Programy TVN Style
Programy TVN Style
Zakładam ten temat, bo jestem fanem praktycznie wszystkich programów w TVN Style. Zarówno polskich jak i zagranicznych. Niby to kobieca telewizja, ale ja bardzo lubię ją oglądać. Regularnie to oglądam tylko "66..." i "Magiel towarzyski". Ale lubię też popatrzeć na "Miasto kobiet", "W roli głównej" czy "Jak dobrze wyglądać nago". W tych dwóch pierwszych są bardzo interesujące wywiady, a to ostatnie ma świetny klimat. Bardzo podoba mi się jak uczestniczka odcinka ma się pokazać nago na najbardziej ruchliwej ulicy z Londynie i ci wszyscy ludzie mówią jej jak świetnie wygląda itd. A ten prowadzący mimo że wygląda dość nietypowo xD jest bardzo sympatyczny. Ogólnie zawsze jak włączę TVN Style to coś mnie zaciekawi.
Ja także coraz częściej oglądam tę telewizje , zamierzam nawet zrobić porządek z kanałami na swoim TV i przesunąć troche bliżej ten program , ( jak na razie ten kanał jest na dalekim miejscu ,a zawsze zaczynam przełaczać pilotem od początku )
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Bardzo fajny temat, bo do tej pory pisało się o tych programach w różnych tematach, a tak wszystko będzie w jednym miejscu
Obecnie na TVN Style regularnie oglądam tylko jeden program - Lekcja Stylu w samo niedzielne południe.
Uważa, iż ten sezon jest najlepszy ze wszystkich, przede wszystkim dzięki poruszanym tematom, z których każdy może wyciągnąć mądre wnioski.
A "Hopy i bence" Jolanty Kwaśniewskiej momentami przebijają "Rozmowy w tłoku" Majewskiego
Kiedyś oglądałem też "Perfekcyjną Panią Domu", ale z czasem mi się znudziło, ciągle tylko tak samo brudne domy, ciągle te same porady, ciągle te same miny Anthea Turner
Teraz jedynie czasami zerkam na Magiel Towarzyski, ale zbyt się denerwuje słuchając tej bulwarowej dziennikarki i ich nie kompetencji. Wczoraj akurat widziałem fragment, jak dzwonili do Kwąsniewskij i nawet nie znają formuły jej programu
A poza tym ta już dawno powiedziała co myśli o naczelnym Faktu, więc wyszła tylko niekompetencja Tomka.
I czasami zerkam też na Henryka VIII, bardzo fajny serial, w moim guście, ale jakoś nigdy mi godzina nie odpowiada i oglądam tylko fragmenty.
A 66 chwil wprost nienawidzę
Oglądając ten program czuje się, jakbym żył w państwie totalitarnym i telewizja byłą tworzona przez władzę
W tym przypadku władzę TVN-u i PO. Też wczoraj widziałem fragment z podsumowania roku. Wytrzymałem gejów, krytykę Kaczyńskich i zachwyt nad Wałęsą. Ale jak zobaczyłem krytykę show z gwiazdami, wręcz wyśmianie JOŚ i GTNL, a mega totalny zachwyt nad Mam Talent, to myślałem, że wyrzucę telewizor przez okno
Gorszego programu propagandowego jeszcze w telewizji nie było
[ Dodano: 2008-12-27, 20:38 ]
A tu macie złote myśli Kwaśniewskiej z programu: http://kobieta.wp.pl/gid,10684712,img,1 ... Bpage%5D=1
Obecnie na TVN Style regularnie oglądam tylko jeden program - Lekcja Stylu w samo niedzielne południe.
Uważa, iż ten sezon jest najlepszy ze wszystkich, przede wszystkim dzięki poruszanym tematom, z których każdy może wyciągnąć mądre wnioski.
A "Hopy i bence" Jolanty Kwaśniewskiej momentami przebijają "Rozmowy w tłoku" Majewskiego
Kiedyś oglądałem też "Perfekcyjną Panią Domu", ale z czasem mi się znudziło, ciągle tylko tak samo brudne domy, ciągle te same porady, ciągle te same miny Anthea Turner
Teraz jedynie czasami zerkam na Magiel Towarzyski, ale zbyt się denerwuje słuchając tej bulwarowej dziennikarki i ich nie kompetencji. Wczoraj akurat widziałem fragment, jak dzwonili do Kwąsniewskij i nawet nie znają formuły jej programu
I czasami zerkam też na Henryka VIII, bardzo fajny serial, w moim guście, ale jakoś nigdy mi godzina nie odpowiada i oglądam tylko fragmenty.
A 66 chwil wprost nienawidzę
[ Dodano: 2008-12-27, 20:38 ]
A tu macie złote myśli Kwaśniewskiej z programu: http://kobieta.wp.pl/gid,10684712,img,1 ... Bpage%5D=1
Ogólnie to ja ten cykl "66 czegoś tam" lubię. Ale te "Niezapomniane chwile 2008" mnie wkurzyły. Z podobnych powodów jak Damians. Ale do największej wściekłości, że aż się we mnie wszystko gotowało, doprowadził mnie Jarosław KuźniarDamians pisze:A 66 chwil wprost nienawidzę Oglądając ten program czuje się, jakbym żył w państwie totalitarnym i telewizja byłą tworzona przez władzę W tym przypadku władzę TVN-u i PO. Też wczoraj widziałem fragment z podsumowania roku. Wytrzymałem gejów, krytykę Kaczyńskich i zachwyt nad Wałęsą. Ale jak zobaczyłem krytykę show z gwiazdami, wręcz wyśmianie JOŚ i GTNL, a mega totalny zachwyt nad Mam Talent, to myślałem, że wyrzucę telewizor przez okno
A to o show z gwiazdami też mnie wkurzyło. Jak Kasia Cichopek, Agnieszka Cegielska i Karolina Malinowska mogą je krytykować skoro same brały w nich udział
- Adex-fan Brooke
Ja też uwielbiam programy tej stacji, chociaż te listy czegoś tam lepsze i ciekawsze są jednak amerykańskie. Dużo tam programów spełnia w prawdziwym słowa znaczeniu misję społeczną ucząc/dając rady ludziom na różne tematy np. szczególnie jako pedagog popieram te o wychowaniu dzieci 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mi jakoś nigdy nie pasuje żeby obejrzeć "Lekcję stylu", bo albo oglądam coś lepszego, albo się uczę, albo jestem w szkole, itd. Oglądałem tylko ze 3 razy. Raz było o biustonoszach i p. Jola i jakaś ekspertka gadała coś, że jeżeli można włożyć pod ramiączka rękę to bardzo źle, a moja mama nagle zaczęła sprawdzać
Z seriali to na tej stacji najbardziej lubię "Uwaga, faceci!" i czasami w sobotnie wieczory zerkam na "Satysfakcję"
Wczoraj policzyłem ile razy na TVN Style jest emitowany ten sam odcinek "Magla towarzyskiego" i wyszło 9! W sobotę o 21.30 jest premiera i potem cały tydzień powtarzają. A wczorajszy odcinek był świetny.
Z seriali to na tej stacji najbardziej lubię "Uwaga, faceci!" i czasami w sobotnie wieczory zerkam na "Satysfakcję"
Wczoraj policzyłem ile razy na TVN Style jest emitowany ten sam odcinek "Magla towarzyskiego" i wyszło 9! W sobotę o 21.30 jest premiera i potem cały tydzień powtarzają. A wczorajszy odcinek był świetny.
- Marek Forrester
-
Ryan Lavery
Tomala pisze: Wyczytałem na Interii że w marcu na TVN Style pojawi się polska wersja programu "Jak dobrze wyglądać nago"Bardzo się z tego cieszę bo uwielbiam ten program. Ciekawe kto będzie prowadził. Pewnie Jacyków

Błagam, nie przerażaj mnie.
Tak a propos to jakaś nowa stacja? Dopiero kilka tygodni temu ją znalazłem w swojej kablówce.
Oglądalność napewno będzie na poziomie ,a i uczestnicy się znajdą , duża część polskich ,,gwiazdeczek'' tylko z tego żyje , chodząc od programu do programu i albo tańczą albo śpiewają albo całują się z fokami. 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]