Bieżące odcinki cz. 1
A zauważyliście, że cierpinie jakby... upiększa. Jak ta Amber teraz się tak martwi, to bardzo ładna jest. Szkoda mi jej strasznie, ale oczywiście bardziej Becky, której powinna jak najszybciej prawdę powiedzieć!!!
Morgan podoba mi się, jej głos elektryzuje, ale ubiera się fatalnie! Nie trawię jej ciuszków. Jakoś gustu widocznie nie mam
Morgan podoba mi się, jej głos elektryzuje, ale ubiera się fatalnie! Nie trawię jej ciuszków. Jakoś gustu widocznie nie mam
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Zgadzam się co do gustu Morgan, ale raz ubrała się fajnie - pomarańczowa spódnica, czarne kozaki i czarna bluzka (wtedy chyba Ridge wymusił z niej prawdę). Najgorsze było jej różowe ubranie
Dzisiaj podobała mi się rozmowa Ricka z Thornem, syn Brooke nie podejrzewa jak bardzo Thorne się martwi o jego matkę 
- Adex-fan Brooke
Warto śledzić napisySallyFan pisze:Właśnie, czy ktoś z was zauważył że na końcu w napisach wypisana była.. Twany Moore![]()
![]()
I było napisane Tawny
![]()
Czyżby to miało zwiastować Powrót Króla? Może![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Każda śmierć w MNS jest nie do zniesienia. Z Grantem było w miarę ok, ale teraz z Becky...
Każdego dnia będzie mówić jaka szczęśliwa, plus mnóstwo wypowiedzi związanych ze śmiercią: umieram ze zmęczenia, czuję się jak w niebie, każdy dzień życia jest najważniejszy. Buuuu
A Brooke chyba nam zachrypła.
Mam wrażenie, że jest nowy podkład muzyczny podczas niektórych scen.
Każdego dnia będzie mówić jaka szczęśliwa, plus mnóstwo wypowiedzi związanych ze śmiercią: umieram ze zmęczenia, czuję się jak w niebie, każdy dzień życia jest najważniejszy. Buuuu
A Brooke chyba nam zachrypła.
Mam wrażenie, że jest nowy podkład muzyczny podczas niektórych scen.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Amber poszła do Stephani i powiedziała jej o chorobieBecky.Stefa doradza Amber by ta powiedzała prawdę Becky.Becky żle się czuła w pracy.Pszyszła do Stefani aby coś jej przekazać i zastała tam Amber.Becky dalej nic niewie.Morgan oznajmiła Taylor,że bardzo chce mieć dziecko.Brooke za wszelką cenę chce sie dowiedzieć co się działo między Morgan a Ridgem w Paryżu.Wypytuje ich o to.To chyba tyleCosmo pisze:A ja dziś nie mogłem oglądać Mody na sukces. Czy ktoś może mi streścić dzisiejsze odcinki?
-
SallyFan
Ommm.. Znowu wałkowanie tego samego... To samo co było z Ericiem III
Wrr nikt w tym serialu nie może być szczęśliwy. Nawet Becky.
Ciesze sie że Becky i Thorne sie zaprzyjaznili
O tym wejściu "bliskim" wejsciu do rodziny.. eee..
C.J. jest przyrodnim bratem Macy. Więc właściwie żona C.J.-a to dla Macy pół-szwagrowa. A dla Thorne'a to właściwie nikt... Nie rozumiem co za bliska
Becky Forrester. Fajnie by brzmiało
Wrr nikt w tym serialu nie może być szczęśliwy. Nawet Becky.
Ciesze sie że Becky i Thorne sie zaprzyjaznili
C.J. jest przyrodnim bratem Macy. Więc właściwie żona C.J.-a to dla Macy pół-szwagrowa. A dla Thorne'a to właściwie nikt... Nie rozumiem co za bliska
Becky Forrester. Fajnie by brzmiało
Brooke wyglądała dziś bosko
Ale strasznie irytowało mnie jej zachowanie
Drążenie tematu Morgan i palantunia zaczyna mnie bardzo wkurzać,bo to nie ma żadnego sensu
Amber bardzo mnie dziś wzruszyła
To takie smutne...jakoś nie mogę się z tym pogodzić.Totalnie mi to nie pasuje
Nawet Stefa się przejęła- cud 
Ale strasznie irytowało mnie jej zachowanie
Amber bardzo mnie dziś wzruszyła
- kimberly1990