Styl w "MnS"
- Adex-fan Brooke
Brooke dziś miało to ubranie co z okazji nakrecenia 4000 odcinków miała -zobaczcie fotki-czyli to jakiś ciuch KKL osobisty
a więcej nie napisze bo to dział niespoilerowy 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nawet podobała mi się suknia ślubna Bridget-była inna niż wszystkie,taka oryginalna
Ale najładniejszy był welon
Bridget ostatnio naprawdę wypiękniała-wyglądała ślicznie
Amber nie podobała mi się ani na ślubie ani dziś na cmentarzu
Brooke rzeczywiście do twarzy w tej fryzurze
-chociaż w krótkich
włosach też ładnie wyglądała
Ale najładniejszy był welon
Bridget ostatnio naprawdę wypiękniała-wyglądała ślicznie
Amber nie podobała mi się ani na ślubie ani dziś na cmentarzu
Brooke rzeczywiście do twarzy w tej fryzurze
włosach też ładnie wyglądała
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Moim zdaniem Briget miała bardzo ładną sukienke ale welon by mógł być bardziej skromny bo tak to za bardzo nie pasowal. Amber mi się nie podobala jedynie wlosy miała ładne ale ubranie okropne a najgorsze buty 
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
- katarzynka
Obejrzałam sobie właśnie odcinek ze ślubem Toniego i Kristen i muszę powiedzieć że panna młoda wyglądała na prawdę baaardzo ładnie
Pan młody tysz niczego sobie
Za to totalnym zaskoczeniem był dla mnie fakt, że Sally wyglądała o niebo lepiej od Stephy
P.S. Damians - dołączyłeś do Klubu Detektywa
Dobra robota z tym zdjęciem 
P.S. Damians - dołączyłeś do Klubu Detektywa
Katarzynko, teraz już wypatrzymy i wytkniemy każdą powtórkę z rozrywki
Tak sobie przeczytałem dziesięć nowych postów i dochodzę do wniosku, że praktycznie każdy z Was ma w czym inne zdanie - i dobrze
Jedyne z czym zgadzamy się wszyscy bez wyjątku, to że Amber miała okropne, kiczowate buty - ale sięgam w przeszłość i moja sąsiadka na pewnym wydarzeniu jakoś w roku 2003/ 2004 też miała takie
Jak pokazali ujęcie Bridget, na którym widzieliśmy tylko jej twarz i welon to wyglądała bardzo ładnie
Natomiast jak pokazali ją w całości - blee
A ta sukienka Brooke była przepiękna, jedna z najładniejszych jakie miała ostatnio na sobie - widać, że KKL ma wyśmienity gust

Tak sobie przeczytałem dziesięć nowych postów i dochodzę do wniosku, że praktycznie każdy z Was ma w czym inne zdanie - i dobrze
Jak pokazali ujęcie Bridget, na którym widzieliśmy tylko jej twarz i welon to wyglądała bardzo ładnie
A ta sukienka Brooke była przepiękna, jedna z najładniejszych jakie miała ostatnio na sobie - widać, że KKL ma wyśmienity gust
Dzisiaj tylko Sofia ładnie wyglądała
Sally i Stefa-jak to one,nic ciekawego
Za to Darli brzydko w tej fryzurze(nie podobał mi się ani kolor ani te loczki na głowie)
To już lepiej wygląda bez loczków
Wg mnie te włosy postarzyły trochę Darlę
Sally i Stefa-jak to one,nic ciekawego
Za to Darli brzydko w tej fryzurze(nie podobał mi się ani kolor ani te loczki na głowie)
To już lepiej wygląda bez loczków
Wg mnie te włosy postarzyły trochę Darlę
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
(Henrik Ibsen)
- Adex-fan Brooke
No własnie fryzura Darli do kitu -chyba aktorka lubi eksperymenty z jej krótkimi włosami a do długich już nie wróciła jak tylko ścieła 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A mi się dzisiaj Sofia nie podobałaMilagros pisze:Dzisiaj tylko Sofia ładnie wyglądała![]()
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
-
Dawidek
- Administrator
Ridge rzeczywiście dobrze wyglądałby grając księdza. Dziś mu tylko koloratki zabrakło.
Ta jego koszula mi się od razu z księdzem skojarzyła.
Darla miała dzisiaj dziwną apaszko-kokardkę na szyi (nie wiem, jak to nazwać
). Szczerze mówiąc, ten zdrbiazg jest zbyteczny. Jej włosy także mi się nie podobały. Wolę ją w prostych i jasnych włosach.
Sally znów miała pasującą kolorystycznie koszulę, ale ona mi się bardziej z koszulą nocną kojarzy, niż z wizytową.
Darla miała dzisiaj dziwną apaszko-kokardkę na szyi (nie wiem, jak to nazwać
Sally znów miała pasującą kolorystycznie koszulę, ale ona mi się bardziej z koszulą nocną kojarzy, niż z wizytową.