Abec pisze:
Nowa - trzecia już - twarz Tomasza Malickiego w "Klanie" to totalna porażka. Jest dobre dziesięć lat starszy niż powinnien być, ma ciemna włosy - a miał jaśniejsze ode mnie - i okrągłą buźkę. Dno, przynajmniej gdy idzie o konfrontację z poprzednikami, bo aktorstwo po jednej scenie trudno oceniać.
Ale przecież było powiedziane, że cała rodzina Krzysztofa zginęła w tsunami, więc jak to możliwe, że syn żyje.
Bo to syn z pierwszego małżeństwa. Jak ja bym miał drugą żonę, to o pierwszej też chyba (?) bym nie myślał jako o rodzinie. O samym synu owszem, ale skoro z kontekstu wynikałoby, że on przeżył, to mógłbym o reszcie mówić jako o "całej rodzinie".
Teraz zmienią jeszcze Agnieszke Lubicz w Klanie. To naprawdę głupota Przyzwyczaiłem się do Pauliny Holt A jak zobaczyłem te nowe kandydatki to mi się niedobrze zrobiło One kompletnie nie są podobne do obecnej Agnieszki Dla Klanu to wielki minus z mojej strony. Więcej o tym przeczytacie w ŚS na pierwszej stronie
Czy to prawda że zmiana aktorki grającej Agnieszkę w Samym Życiu była jakaś nietypowa? Cos B@r kiedys pisał że ta stara Agnieszka przyszła do tej nowej i rozmawiały?
mailo pisze:Czy to prawda że zmiana aktorki grającej Agnieszkę w Samym Życiu była jakaś nietypowa? Cos B@r kiedys pisał że ta stara Agnieszka przyszła do tej nowej i rozmawiały?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Natomiast w "All my Children" na poczatku października zmieni się aktorka grająca rolę Babe Chandler. Zmiana ma być nietypowa. Babe przytuli swoją serialową matkę Krystal (Bobbie Eakes) a kiedy skończy, zobaczymy już nową twarz Babe.
mailo pisze:Czy to prawda że zmiana aktorki grającej Agnieszkę w Samym Życiu była jakaś nietypowa? Cos B@r kiedys pisał że ta stara Agnieszka przyszła do tej nowej i rozmawiały?
W ostatnim wywiadzie Magdalena Stużyńska powiedziała, że to jest zwykłe oszukiwanie widzów. Chodziła o domniemaną zamianę aktora grającego Waldka Złotopolskiego.
[shadow=black]Mi się bardzo podobała zmiana aktora Ricka(b&b)z Justina na Kyle.Ciekawostka,którą pisałem w ciekawostkach,ale tu bardziej pasuje:Jacob(nr1)jest dwa lata starszy od Justina(nr2),a Justin rok młodszy od Kyle'a(nr 3)
Dla mnie aktorzy Thorne'a byli podobni i wszyscy byli dość fajni,chociaż numer1 trochę nie pamiętam.Ale trochę,charakter im się zmieniał.[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2008-08-05, 22:47 przez kubeczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Damians pisze:W Plebani nastąpi zmiana aktora.
Mateusza - syna Barbary, od września będzie grał nowy aktor.
To już chyba będzie 3 aktor, który zagra Mateusza?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".