Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ogladałem jakby wycinek tego serialu, ponieważ nie miałem kablówki:) ale kilka wątków pamiętam. Ciągle piszecie o wątku "kto strzelał do Franceski".Tymczasem ja pamietam ze ktos właśnie zastrzelił Gregorego! (nie wiem czy nie pomyliłem imion , chodzi mi o męża Olivii). Podejrzanymi byli min Olivia, Cole, Catiline, AJ i Annie. Pamiętacie ten watek? jak to sie w koncu rozwiazalo, bo nie wiem do tej pory? ::kwasny:: Te wydarzenia leciały równolegle z wątkiem romansu ks Antonio z Gaby i z wątkiem kasety video, na której wszystko bylo nagrane (obejrzala ja w koncu Carmen). Pamietam że wątek tej kasety ciagnął sie tez baaaaaaardzo długo, a kiedy narzeczony Gaby-Ricardo sie o wszystkim dowiedział dostał jakiegoś paralizu i nie mógł mówić!!
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

szkoda ze dwójka przerwała teraz emisje "Ocean Ave" w którym grał Tim Addams :(
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Ocean Aveneu czy jak to tam sie pisze, bylo taką kichą jeszcze gorszą niż Miami Sands! Bardzo dobrze, że to przerwała, 130 odcinkó totalnego syfu!!! Bleee
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Tim grał fajnie w "Sunset Beach", ale jak dotąd nie widziałem z nim żadnej innej produkcji. Chętnie znów zobaczyłbym na ekranie Vanessę Dorman. Kingsajz, masz może jakieś scenki z nią na kompa? Nie zapomnę jak się zdołowałem w tym pamiętnym odcinkiu, kiedy po schodach schodziła nowa Caitlin, zatrzymała się a my usłyszeliśmy: "The role of Caitin Richards is being played by Kam Heskin"... Kam była ok, ale to już nie nasza kochana Vanessa... Pamiętacie jej wypadek z Olivią? Jechały samochodem, Caitlin prowadziła, pokłóciła się z Olivią i nagle wypadek. Dziwnym trafem Cait straciła dziecko, a Olivia nie.. A wolałbym odwrotnie... :? Dajcie coś z Vanessą jeśli możecie, pliiiiiiiiz.. :: bow :: :: bow :: :: bow :: :: bow :: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

mailo coś mieszasz :wink: a moze chodzi ci o sprawę z początku serialu? wtedy była zagadka kto zabił ojca Annie -Dela Dauglasa
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Nie Adex, jestem na 100% pewny że chodziło o Gregorego. Nie był to początek serialu, bo wątek Antonio/Gaby tez wtedy leciał równolegle. Pamietam dokładnie że te osoby które wymieniłem były podejrzane (nie pamietam czy jeszcze nie syn Gregorego-Sean). Naprawde ten wątek trochę się ciągnął. Było tez chyba coś takiego że Annie chciała kogos nabrać, że Gregory jednak zyje........juz nie pamietam dokładnie.
Awatar użytkownika
gregi

mailo pisze:Nie Adex, jestem na 100% pewny że chodziło o Gregorego. Nie był to początek serialu, bo wątek Antonio/Gaby tez wtedy leciał równolegle. Pamietam dokładnie że te osoby które wymieniłem były podejrzane (nie pamietam czy jeszcze nie syn Gregorego-Sean). Naprawde ten wątek trochę się ciągnął. Było tez chyba coś takiego że Annie chciała kogos nabrać, że Gregory jednak zyje........juz nie pamietam dokładnie.

na odwrót. Annie chciała nagrać Gregorego że Francesca żyje.
Awatar użytkownika
mailo

To ja juz nic nie pamietam ::rad::
Awatar użytkownika
gregi

nabrać* Gregorego ze Francesca żyje. sorry!
Ryan Lavery

Tak, to prawda. Annie wraz z Cole'm uknuli intrygę żeby wsypać Gregorego. Annie przebrała się za Francescę Vargas.
Awatar użytkownika
mailo

Faktycznie było cos takiego. Ale ja pamietam odcinki w których na długi czas Gregory zniknął. Nie był może zamordowany ale cos w ty stylu. Jakby zaginął......Pamietam jeszcze jak Oliwia powiedziała że każdy mmiał motyw żeby sie go pozbyć. Wtedy żoną Gregorego była Annie - Oliwia podejrzewała że zabiła go dla kasy. AJ miał motyw bo podkochiwał się w Oliwii. Cole to chyba nawet siedział w wiezieniu jako podejrzany (Sean zamienil sie z nim miejscami potem) a Catilin przyznala sie chyba (ale nie jestem pewny) zeby uniewinnic Cole'a. Ja naprawde sobie tego nie wymyśliłem:) nie mam aż tak bujnej wyobraźni:):)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dobrze kojarzysz -bo jak Gregory uciekał Annie i Cole'owi gdy wpadł w zasadzkę z fałszywą Francescą -był z Colem i Caitlin w jaskini potem w wyniku bójki z Colem na molo spadli do wody i niby on się utopił -ale ożył i udawał wujaszka Tobiasa w przebraniu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

A pamiętacie te odcinki jak Vanessa i Virginia miały test ciążowy tej pierwszej (ale to się dziwnie pisze) i obie w tym samym czasie czekały na wynik??? Pół ekranu pokazywało Vanessę a drugie pół Virginię.. To były czasy i sceny... :serce: Aż się łezka w oku kręci...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Moje video z Sunset Beach z akcją na plaży :D (Ep.02)

http://www.megaupload.com/?d=QGCAIR7D
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Dzieki za video!! Fajnie powspominac,
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
ODPOWIEDZ