Programy TVN Style

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tiril pisze:
mailo pisze:
Goku pisze:Skoro były "Gotowe na Wszystko" to "Lost" i PB będą na pewno. Co do "Dextera" - szczerze wątpię, ale skoro było "Sześć stóp pod ziemią" to i to może być. Tak naprawdę wszystko zależy od tych co głosowali w tym rankingu(czyli zapewne od tych co komentują) ;).
A co mają "Gotowe na wszystko" do PB?:)
Chyba chodzi o poziom popularności.
Ja bym powiedzial, że GnW sa o wiele bardziej popularne. Reklamy tego serialu były chyba nawet swojego czasu nadawane w radio, sa tez dodawane plyty DVD do polskich gazet itp. Czy w ogóle którys z tego typu seriali jest teraz nadawany na jakims polskim kanale(?) Tylko chyba 1 seria Heroes:)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Co do "Mody" to pewnie będą głupie komentarze prześmiewcze, mam nadzieje ,że jest ktoś kto chociaż doceni nasz serial.

Obstawiam wysokie miejsce "Sex w wielkim mieście" i "Dynasty" a także "MJM" i "Klanu", zaskoczyło mnie ,że Ranczo jest tak nisko w notowaniu.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
mailo

Jak będą się tak publicznie naśmiewać to zorganizujemy protest :twisted: Zapchamy skrzynki mailowe TVN Style, żeby zdjęli program z anteny ::loll::
Goku

Post autor: Goku »

mailo pisze:
Tiril pisze:
mailo pisze:
Goku pisze:Skoro były "Gotowe na Wszystko" to "Lost" i PB będą na pewno. Co do "Dextera" - szczerze wątpię, ale skoro było "Sześć stóp pod ziemią" to i to może być. Tak naprawdę wszystko zależy od tych co głosowali w tym rankingu(czyli zapewne od tych co komentują) ;).
A co mają "Gotowe na wszystko" do PB?:)
Chyba chodzi o poziom popularności.
Ja bym powiedzial, że GnW sa o wiele bardziej popularne. Reklamy tego serialu były chyba nawet swojego czasu nadawane w radio, sa tez dodawane plyty DVD do polskich gazet itp. Czy w ogóle którys z tego typu seriali jest teraz nadawany na jakims polskim kanale(?) Tylko chyba 1 seria Heroes:)
5. sezon LOST leci obecnie na AXN, z tego co pamiętam 1 sezon też był dodawany do jakiejś gazety, tak samo jak 1 sezon Prison Break'a ;). Na dodatek i LOST i Prison Break miały w Polsce dużo większą oglądalność niż DH.
Awatar użytkownika
mailo

No Lost mi się wydaje, że może będzie ale PB to wątpię. Skad wiesz , że mialy większą oglądalność? To stare dzieje dosyć. A na AXN to leci tyle seriali, ze nie zmieszczą się na pewno w zestawieniu, akurat mam ten kanał. Nie wiadomo tez czy tu jest brana pod uwagę oglądalność czy to ze serial się wyróżnia czymś(?)
Wy cały czas patrzycie z perspektywy ludzi , którzy ściągaja odcinki z neta. Dla kogos kto nie sciąga to te seriale pewnie nie sa "niezapomniane" bo o nich zapomnieli:) A AXN tez chyba nie jest jakis mega popularny.
Goku

mailo pisze:Skad wiesz , że mialy większą oglądalność?
Średnia oglądalność 1 sezonu LOST na TVP1 wynosiła 5 mln, 2 sezonu coś koło 4 mln, a 3 sezonu ponad 3,5 mln. Prison Break'a dwa pierwsze sezony oglądalność powyżej 4 mln, 3 sezon prawie 3 mln. DH żaden sezon nie miał średniej oglądalności ponad 3 mln ;).Masz wszystkie dane na wikipedii ;).
Awatar użytkownika
mailo

No fajnie jakby to docenili twórcy zestawienia. Wolałbym zeby znalazło się tam wiecej seriali tego typu a nie jakies same stare polskie:/ Nie wiedzialem w ogóle , że w Polsce było emitowane az tyle serii PB ::ysz::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Przecież Polsat cały czas emituje PB, na jesień powinien być już IV sezon.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No właśnie, dzięki PB Polsat utrzymywał się jakoś w trudne niedzielne wieczory.
A Gotowe na wszystko o zawsze miały niską oglądalność, ale nie ma co się dziwić, jak premierowe odcinki było o 2200 i 23.00 w niedzielę ::kwasny:: A pamięta, jak był jakiś odcinek specjalny, to skończył się gdzieś koło pierwszej w nocy ::plask wczolo:
Goku

Damians pisze:A Gotowe na wszystko o zawsze miały niską oglądalność, ale nie ma co się dziwić, jak premierowe odcinki było o 2200 i 23.00 w niedzielę ::kwasny::
Tylko premierowe odcinku 3.(moim zdaniem najgorszego) sezonu były o tej porze w niedzielę ;). Pozostałe były w czwartki o tej samej porze co "Lost" ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Goku, Lost był o 20.00, a Gotowe początkowo o 21.00 ( jak po dwa odcinki ), a ten ostatni na Polsacie był o 22.05 po jednym.
Tylko jak ktoś nie oglądał od pierwszych serii, to teraz też nie ogląda.
Awatar użytkownika
mailo

DeaconFan pisze:Przecież Polsat cały czas emituje PB, na jesień powinien być już IV sezon.
Aha, ja tu w Irlandii nie mam polsatu, bo mam cyfrę plus to nawet nie wiem:) A Lost lecialo chyba na tvp1 tak? Więc jednak te seriale sa popularniejsze w Polsce niz myślałem. Ja tylko je z neta ściagam.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tak jak się spodziewaliśmy, prawdopodobnie dziś w notowaniu "66 niezapomnianych seriali" pojawi sie moda a oto przykładowe komentarzy z reklamy TVN-Style:
"To ten serial jeszcze kręcą?", "Teraz chyba leci odcinek 7 000"... ::plask wczolo:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Szkoda gadać, ja już sobie w ogóle darowałem czytanie komentarzy o MnS (poza stronami i forami jej poświęconymi). Człowiek sobie tylko niepotrzebnie humor psuje to czytając. ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Jestem ciekaw czy to tylko polski naród jest taki chorobliwie zazdrosny i ograniczony :roll:
Nobody does it better
ODPOWIEDZ