Programy TVN Style

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Programy TVN Style

Post autor: Tomala »

Zakładam ten temat, bo jestem fanem praktycznie wszystkich programów w TVN Style. Zarówno polskich jak i zagranicznych. Niby to kobieca telewizja, ale ja bardzo lubię ją oglądać. Regularnie to oglądam tylko "66..." i "Magiel towarzyski". Ale lubię też popatrzeć na "Miasto kobiet", "W roli głównej" czy "Jak dobrze wyglądać nago". W tych dwóch pierwszych są bardzo interesujące wywiady, a to ostatnie ma świetny klimat. Bardzo podoba mi się jak uczestniczka odcinka ma się pokazać nago na najbardziej ruchliwej ulicy z Londynie i ci wszyscy ludzie mówią jej jak świetnie wygląda itd. A ten prowadzący mimo że wygląda dość nietypowo xD jest bardzo sympatyczny. Ogólnie zawsze jak włączę TVN Style to coś mnie zaciekawi.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja także coraz częściej oglądam tę telewizje , zamierzam nawet zrobić porządek z kanałami na swoim TV i przesunąć troche bliżej ten program , ( jak na razie ten kanał jest na dalekim miejscu ,a zawsze zaczynam przełaczać pilotem od początku )
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Bardzo fajny temat, bo do tej pory pisało się o tych programach w różnych tematach, a tak wszystko będzie w jednym miejscu :D

Obecnie na TVN Style regularnie oglądam tylko jeden program - Lekcja Stylu w samo niedzielne południe.
Uważa, iż ten sezon jest najlepszy ze wszystkich, przede wszystkim dzięki poruszanym tematom, z których każdy może wyciągnąć mądre wnioski.
A "Hopy i bence" Jolanty Kwaśniewskiej momentami przebijają "Rozmowy w tłoku" Majewskiego :zeby: ::loll:: :zeby:

Kiedyś oglądałem też "Perfekcyjną Panią Domu", ale z czasem mi się znudziło, ciągle tylko tak samo brudne domy, ciągle te same porady, ciągle te same miny Anthea Turner :ziewam:

Teraz jedynie czasami zerkam na Magiel Towarzyski, ale zbyt się denerwuje słuchając tej bulwarowej dziennikarki i ich nie kompetencji. Wczoraj akurat widziałem fragment, jak dzwonili do Kwąsniewskij i nawet nie znają formuły jej programu ::cojest:: ::loll:: A poza tym ta już dawno powiedziała co myśli o naczelnym Faktu, więc wyszła tylko niekompetencja Tomka. ::plask wczolo:

I czasami zerkam też na Henryka VIII, bardzo fajny serial, w moim guście, ale jakoś nigdy mi godzina nie odpowiada i oglądam tylko fragmenty.

A 66 chwil wprost nienawidzę ::plask wczolo: Oglądając ten program czuje się, jakbym żył w państwie totalitarnym i telewizja byłą tworzona przez władzę ::loll:: W tym przypadku władzę TVN-u i PO. Też wczoraj widziałem fragment z podsumowania roku. Wytrzymałem gejów, krytykę Kaczyńskich i zachwyt nad Wałęsą. Ale jak zobaczyłem krytykę show z gwiazdami, wręcz wyśmianie JOŚ i GTNL, a mega totalny zachwyt nad Mam Talent, to myślałem, że wyrzucę telewizor przez okno ::plask wczolo: ::loll::
Gorszego programu propagandowego jeszcze w telewizji nie było ::plask wczolo:

[ Dodano: 2008-12-27, 20:38 ]
A tu macie złote myśli Kwaśniewskiej z programu: http://kobieta.wp.pl/gid,10684712,img,1 ... Bpage%5D=1
Tomala

Damians pisze:A 66 chwil wprost nienawidzę Oglądając ten program czuje się, jakbym żył w państwie totalitarnym i telewizja byłą tworzona przez władzę W tym przypadku władzę TVN-u i PO. Też wczoraj widziałem fragment z podsumowania roku. Wytrzymałem gejów, krytykę Kaczyńskich i zachwyt nad Wałęsą. Ale jak zobaczyłem krytykę show z gwiazdami, wręcz wyśmianie JOŚ i GTNL, a mega totalny zachwyt nad Mam Talent, to myślałem, że wyrzucę telewizor przez okno
Gorszego programu propagandowego jeszcze w telewizji nie było
Ogólnie to ja ten cykl "66 czegoś tam" lubię. Ale te "Niezapomniane chwile 2008" mnie wkurzyły. Z podobnych powodów jak Damians. Ale do największej wściekłości, że aż się we mnie wszystko gotowało, doprowadził mnie Jarosław Kuźniar :evil: Była mowa o trąbach powietrznych, a on powiedział coś takiego "Akurat wtedy idioci z Telewizji Publicznej puścili film "Twister", jakby nie mogli puścić "Samych swoich", bo puszczają ich zawsze jak nie mają co". To słowo "idioci" mnie tak oburzyło. Już w myślach mówiłem do niego "Ty wstrętna świnio". Co z tego że puścili film o tornadzie. akurat jak te były w Polsce. Przynajmniej temat na czasie :roll:
A to o show z gwiazdami też mnie wkurzyło. Jak Kasia Cichopek, Agnieszka Cegielska i Karolina Malinowska mogą je krytykować skoro same brały w nich udział ::plask wczolo: Ja "Mam talent" lubię i zgadzam się z tym, że to dobrze, że wyławiają talenty itd. ale skoro krytykowali show z gwiazdami z różnych telewizji, to dlaczego nie zachwalali "Fabryki Gwiazd", skoro ona też wyławia talenty.
Awatar użytkownika
Damians

Właśnie, Cichopkowa jaka ekspertka ::loll:: :zeby: ::loll::
Ale wybaczę jej ten romans z TVN Style ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja też uwielbiam programy tej stacji, chociaż te listy czegoś tam lepsze i ciekawsze są jednak amerykańskie. Dużo tam programów spełnia w prawdziwym słowa znaczeniu misję społeczną ucząc/dając rady ludziom na różne tematy np. szczególnie jako pedagog popieram te o wychowaniu dzieci :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

A dzisiaj dowiedziałem się, że dla panów w tym sezonie są modne futra z małp :zeby: :zeby: :zeby:
Tomala

Mi jakoś nigdy nie pasuje żeby obejrzeć "Lekcję stylu", bo albo oglądam coś lepszego, albo się uczę, albo jestem w szkole, itd. Oglądałem tylko ze 3 razy. Raz było o biustonoszach i p. Jola i jakaś ekspertka gadała coś, że jeżeli można włożyć pod ramiączka rękę to bardzo źle, a moja mama nagle zaczęła sprawdzać ::loll::
Z seriali to na tej stacji najbardziej lubię "Uwaga, faceci!" i czasami w sobotnie wieczory zerkam na "Satysfakcję" ::jezyk::
Wczoraj policzyłem ile razy na TVN Style jest emitowany ten sam odcinek "Magla towarzyskiego" i wyszło 9! W sobotę o 21.30 jest premiera i potem cały tydzień powtarzają. A wczorajszy odcinek był świetny.
Primok

Post autor: Primok »

Tomala pisze:Mi jakoś nigdy nie pasuje żeby obejrzeć "Lekcję stylu".
Ja jeśli akurat nie ma żadnego spotu oglądam zawsze w niedzielę około 12 :wink: .
Tomala

Wtedy jestem w kościele ;)

[ Dodano: 2009-02-06, 23:06 ]
Wyczytałem na Interii że w marcu na TVN Style pojawi się polska wersja programu "Jak dobrze wyglądać nago" :) Bardzo się z tego cieszę bo uwielbiam ten program. Ciekawe kto będzie prowadził. Pewnie Jacyków ::chytry::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jacyków to raczej lubi ubierać niż rozbierać ::jezyk:: Pamiętam ,że były castingi do programu dość dawno, ciekawe dlaczego emitują dopiero teraz.
Nobody does it better
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Tomala pisze: Wyczytałem na Interii że w marcu na TVN Style pojawi się polska wersja programu "Jak dobrze wyglądać nago" :) Bardzo się z tego cieszę bo uwielbiam ten program. Ciekawe kto będzie prowadził. Pewnie Jacyków ::chytry::
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Błagam, nie przerażaj mnie.

Tak a propos to jakaś nowa stacja? Dopiero kilka tygodni temu ją znalazłem w swojej kablówce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Oglądalność napewno będzie na poziomie ,a i uczestnicy się znajdą , duża część polskich ,,gwiazdeczek'' tylko z tego żyje , chodząc od programu do programu i albo tańczą albo śpiewają albo całują się z fokami. ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Ryan Lavery pisze:to jakaś nowa stacja?
Co, TVN Style??

Przecież ta stacja istnieje od bardzo dawna, już doczekała się wielu kultowych programów :lol: :mrgreen:
Tomala

Ryan Lavery pisze:Tak a propos to jakaś nowa stacja?
TVN Style nadaje już od kilku lat ::cojest::
ODPOWIEDZ