Czarodziejki (Charmed)
Boze!! ale lipa
to 5 sezon za jakies 5 lat??lol to Pro7 juz dawno wyemitowalo 7 sezon a my wciaz 100 lat za murzynami

www.zycienafalitvn.fora.pl --w videogalerii do pobrania-3 sezony O.C,dodatki na DVD w tym "Obsses completely""day in the life"
- Marek Forrester
-
SallyFan
No ja myśle że wyemitują!
Holly Marie Combs jest świetna
[glow=black]Tylko nie rozumiem dlaczego wepchnęli tą krowę Rose McGowan (która co czołówke ma inny kolor włosów
) na 2 miejsce, a Combs jest na końcu i pisze: and Holly Marie Combs as "Piper"
I widziałem scene jak Shax uderza w Prue i Piper, i naszczescie ginie Prue
Kogo zagra od 7 serii Kaley Cuoco?[/glow]
[ Dodano: 2006-10-07, 14:01 ]
Śmierć Andy'ego mnie zaskoczyła i szkoda mi go bo był fajnym charakterem, aczkolwiek.. no cóż...
Czy dzisiejszy odcinek był ostatnim 1 serii?
Holly Marie Combs jest świetna
[glow=black]Tylko nie rozumiem dlaczego wepchnęli tą krowę Rose McGowan (która co czołówke ma inny kolor włosów
Kogo zagra od 7 serii Kaley Cuoco?[/glow]
[ Dodano: 2006-10-07, 14:01 ]
Śmierć Andy'ego mnie zaskoczyła i szkoda mi go bo był fajnym charakterem, aczkolwiek.. no cóż...
Czy dzisiejszy odcinek był ostatnim 1 serii?
- Marek Forrester
Szkoda Andy'ego..
Nie był jakąś ważną postacia ale często się pojawiał i niewątpliwie kochał Prue...
A teraz się dokapowałem ,że dziś to był ostatni odcinek 1 sezonu! Za tydzień 1 odcinek 2 sezonu, troche długo to trwa i lepiej gdyby serial był emitowany 2 razy w tygodniu lub 1 w tygodniu a za to 2 odcinki bo zanim dojdziemy do ostatniego sezonu to będziemy mieli 2010 rok
A teraz się dokapowałem ,że dziś to był ostatni odcinek 1 sezonu! Za tydzień 1 odcinek 2 sezonu, troche długo to trwa i lepiej gdyby serial był emitowany 2 razy w tygodniu lub 1 w tygodniu a za to 2 odcinki bo zanim dojdziemy do ostatniego sezonu to będziemy mieli 2010 rok
Nobody does it better
-
SallyFan
- Marek Forrester
-
SallyFan
-
SallyFan
Odcinek 30, a zdaje się 8 serii 2. Fajnie, że wreszcie ktoś tu odpisałB@r pisze:Który był ostatnio odcinek Charmed na Polsacie?
Ahh jestem wielkim fanem związku Piper-Leo
Ciekawe, że co odcinek jest inna czołówka
- Marek Forrester
Fajnie ,że Polsat emituje "Charmed" ale szkoda ,że nie w Prime-Time... Wolałbym oglądać to w godzinach wieczornych a nie o poranku i to w tym samaym czasie co jest emisja "Siostrzyczki" na TVN7. Ale czasem zerkam na "Czarodziejki".
A to prawda ,że w kolejnych sezonach zmienią się aktorki grające główne postacie

A to prawda ,że w kolejnych sezonach zmienią się aktorki grające główne postacie
Nobody does it better
-
SallyFan
Nieprawda.Alexander pisze:A to prawda ,że w kolejnych sezonach zmienią się aktorki grające główne postacie![]()
[shadow=black]Pod koniec 3 sezonu ginie Prue. Wtedy okazuje się, że matka Prue, Piper i Phoebe z kolejnego związku ma jeszcze córke Paige Matthews (Rose McGowan). I do końca 8 sezonu obsada pozostaje taka sama - pierwsza trójka to Phoebe;Paige;Piper.[/shadow] Obecnie nie kręcą już "Charmed".
I dobrze!!!Blondyna jest o wiele lepsza od tej pustej Prue!!!SallyFan pisze: Nieprawda.
[shadow=black]Pod koniec 3 sezonu ginie Prue. Wtedy okazuje się, że matka Prue, Piper i Phoebe z kolejnego związku ma jeszcze córke Paige Matthews (Rose McGowan). I do końca 8 sezonu obsada pozostaje taka sama - pierwsza trójka to Phoebe;Paige;Piper.[/shadow]
-
SallyFan
Ja bym nie nazwał [shadow=black]Paige[/shadow] blondynąGoku pisze:I dobrze!!!Blondyna jest o wiele lepsza od tej pustej Prue!!!SallyFan pisze: Nieprawda.
[shadow=black]Pod koniec 3 sezonu ginie Prue. Wtedy okazuje się, że matka Prue, Piper i Phoebe z kolejnego związku ma jeszcze córke Paige Matthews (Rose McGowan). I do końca 8 sezonu obsada pozostaje taka sama - pierwsza trójka to Phoebe;Paige;Piper.[/shadow]
W 4 sezonie jest brunetką, w 5 pomarańcz, w 6 blond, w 7 ruda, i w 8 wraca do czarnych
[shadow=black]I już wkrótce pojawi się Julian McMahon!