Lektorzy i tłumacze odcinków

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Gabra-Sheila pisze:
Mareczek pisze:Ostatnio lektor pomylił Phoebe ze Steffy :lol:
Kiedy Marcus był w pomieszczeniu ze Steffy, weszła Pam. Wtedy Marcus natychmiast wyszedł i powiedział do Pam "Phoebe może to zrobić" i pokazał na Steffy :lol:
Też to słyszałam :D a moja babcia ,,to w końcu Phoebe czy Steffy"?! :lol: myślałam,że padnę . ::loll::
Twoja babcia mnie rozwaliła :lol: :lol: Chyba ona jedyna pogubiła się jeśli chodzi o bliźniaczki. Chyba każdy inny zapomniał już o tym fakcie :lol:
Awatar użytkownika
misiek12345

Post autor: misiek12345 »

Wydaje mi się, czy wczoraj Olejniczak 'powiedział' do Pameli 'Kammy', zamiast 'Pammy'? Plus, dziś Rick powiedział 'Rick jest niebezpieczny' :)
'Diversi nihil a me alienum puto'

http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dziś lektor się pomylił :P
Ridge krzyknął na Steffy - "Phoebe" :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mareczek pisze:Dziś lektor się pomylił :P
Ridge krzyknął na Steffy - "Phoebe" :roll:
Wiedziałem, że ktoś o tym napisze, ale to nie lektor się pomylił tylko to był celowy zabieg scenarzystów. Ridge się pomylił nazywając Steffy Phoebe, bo przypomniał sobie o śmiertelnym wypadku swojej drugiej córki, ale zaraz potem się poprawił i powiedział "Steffy".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Możliwe, ale nie wsłuchiwałem się zbytnio to co powiedział Ronn Moss :P
W takim razie mój błąd :wink:
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Ostatnio lektor tłumaczył imię agenta Pameli jako "Serdż" :P To dziwne zważywszy na to, że do tej pory mówił po prostu "Sergiej" :roll:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

A jak brzmi tak naprawdę jego imię?
Manus

Post autor: Manus »

Odświeżam temat. Reportaż o lektorach, jest też o Olejniczaku
http://www.youtube.com/watch?v=Q4dpNuf0fpA
Awatar użytkownika
Mareczek

Stanisław Olejniczak wypowiedział się w sprawie "Mody..." w styczniowym numerze Skarbu :wink:
Oczywiście, że będzie mi brakowało "Mody na sukces", tak jak i milionom telewidzów, bo taka była oglądalność, gdy serial był emitowany o 16:30! TVP sama się przyczyniła do spadku popularności serialu, miotając nim po ramówce i dając, a to o 15:50, a to o 10:55, potem o 14:30. Za nic miała też protesty telewidzów po zmniejszeniu liczby nadawania odcinków w tygodniu z pięciu do czterech i z dwóch dziennie do jednego. Tak więc śmieszne są tłumaczenia, że serial ma małą oglądalność i na siebie nie zarabia. Nie wiem co o tym sądzić. Dostaję mnóstwo wiadomości od fanów, którzy na Facebooku wylewają żale. Ja niestety, nic nie mogę z tym zrobić. To było piękne 20 lat z rodziną Forresterów!
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Polać mu ! Dobrze powiedział, widać że trzyma stronę fanów i także jest przeciwny decyzji TVP. Napewno przez te 20 lat zżył się z Modą tak jak każdy widz.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Jeszcze do tego co napisał pan Olejniczak, dodałbym zupełny brak promocji serialu, gdy ten był nadawany o 16.30....
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

B@r pisze: P. Olejniczak na pewno się cieszy, że Moda ma tyle odcinków, bo dzięki temu on ma stałą pracę. :mrgreen: :wink:
No to też prawda:) I co teraz po zdjęciu emisji?:) Fajnie, że pozytywnie wypowiedział się o serialu i skrytykował TVP.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Pan Olejniczak pracy jako tako nie stracił. Nadal jest lektorem, pewnie tłumaczy inne produkcje. On nie tylko nad "Modą..." pracował.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tak ale mns to była taka stała praca, wiadomo było że będzie:)
Awatar użytkownika
Mareczek

Stanisław Olejniczak nie będzie już lektorem "Mody na sukces" - zastąpi go Paweł Bukrewicz :arrow: http://moda-na-sukces.blog.pl/2015/03/2 ... -kwietnia/
ODPOWIEDZ