużenie oczuMareczek pisze:Ja też oglądam regularnie Sunset Beach i jestem zachwycony![]()
Jak oglądałam pierwszy raz mając jakieś 11 lat, to mi to nie przeszkadzało. Najbardziej lubiłam Meg i Bena, ale do czasu. Potem Olivia i Gregory
Ja jestem od niedawna. Chyba nie byłam tu wcześniej:) a jak tak, to na pewno nie udzielałam się dużo, może jedynie w sprawie SBmailo pisze:Macie rację, że to poszukiwanie SB to trochę bez ładu i składu. Tylko pytanie każdego"Czy ty jesteś SB":D Oczywiście właściwego nie zapyta:) livi kiedyś była na forum użytkowniczka o podobnym nicku livy. Nie wiem czy to ta sama osoba czy tylko nick podobny?
- Adex-fan Brooke
Które wątki ciekawią was najbardziej? Co sądzicie o Michaelu, Vanessie i Casey'm?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja proponuję robić co jakiś czas ankiety na najciekawszy wątek aktualnie. Może Dawidek mógłby wrzucić w tym temacie?Adex-fan Brooke pisze:Które wątki ciekawią was najbardziej? Co sądzicie o Michaelu, Vanessie i Casey'm?
Który wątek SSB jest obecnie dla ciebie najciekawszy?:
1. Poszukiwanie SB przez Meg
2. Zabójstwo Dale'a Douglasa
3. Fikcyjne małżeństwo Casey'a i Rae
4. Dziennikarskie śledztwo Vanessy
To chyba na razie główne "większe" wątki i wszystkie mi się podobają, ale głosowałbym chyba na 1. Michael i Vanessa są ciekawym przerywnikiem, ale ich wątek jest zbyt oderwany od reszty. Nawet ich lubię. Niezbyt natomiast lubię tego policjanta co szantażuje Olivię (grał Scotta w MNS nie pamiętam imienia). Szkoda , że Annie gnije teraz w areszcie i pewnie będzie mniej scen z jej udziałem.
- Adex-fan Brooke