A "Pasaż" to będzie totalny kretynizm, po samym opisie można to wywnioskować.

Tym samym tokiem myślenia Modę na sukces powinni skończyć X lat temu.Adex-fan Brooke pisze:Już długo leci, nie ma co na siłę ciągnąć, aczkolwiek lepiej jakby jego kontynuowali niż nowe badziewia szykowali.
Ale w B&B jest nadal główna czwórka aktorów od początku gdy ich zabraknie będę podobnego zdania co do B&B. Poza tym B&B to tego typu soap opera a Samo Życie to nieco co innego. Osobiście wolałbym aby wszystkie inne polskie seriale pokończyli a ten jeszcze zostawili.B@r pisze:Tym samym tokiem myślenia Modę na sukces powinni skończyć X lat temu.Adex-fan Brooke pisze:Już długo leci, nie ma co na siłę ciągnąć, aczkolwiek lepiej jakby jego kontynuowali niż nowe badziewia szykowali.
I co z tego? W Samym Życiu też jest dużo pierwszoplanowych aktorów którzy są w serialu od 1 odcinka- np. Łukasz Dunin, Kacper, Teresa. Na polskie realia Samo Życie to soap opera. Zauważ, że polskie, angielskie i amerykańskie produkcje tego typu- mówiąc kolokwialnie- tasiemce, różnią się. Telenowela to np. Majka, a serial to np. Hotel 52.Adex-fan Brooke pisze:Ale w B&B jest nadal główna czwórka aktorów od początku gdy ich zabraknie będę podobnego zdania co do B&B. Poza tym B&B to tego typu soap opera a Samo Życie to nieco co innego. Osobiście wolałbym aby wszystkie inne polskie seriale pokończyli a ten jeszcze zostawili.B@r pisze:Tym samym tokiem myślenia Modę na sukces powinni skończyć X lat temu.Adex-fan Brooke pisze:Już długo leci, nie ma co na siłę ciągnąć, aczkolwiek lepiej jakby jego kontynuowali niż nowe badziewia szykowali.
Ja tylko napisałem że nie ma co na siłę ciągnąć, nie znam się do końca kto tam jest od początku, zdaje mi się po prostu że serial już nie jest tak świetny, czytałem że narzekał ktoś na zmianę scenarzystów więc dlatego taki wniosek wyciągnąłem. Odróżniam polskie telenowele od seriali polskich na wzór soap opery.B@r pisze:I co z tego? W Samym Życiu też jest dużo pierwszoplanowych aktorów którzy są w serialu od 1 odcinka- np. Łukasz Dunin, Kacper, Teresa. Na polskie realia Samo Życie to soap opera. Zauważ, że polskie, angielskie i amerykańskie produkcje tego typu- mówiąc kolokwialnie- tasiemce, różnią się. Telenowela to np. Majka, a serial to np. Hotel 52.
Szansa zawsze jest, nawet na powrót Samego życia od września 2011, jeśli nowe seriale nie zgromadzą odpowiedniej oglądalności. Polsat słynie z przywracania seriali.Mozesz coś więcej napisac odnośnie Złotopolskich?fandantego pisze:A tak poza tematem to jest szansa, że "Złotopolscy" nie znikną z anteny ;/