Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Justika pisze:Witam wszystkich!
Prześledziłam wasze wypowiedzi i widzę, że nie tylko ja jestem wciągnięta...... 8) 8) Pozdrowienia dla wszystkich fanów mns ::rad::
Na początek mam jedno pytanko:
- czy ktoś wie z kim i w jakich okolicznościach Kimberlii straci dziewictwo?

ps. jej fryzura była brzydka, ale bikini całkiem całkiem i nie zgadzam się z twierdzeniem, że z urodą jest druga po Brook, według mnie jest druga po Taylor!!
To nie ten temat kotku ::jezyk:: Pytania zadaje się w innym temacie , to samo dotyczy przyszłości .
Justika

Post autor: Justika »

Dzięki za tak wyczerpującą notkę ale na innych tematach za długo czeka się na odpowiedź!
A o bieżącym odcinku też mogę podyskutować :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Przede wszystkim to jest dział niespoilerowy to nikt tu nie może łamać regulaminu i cokolwiek opowiadać, poza tym co do spoilerów to ja zawsze staram sie szybko odpowiadać w temacie Komu drobny spoiler.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Justika pisze:Dzięki za tak wyczerpującą notkę ale na innych tematach za długo czeka się na odpowiedź!
A o bieżącym odcinku też mogę podyskutować :mrgreen:
Ale tu nikt Ci nie odpowie na to pytanie , ponieważ jest to dział NieSpoilerowy .

Co do urody to twierdze ,że Kim należy do pierwszej trójki kobiet z najpiękniejszą figurą . Kim zaprezentowała swoje wdzięki na grilu u Macy i Thorne.
Justika

Dzięki, tego to nie wiedziałam:)
To gdzie konkretnie mogę się zwrócić z moim pytankiem?

Tak to prawda Kim ma figurę
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Koniecznie poczytaj ten temat! http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=15 Poza regulaminem poniżej jest mój opis tego forum, dzięki czemu będziesz wiedziała sprawnie co, gdzie, jak -można tam od razu wskoczyc w jaki temat się chce.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Justika

Dzięki :lol:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Zgadzam się z Adexem, że Sally i Clark moglyby teraz stwoezyć fajną parę. I tak C.J. miałby pełną rodzinę! Ta przemian Clarka trwa od momentu, kiedy ten dla syna zdecydował się przejść do Spectry.
Decyzja Brooke, że uszanuje małżeństwo Thorna i nie powie Macy dlaczego naprawdę doszło do małżeństwa w Wenecji - niepotrzebne. Macy już sporo wie, a resztę wyciągnie od Thorna. Szkoda ich wszystkich. tyle cierpień, a oni już zaczęli sobie wszystko układać. Thorne wydawał się być coraz bardziej szczęśliwy, Brooke zaczynała się godzić z sytuacją... A tu powrót demonów...
Amber powinna powiedzieć Becky, ale widząc jej zdecydowanie, boję się że będzie podawać kuzynce leki, które lekarz określił jako poprawiające jakość życia, jako zwykłe witaminy.
Becky ma prawo wiedzieć. Musi zabezpieczyć synka (choćby zadbać o prawnego opiekuna), pożegnać się ze wszystkimi. Tak naprawdę Amber działa samolubnie. Boi się bólu, śmierci. Chce to odłożyć w czasie. Ale właśnie czasu Becky brakuje...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Może Sally i Clark stworzyli by fajną parę ale cóż nie można nikogo zmusić do miłości, ta wyłania się z serca a nie z myśli o wspólnej przyszłości. Miłość trzeba czuć z serca a nie z głowy. Dlatego jeśli między nimi nic nie ma to nie warto na siłę tworzyć rodziny. Myśle ,że Sally pokochała Adama i tęskni za nim choć tego nie okazuje bo stara się być twardą kobietą. Ale fakt ,że Clark to idealny facet bo troskliwy, opiekuńczy, konsekwentny i miły ale nie ma między nim a Sally nic poza przyjaźnią i C.J.em, zauważcie ,że przyjaźń jest bardzo ważna i oboje się rozumieją i wspierają a nie kłócą i sprzeczają, wtedy dopiero C.J. byłby nieszczęsliwy mają skłóconych rodziców, tak przynajmniej ma rodziców lubiących się!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Szogunka pisze:widząc jej zdecydowanie, boję się że będzie podawać kuzynce leki, które lekarz określił jako poprawiające jakość życia, jako zwykłe witaminy.
Becky ma prawo wiedzieć. Musi zabezpieczyć synka (choćby zadbać o prawnego opiekuna), pożegnać się ze wszystkimi. Tak naprawdę Amber działa samolubnie. Boi się bólu, śmierci. Chce to odłożyć w czasie. Ale właśnie czasu Becky brakuje...
Nie zgadzam się z tym, że Amber działa samolubnie. A jaki niby ma w tym interes? Ona właśnie z miłości chce zaoszczędzić Becky cierpień i pozwolić jej przeżyć ostatnie miesiące w pełni szczęścia. Wiadomość o śmierci nie tylko załamałaby Becky, ale położyłaby się cieniem na jej stosunkach z dzieckiem, CJem i całą resztą. ::kwasny::
Natomiast uważam, że CJ powinien się dowiedzieć i to jak najprędzej.
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Zgadzam się z FanemStefci :!: :lol:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Postępując z zasadą empatii wy wolelibyście nie wiedzieć, że umieracie???
Nie popieram metody działania sprawianiu komuś przyjemności na siłę. Wiele razy ktoś mi wyświadczał "przysługę" w dobrej wierze, szkodząc mi. Lub dając prezent nie taki, jaki ja bym chciała dostać, ale kupując mi to co on lubi :?
No, ale wracając do tematu, to zaszokowała mnie rozmowa Erica z Ridgem, a raczej jej fragment: Ridge ma wyrzuty sumienia z powodu Wenecji. Ciekawe dlaczego. Do tej pory pewien był słuszności swojego postępowania.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Szogunka pisze: No, ale wracając do tematu, to zaszokowała mnie rozmowa Erica z Ridgem, a raczej jej fragment: Ridge ma wyrzuty sumienia z powodu Wenecji. Ciekawe dlaczego. Do tej pory pewien był słuszności swojego postępowania.
Ta rozmowa była strasznie naciągana. Znalazła się tam tylko dlatego, żeby Macy wpadła na trop weneckiego podstępu. ::krzyw::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Szogunka pisze:Postępując z zasadą empatii wy wolelibyście nie wiedzieć, że umieracie???
Nie popieram metody działania sprawianiu komuś przyjemności na siłę. Wiele razy ktoś mi wyświadczał "przysługę" w dobrej wierze, szkodząc mi. Lub dając prezent nie taki, jaki ja bym chciała dostać, ale kupując mi to co on lubi :?
.
Szogunko,z jednej strony chciałabym wiedzieć, a z drugiej nie,jeśli bylabym normalną nastolatką,bez dziecka itp. to może i wolalabym wiedzieć,gdyż wykorzystałabym dany mi czas robiąc dosłownie wszystko, na co mam ochotę!!!Zkolei gdybym miała małe dziecko,zaraz zaczęłabym się martwic co z nim?Jak zabezpieczyc mu przyszlosc itp. a takie rzeczy zmieniają ludzi i przyspieszają rozwój choroby a nawet i śmierc,też wiem to z własnego doświadczenia,ludzie silni jakoś dają sobie radę,mając wsparcie rodziny czy przyjaciół, natomiast słabsi nie bardzo.Pytanie jakby zniosła to teraz Becky?Ja szczerze mówiąc myśle, że źle,że załamałaby sie,wiadomo że Amber pomogła by jej i Cj też,że oboje mogliby zająć sie małym Erykiem,no ale własnie jest to ale....nie jest to niełatwa decyzja,każdy może ustosunkowac sie do niej osobiście,mniej lub bardziej,wiadomo jednak, że prędzej czy później Becky o wszystkim się dowie,a i tak nic jej nie uratuje,nawet to czy dowie się wcześniej czy później.....Z drugiej strony to tylko serial ::jezyk:: W noramalnym życiu niestety wszystko bardziej się komplikuje.... :?
delll

Post autor: delll »

Z kolei gdybym miała małe dziecko,zaraz zaczęłabym się martwic co z nim?Jak zabezpieczyc mu przyszlosc itp.

Własnie dlatego, ze ma dziecko powinna wiedziec. Aby podjąc odpowiedzialne decyzje co do jego przyszłości. Własnie dlatego.
Zablokowany