Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Zgadzam się z całym powyższym postem! :D

Dzisiaj to Taylor była gwiazdą odcinka! Świetnie jest ją oglądać taką szaloną. :) Hector troszkę przegina z tym seksem - Taylor jest nadal mężatką! Mimo tego i tak ich relacje mi się podobają, dobre było jak jechali w tej limuzynie i później w domu. :) Przy Hectorze Taylor mogłaby być chyba szczęśliwa. :wink:

Jeśli chodzi o konferencję to dziennikarze byli bardzo bezpośredni. Ale Taylor dobrze sobie z tym poradziła. Miło widzieć Dante w nowym zespole jako projektanta. :)
Śmieszne też było jak Hector się przysiadł do Jarretta.

Fajnie też, że pojawił się Thomas. Wygląda na to, że nie ma już własnego wątku.
Śmieszne było też jak Jarrett - ten dziennikarz (który zresztą często się pojawia na pokazach) zadzwonił do Ridge'a, zastanawiałem się czyj to głos właśnie, bo na pewno nie Taylor.

Brooke/Eric/Nick/Bridget - nuda! Dobre tylko było jak Nick powiedział: "Czy jest w tym pokoju ktoś kto kochał tylko jedną osobę?". W całym tym serialu chyba nie ma takiej osoby. :lol:

Ale się rozpisałem... No, ale to był naprawdę świetny odcinek i jest co komentować.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Taylor nawet pijana jest boska :P . Kapitalny odcinek, a Tay była genialna [zresztą JEST!]
;] ::krzyw:: . Na konferencji bardzo ładnie powiedziała i nie dała się dziennikarzom !!! :twisted: . O tak, taka osoba w FC się przyda ::jezyk:: . Change we need ^^. :mrgreen:

Nie mogę doczekać się powrotu Ridge'a i jego miny . 8) Chyba zrobię mu chyba fotkę aparatem ::loll:: xD.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Odcinki ciekawe, ale szkoda ,że akcja tak powoli się toczy ::kwasny::
Stephanie jednak naprawdę bierze się ostro za rujnowanie firmy. Widać kobiecie mało ,że zniszczyła własną rodzinę, teraz aby dopiąć swego zniszczy FC ::plask wczolo: Jeszcze zrozumiałbym gdyby Stephanie miała dobry zespół ale to co dzisiaj zaprezentowała to żart. Fajne dziennikarze zadawali pytania ::loll::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Prawda! Taylor była dziś gwiazdą odcinka. Nie tylko wyręczyła Stephanie na konferencji, Wesoła, wyluzowana, swobodna, szkoda tylko, że na trzeźwo tak się nie zachowuje. Fakt upicia się - jest dla w miarę poukładanej Taylor dość niepodobny. Chwilami, miała przebłyski, jak brak odmówienie seksu Hector'owi, który chyba zapomniał, że ona ma jeszcze męża. Hunter znakomicie się dziś spisała, jako aktorka.
Wracając do konferencji, totalna klapa w wykonaniu Stephanie. Nie radziła sobie z napastliwością dziennikarzy. Można to zrzucać na karb braku doświadczenia, ale z drugiej, ona już brała udział w takich wydarzeniach i mogła przewidzieć, że dziennikarze zachowają się tak, a nie inaczej. Dobrze, że Dante jest w zespole - przynajmniej o jednego profesjonalistę więcej.
Bridget powinna zaakceptować decyzję, że jej matka i Nick nie będą razem, a reszta z Ericem włącznie powinna zaakceptować, że Bridget nie chce być z Nickiem jako mężem.
Zastanawiam się, czemu Brooke i Nick są tak pasywni w rozmowie z Bridget. Oni mają swoje racje i widać, że nie są do końca do nich przekonani. A kiedy Brooke rozmawia z zięciem, to z wielkim zapałem mówłia, że nie mogą być razem. Bridget chyba wszystkich onieśmiela. Dzisiaj było podobnie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Taylor była fajna z tym szampanem i Hectorem, chyba nigdy tak nie zaszalała :) a Hector taki wzór moralny nie do poznania od kiedy napalił się na Taylor. Powinni być razem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

DeaconFan pisze:Dzisiaj to Taylor była gwiazdą odcinka!
No Fani Taylor możecie się cieszyć, raz na 500 odcinków jest jakaś akcja z Taylor, my z Brooke mamy akcje w każdym odcinku :mrgreen:
Taylor jest jedynie gwiazda pojedynczego odcinka, a Brooke jest gwiazdą całej opery mydlanej :mrgreen:

Śmiesznie było oglądać pijaną Taylor, ale widać, że alkohol jej na dobre nie wychodzi. Żeby tylko Ridge zdążył wejść, jak oni leżą półnadzy na łóżku!!! Ridge, Ridge, Ridge!!!

Na tej konferencji Taylor dobrze wypadła, ale ze Stephanie zrobili taką sierotę. Jak w domu to potrafi się wydzierać czy bić, a przy obcych ludziach już nawet nie umie się odezwać :lol:
Scena w domku w górach jakaś bezsensowna.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Damians pisze:my z Brooke mamy akcje w każdym odcinku
Mówisz o obściskiwaniu się z Nick'iem na jego łodzi itp.? Ja bym tego wielkimi akcjami nie nazwał...
Chyba każdy obecnie może stwierdzić, że obecny wątek Brooke jest nudny.

Obecnie to Taylor i Stephanie są gwiazdami, które nakręcają akcję. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Właśnie alkohol bardzo służy Taylor :D Normalnie jest nudziarą, ale dzisiaj dała czadu, aż przyjemnie było patrzeć na jej radość :D

Ridge i Thomas: bla bla bla, Ridge w tej kurtce skórzanej i z tymi włosami wyglądał mi na kloszarda :) Jak zwykle nie popisał się inteligencją. Pojechał popołudniu w góry, potem nagle się zorientował, że jednak powinien wesprzeć żonę (wczas), i jeszcze wieczorem wracał, po to, żeby następnego dnia znowu tam jechać do dzieci. Jak ktoś może być jednocześnie tak zapatrzony w siebie i tak niezdecydowany? :roll:

I znów Stephanie miała najlepszy tekst (ale nieświadomie:P). Na wieść o tym, że Ridge wraca do domu: "to bardzo mądra decyzja". Już to widze, jak wparzy do sypialni :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Damians pisze:No Fani Taylor możecie się cieszyć, raz na 500 odcinków jest jakaś akcja z Taylor, my z Brooke mamy akcje w każdym odcinku :mrgreen:
Taylor jest jedynie gwiazda pojedynczego odcinka, a Brooke jest gwiazdą całej opery mydlanej :mrgreen:
W większości odcinków Brooke albo wyje, albo robi głupie miny ( jak np. wczoraj, kiedy słuchała Bridget ), albo kocha się z Rydgierem. ::cojest:: No naprawdę, wielkie akcje. Bez kłótni ze Stephanie i Taylor gwiazda panny L. płonęłaby najwyżej 5 odcinków. :lol:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Podobało mi się zachowanie Taylor, że była szczera wobec Ridge'a i powiedziała mu, co zaszło. Całe szczęście, Ridge poszedł po rozum do głowy i ją przeprosił za swoje zachowanie. A podobno Tridge miał się w tym odcinku rozpaść. :P

Bridget na razie dobrze postępuje, twardo stoi na swoim postanowieniu. Brooke dzisiaj przegięła, kompletnie niczego się nie nauczyła i dalej chciała brnąć w kłamstwa, kiedy Nick mówił Bridget, że porwał Logan na łódź. :roll:
Ostatnio zmieniony 2009-08-28, 21:03 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Bridget podoba mi się coraz bardziej. W odróżnieniu od reszty bohaterów uczy się na swoich błędach i nie ma amnezji - dwa razy przeżyła historię trójkąta ze swoją matką i więcej nie da się nabrać. Brawo dla Bridget, mam nadzieję, że do końca tego chorego wątku będzie tak mocno nieugięta.
Taylor powiedziała dzisiaj, że chciałaby, zeby mężczyzna patrzył na nią, jakby była jedyna kobietą na świecie. Ja na jej miejscu nie chciałabym tego. Wolałabym, żeby patrzył jakbym była NAJWSPANIALSZĄ kobietą na świecie, a nie JEDYNĄ, bo w końcu na bezrybiu i rak ryba - nie chciałabym być z braku laku, bo nie ma nikogo innego.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Nie i co? Nie było tradycyjnej sceny "X I Y w niedwuznaczej sytuacji, wchodzi Z i wyciąga mylne wnioski". Fajnie, że Taylor i Ridge sobie wszystko wyjaśnili.
Ridge mnie zaskoczył z tym telefonem do Hectora. :)

Jeszcze co do Hectora to bardzo dziwne, że nagle wyparowała cała jego rodzinka. A co z jego synem - Jimmy'm? :roll:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tiril pisze:Bridget podoba mi się coraz bardziej. W odróżnieniu od reszty bohaterów uczy się na swoich błędach i nie ma amnezji - dwa razy przeżyła historię trójkąta ze swoją matką i więcej nie da się nabrać. Brawo dla Bridget, mam nadzieję, że do końca tego chorego wątku będzie tak mocno nieugięta.
.
Tiril ja dokładnie o tym samym pomyślałem. W końcu wypowiedziała słowa "Próbujecie zrobić ze mnie idiotkę" i miała rację, bo każdy chce jej zamącić w głowie a powinna sama zdecydować. W ogóle powinna się odciąć od tego "czworokąta" i być z Dante.

DeaconFan pisze: Jeszcze co do Hectora to bardzo dziwne, że nagle wyparowała cała jego rodzinka. A co z jego synem - Jimmy'm? :roll:
No właśnie teraz jego caly wątek z Samanthą i Pricillą można wyrzucić do śmieci. Rozstali się w ciagu 1 odcinka i rodzinka wyparowała. Mógłby chociaż o nich czasem wspomnieć.

Jeszcze w ostatnich odcinkach reakcja Ridge'a mnie zaskoczyła. Zawsze był zapatrzony w siebie a tu nagle taka zmiana. A Taylor jak rzuciła zegarkiem:) Szaleje normalnie :lol:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Nudny odcinek. Były tylko dwie rzeczy, które mnie zaciekawiły: wydaje mi się, że Jackie przefarbowała włosy na ciemniejsze oraz przetłumaczenie nazwy "Destiny". Dla mnie to słowo znaczy przeznaczenie, a nie uśmiech losu. :roll:

Ridge znowu ma gdzieś Taylor, słyszał, że Doc obawia się Brooke, ale jakoś nagle o tym zapomniał. Z kolei Logan ma gdzieś Eryka, wiadome jest, że jak Stephanie nie zgodzi się na ich rządania, to otworzą nową firmę. A ona nawet nie wspomniała, że Eryk powinien mieć w niej stanowisko. Oto nasi serialowi Romeo i Julia. Tylko jak dojdzie co do czego, to Logan pobiegnie do Kapitana, a Forrester z podkulonym ogonem wróci do Taylor. :roll:

Półnagiego / nagiego Dante mogliby nam odpuścić. Nie ma aktor talentu, to nadrabia ciałem. :roll:
DeaconFan pisze: Bo Brooke tylko potrafi przejmować i prowadzić czyjeś firmy, FC, Spectrę (Logan Designs). :roll:
Popieram. :wink:
Ostatnio zmieniony 2009-08-28, 19:14 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ridge jest coraz bardziej żałosny. ::kwasny:: Po prostu już nie mam słów na niego. Jak coś chce to musi to mieć i koniec. ::kwasny::
A proszę bardzo, czemu sobie nie założy tej firmy z Brooke? Zobaczymy jak sobie by poradzili w prowadzeniu domu mody od podstaw. Bo Brooke tylko potrafi przejmować i prowadzić czyjeś firmy, FC, Spectrę (Logan Designs). :roll:

Massimo chce dobra Ridge'a, ale niestety nie widzi w tym innych dzieci Stephanie. Nie potrafi zrozumieć, że Stephanie nie może cały czas faworyzować ich wspólnego synalka. :roll:

Przyjemnie się patrzy na sceny Bridget/Dante. Mnie Dante bez koszulki tak bardzo nie przeszkadza, niektórzy już są chyba wyczuleni na to. :roll: I aktor moim zdaniem gra dobrze. :wink:

Z akcentów humorystycznych: dobre dziś było jak Stephanie nagle mina zrzedła na widok Brooke w FC i jak Dante i Nick się tak w wejściu mierzyli wzrokiem. :lol:
ODPOWIEDZ