Ale przecież było powiedziane, że cała rodzina Krzysztofa zginęła w tsunami, więc jak to możliwe, że syn żyje.Abec pisze: Nowa - trzecia już - twarz Tomasza Malickiego w "Klanie" to totalna porażka. Jest dobre dziesięć lat starszy niż powinnien być, ma ciemna włosy - a miał jaśniejsze ode mnie - i okrągłą buźkę. Dno, przynajmniej gdy idzie o konfrontację z poprzednikami, bo aktorstwo po jednej scenie trudno oceniać.
Zmiana aktorów w serialach
Bo to syn z pierwszego małżeństwa. Jak ja bym miał drugą żonę, to o pierwszej też chyba (?) bym nie myślał jako o rodzinie. O samym synu owszem, ale skoro z kontekstu wynikałoby, że on przeżył, to mógłbym o reszcie mówić jako o "całej rodzinie".
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Teraz zmienią jeszcze Agnieszke Lubicz w Klanie. To naprawdę głupota
Przyzwyczaiłem się do Pauliny Holt
A jak zobaczyłem te nowe kandydatki to mi się niedobrze zrobiło
One kompletnie nie są podobne do obecnej Agnieszki
Dla Klanu to wielki minus z mojej strony. Więcej o tym przeczytacie w ŚS na pierwszej stronie 
Tu jest to video- http://pl.youtube.com/watch?v=OuCiU7HcT9smailo pisze:Czy to prawda że zmiana aktorki grającej Agnieszkę w Samym Życiu była jakaś nietypowa? Cos B@r kiedys pisał że ta stara Agnieszka przyszła do tej nowej i rozmawiały?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Ryan Lavery
]B@r pisze:Tu jest to video- http://pl.youtube.com/watch?v=OuCiU7HcT9smailo pisze:Czy to prawda że zmiana aktorki grającej Agnieszkę w Samym Życiu była jakaś nietypowa? Cos B@r kiedys pisał że ta stara Agnieszka przyszła do tej nowej i rozmawiały?
Heh trzeba przyznać że oryginalne to było.
[shadow=black]Mi się bardzo podobała zmiana aktora Ricka(b&b)z Justina na Kyle.Ciekawostka,którą pisałem w ciekawostkach,ale tu bardziej pasuje:Jacob(nr1)jest dwa lata starszy od Justina(nr2),a Justin rok młodszy od Kyle'a(nr 3)
Dla mnie aktorzy Thorne'a byli podobni i wszyscy byli dość fajni,chociaż numer1 trochę nie pamiętam.Ale trochę,charakter im się zmieniał.[/shadow]
Dla mnie aktorzy Thorne'a byli podobni i wszyscy byli dość fajni,chociaż numer1 trochę nie pamiętam.Ale trochę,charakter im się zmieniał.[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2008-08-05, 22:47 przez kubeczek, łącznie zmieniany 1 raz.
To już chyba będzie 3 aktor, który zagra Mateusza?Damians pisze:W Plebani nastąpi zmiana aktora.
Mateusza - syna Barbary, od września będzie grał nowy aktor.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".