Styl w "MnS"
- katarzynka
- PetroPython
Sweter, który miała na sobie dzisiaj Brooke był po prostu paskudny
Nie chodzi o to, że był szary, ale o to, że był jakoś dziwnie rozciągnięty we wszystkie strony. Kiedy ją w tym zobaczyłem, pomyślałem, że scenarzystom się coś mocno pomyliło, bo postanowili przyspieszyć z tą jej ciążą. Tylko wtedy taki strój miałby sens (wiadomo, dlaczego). A może Brooke postanowiła tak trochę po cichu zademonstrować swój żal i ból 
Zapomniałbym o utalentowanym projektancie Ridge'u, który najwyraźniej nie ma kompletnie gustu, zakładając koszulę, która do niego nie pasuje
On się zawsze niedobrze prezentuje, cokolwiek by nie założył, to i tak wygląda obleśnie 
Zapomniałbym o utalentowanym projektancie Ridge'u, który najwyraźniej nie ma kompletnie gustu, zakładając koszulę, która do niego nie pasuje
Dokładnie! Ridge to jeden wielki oblech! Jest taki paskudny że nie wiem! Chciałbym zobaczyć jego projekty bo jeśli projektuje tak jak się ubiera to litości ale nie mam słów!PetroPython pisze: Zapomniałbym o utalentowanym projektancie Ridge'u, który najwyraźniej nie ma kompletnie gustu, zakładając koszulę, która do niego nie pasujeOn się zawsze niedobrze prezentuje, cokolwiek by nie założył, to i tak wygląda obleśnie
- Adex-fan Brooke
Ubranie Brooke jak to zawsze mają w zwyczaju miało podkreślić jej nastrój. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Brooke rzeczywiście się ostatnio zaniedbała
Jej ubiór ma po prostu odzwierciedlać jej aktualny stan psychiczny
Co by o niej nie mówić,dzisiaj nie wyglądała tak źle w tej czrnej bluzie czy co to tam było
Kristen nawet mi się podobała-do twarzy jej w tej fryzurze
Amber jak dla mnie wyglądała niekorzystnie
Ponakładała na siebie tyle ciuchów i nie wyglądała dobrze w tym koku.
Jej ubiór ma po prostu odzwierciedlać jej aktualny stan psychiczny
Co by o niej nie mówić,dzisiaj nie wyglądała tak źle w tej czrnej bluzie czy co to tam było
Kristen nawet mi się podobała-do twarzy jej w tej fryzurze
Amber jak dla mnie wyglądała niekorzystnie
Ponakładała na siebie tyle ciuchów i nie wyglądała dobrze w tym koku.
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!