Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ana przeważnie jest tak ,że jeżeli jacyś bohaterowie występują muszą mieć jakieś powiązania z Forresterami . A gdyby Amber została piosenkarką to być może stała by się sławna i wyjechała by w trase koncertową .
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Może i by wyjechała,ale pewnie by w końcu wróciła ::krzyw:: a ,z Forresterami powiązana zawsze w jakiś sposób będzie,w końcu była żona jednego z nich ::jezyk:: ,ale sam widzisz że nie narzuca się im i nie wchodzi im w drogę :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

ana pisze:ale sam widzisz że nie narzuca się im i nie wchodzi im w drogę :mrgreen:
I niech tak zostanie Amen
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Robi pisze:Tak na marginesie do Amber strój kelnerki bardzo pasuje .
Moim zdaniem wyglądała w nim strasznie ::krzyw:: ::kwasny::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Mi też się nie podobała w tym stroju. Lepiej jej w rozpuszconych włosach i normalnych ciuchach ;)
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Ja jeszcze nie widziałem jej w stroju kelnerki. Ostatnio przegapiam sporo odcinków (studia... ::jezyk:: ), ale mam nadzieję że dzisiaj ją zobaczę w tym wdzianku ::rad::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Dobre,Becky lubi czytać książki na cmentarzu. :shock:
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Thorne i Brooke, Becky i CJ - piękne chwile :serce: . A z Kimberly jaka jędza ::kwasny:: . Niezłe było to wyobrażenie Amber, że rzuciła w Kim ::loll:: , naprawdę świetne - prosto w czoło ::loll:: .
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Awatar użytkownika
Robi

Normalnie lub gdyby zaczął oglądać film od dzisiaj to bym powiedział ,że Kimberly jest wstrętna i obrzydliwa jak potraktowała Amber , ale gdy sobie przypomne jak Amber traktowała Kim to uważam ,że jest to tylko wyrównaie rachunków .

Denerwuje mnie Thorne za to jak powiedział do Brooke ,że nie może skrzywdzić Macy , ale teraz krzywdzi Brooke i zawsze jakaś kobieta bedzie cierpiała tak więc powinien wybrać kobiete którą kocha .
agavill

Post autor: agavill »

Czy mi sie wydaje czy ta scena ktora wspominala dzisiaj Amber o lodach bananowych nie byla wczesniej pokazywana w serialu? Co do Amber i kim, to Aber zawsze dogryzala Kim ale nigdy nie upokorzyla ja tak publicznie i w taki sposob... szkoda ze nei zrealizowala swojej fantazji z bulka... :D
Each night before we fall asleep we lie to ourselves in a desperate hope that, come morning, it will all be true...
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Bułaczka Amber... ::loll:: szkoda, że na prawdę tego nie zrobiła :) Nominacja do Oscara, w kategorii "Scena Roku" ::jezyk::

Odstające ucho becki dodaje jej tylko ... uroku :mrgreen:

Bohaterowie MNS mają sprzęt chyba z XXII wieku: muzyka sama wyłącza się, gdy Thorne mówi coś do Brooke podczas tańcza i włącza się spowrotem, gdy przestają rozmawiać ::chytry::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja nie oglądałam dzisiejszych odcinków :cry: Fajne były?
Marisa

Post autor: Marisa »

Nudne ::chytry:: Tylko scenki w restauracji były spoko :mrgreen: Najlepsza była buła :mrgreen:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Dzisiejsze zachowanie Kimberly w Cafe Rousse (tak się to pisze?) było żenujące i dziecinne. Chyba bardziej zależało jej na dokuczeniu Amber niż na randce z Rickiem. Dobrze że Amber nie dała się sprowokować. ::rad::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Robi pisze:Normalnie lub gdyby zaczął oglądać film od dzisiaj to bym powiedział ,że Kimberly jest wstrętna i obrzydliwa jak potraktowała Amber , ale gdy sobie przypomne jak Amber traktowała Kim to uważam ,że jest to tylko wyrównaie rachunków .
Chyba żartujesz ::plask wczolo: Nie myślałem, że jesteś aż tak mściwy. ::kwasny:: Poza tym pragnę przypomnieć, że Amber nigdy nie upokorzyła Kimberly publicznie i nic jej nigdy nie zrobiła. ::ok:: Broniła swojej rodziny - to normalne :!: Zachowanie Kimberly było żenujące... Normalnie brak mi słów... Nie mogę jej inaczej nazwać niż zwykłą, głupią suką! Czy ona ma mózg ?! Zaczynałem ją lubić, ale dzisiejsza scena przekreśliła wszystko! Na miejscu Amber wysmarowałbym jej tą słodką buziunię masłem! ::jezyk:: Jeszcze bezczelnie wyskoczyła z tekstem, że Amber specjalnie dla Rick'a zatrudniła się w Caffe Rousse ::plask wczolo: Co za skończona idiotka! Dzisiaj Kimberly pokazała wszystkim swoim fanom jaka jest kochana, grzeczna i jaka z niej cnotka... Powtórze po raz ostatni: żenujące :!: :!: :!: ::kwasny:: Rick to palant! Znosi głupie zachowania Kimberly i jeszcze się bezczelnie śmieje... ::kwasny:: Oby Amber jak najszybciej o nim zapomniała, bo on na nią nie zasługuje! On i Kim są siebie warci ::kwasny:: ::krzyw:: Wyobrażenie Amber było genialne !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I to ona dzisiaj udowodniła, że potrafi zachować się jak dama :!: Z trudem, ale zniosła wszelkie zachowania Kim i Rick'a i zachowała się, jak należy. Choć ja na jej miejscu bym nie wytrzymał...

Sceny z Brooke i Thorne'm były przepiękne :serce: Brooke pięknie wyglądała w sukni ślubnej. Szkoda, że nie moga być razem... :(

Sceny z Becky i CJ'em dzisiaj trochę mnie nudziły, choociaż nadal uważam, że tworzą piękną parę :serce:
Zablokowany