Nie mowie,ze w ogole nie zalezy jej na pieniadzach,ale przede wszystkim na szczesciu corki,przeciez jakby Rick rozwiodl sie z Amber to stracilaby ona nie dosc,ze dziecko to tez meza-cala rodzina.
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tawny postępuje tak jakby nie miała serca...ciekawe jakby się czuła jakby to ona była na Becky miejscu...Becky jest matką małego a Tawny nie dopuszcza do siebie tej myśli... Powinna zrozumieć, że Becky ma takie samo prawo do dziecka jak Amber a już na pewno powinna się dowiadywać co u małego słycjać...No ale Tawny ma zawsze swoje zdanie i ma być tak jak ona sobie zażyczy...
Tawny zachowuje się jednak lepiej od córki. Przynajmniej jest zdecydowana i dalekowzroczna. Amber postępuje tak samo niemoralnie, jak Tawny, a przy tym ma wątpliwości i jest rozdygotana. Skoro ona już brnie w to g... mam prawo oczekiwać postaci złej i zdecydowanej.
Brooklyn pisze:Tawny zachowuje się jednak lepiej od córki. Przynajmniej jest zdecydowana i dalekowzroczna. Amber postępuje tak samo niemoralnie, jak Tawny, a przy tym ma wątpliwości i jest rozdygotana. Skoro ona już brnie w to g... mam prawo oczekiwać postaci złej i zdecydowanej.
Nie zgadzam się z tym co piszesz....Amber ma chociaż wyrzuty sumienia i juz wiele razy chciała powiedzieć prawdę, tylko jej chora matka cały czas jej prawi beznadziejne kazania i Amber niestety jej słucha
A ja zacząłem lubić Tawny ,odkąd nie powtarza tekstu"jeżeli Becky zobaczy znamię dziecka ,domyśli się ,że to jej synek"teraz Tawny jest naprawdę cool ,jedna z moich ulubionych postaci
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tawny ma jednak jedną swoją gadkę, którą gada do tej pory. Chodzi mi o "Należę do rodziny." Ostatnio Eryk uświadomił nas, że Brooke do niej należy. Tawny natomiast ma niekwiestionowaną pozycję.
Eric mnie ta swoja gadką denerwuje ,przecież Brooke ma taka sytuację jak Stephanie teraz
a Tawny mnie czasami swoimi tekstami rozmiesza ,dlatego tez ją lubie ostatnio
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ja lubie Tawny za to,ze wnosi troche humoru do serialu,a poza tym widac,ze to oddana matka i zawsze powtarza,ze jej corka jest dla niej najwazniejsza co zreszta widac;)
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
gwiazda69 pisze:Ja lubie Tawny za to,ze wnosi troche humoru do serialu,a poza tym widac,ze to oddana matka i zawsze powtarza,ze jej corka jest dla niej najwazniejsza co zreszta widac;)
W sumie to masz racje, ale gdyby Tawny tak nie gadała cały czas Amber co ma robić, to może już by wszyscy znali prawde....
Tawny mnie doprawia o głupawkę śmiechową. A zwłaszcza jek się wkurza i gada sama go siebie . I jak mysli o Becky . I jeszcze dadzą do tego ścieżkę dzwiękową . O boże !! Tawny raczej daje do serialu więcej śmiechu niż powagi . M obsesję na punkcie Becky , myślę że powinna była jej te zdjęcia wysłać , bo wkońcu to matka i zapomnieć że miała dziecko nie może . Wkurza mnie to ...