Zmiana aktorów w serialach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
LoLex

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: LoLex »

Abec pisze: Nowa - trzecia już - twarz Tomasza Malickiego w "Klanie" to totalna porażka. Jest dobre dziesięć lat starszy niż powinnien być, ma ciemna włosy - a miał jaśniejsze ode mnie - i okrągłą buźkę. Dno, przynajmniej gdy idzie o konfrontację z poprzednikami, bo aktorstwo po jednej scenie trudno oceniać.
Ale przecież było powiedziane, że cała rodzina Krzysztofa zginęła w tsunami, więc jak to możliwe, że syn żyje.
Abec

Post autor: Abec »

Bo to syn z pierwszego małżeństwa. Jak ja bym miał drugą żonę, to o pierwszej też chyba (?) bym nie myślał jako o rodzinie. O samym synu owszem, ale skoro z kontekstu wynikałoby, że on przeżył, to mógłbym o reszcie mówić jako o "całej rodzinie".
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Teraz zmienią jeszcze Agnieszke Lubicz w Klanie. To naprawdę głupota ::kwasny:: Przyzwyczaiłem się do Pauliny Holt ::kwasny:: A jak zobaczyłem te nowe kandydatki to mi się niedobrze zrobiło ::bojesie:: One kompletnie nie są podobne do obecnej Agnieszki ::plask wczolo: Dla Klanu to wielki minus z mojej strony. Więcej o tym przeczytacie w ŚS na pierwszej stronie :zmiesz::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Mareczek pisze:One kompletnie nie są podobne do obecnej Agnieszki
Bo przy zmianie aktora wyglądu nie biorą w pierwszej kolejności.Liczy się aby był podobny charakter i czy wogóle umieją zagrać Agnieszkę...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tak wiem, ale te które proponują są poprostu...... brzydkie A jak widziałem je w internecie te ich głosy, włosy, ubrania i gestykulacja ::plask wczolo: Ochyda :zmiesz::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Z tego co się orientuję, to nowa Agnieszka już została wybrana :wink: Więcej o tym w temacie Klan... :wink:
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Czy to prawda że zmiana aktorki grającej Agnieszkę w Samym Życiu była jakaś nietypowa? Cos B@r kiedys pisał że ta stara Agnieszka przyszła do tej nowej i rozmawiały? :zmiesz::
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

mailo pisze:Czy to prawda że zmiana aktorki grającej Agnieszkę w Samym Życiu była jakaś nietypowa? Cos B@r kiedys pisał że ta stara Agnieszka przyszła do tej nowej i rozmawiały? :zmiesz::
Tu jest to video- http://pl.youtube.com/watch?v=OuCiU7HcT9s
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Natomiast w "All my Children" na poczatku października zmieni się aktorka grająca rolę Babe Chandler. Zmiana ma być nietypowa. Babe przytuli swoją serialową matkę Krystal (Bobbie Eakes) a kiedy skończy, zobaczymy już nową twarz Babe. :nie:
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

B@r pisze:
mailo pisze:Czy to prawda że zmiana aktorki grającej Agnieszkę w Samym Życiu była jakaś nietypowa? Cos B@r kiedys pisał że ta stara Agnieszka przyszła do tej nowej i rozmawiały? :zmiesz::
Tu jest to video- http://pl.youtube.com/watch?v=OuCiU7HcT9s
]

Heh trzeba przyznać że oryginalne to było.
Awatar użytkownika
Damians

W ostatnim wywiadzie Magdalena Stużyńska powiedziała, że to jest zwykłe oszukiwanie widzów. Chodziła o domniemaną zamianę aktora grającego Waldka Złotopolskiego.
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

[shadow=black]Mi się bardzo podobała zmiana aktora Ricka(b&b)z Justina na Kyle.Ciekawostka,którą pisałem w ciekawostkach,ale tu bardziej pasuje:Jacob(nr1)jest dwa lata starszy od Justina(nr2),a Justin rok młodszy od Kyle'a(nr 3)
Dla mnie aktorzy Thorne'a byli podobni i wszyscy byli dość fajni,chociaż numer1 trochę nie pamiętam.Ale trochę,charakter im się zmieniał.[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2008-08-05, 22:47 przez kubeczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Damians

W Plebani nastąpi zmiana aktora.
Mateusza - syna Barbary, od września będzie grał nowy aktor.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Damians pisze:W Plebani nastąpi zmiana aktora.
Mateusza - syna Barbary, od września będzie grał nowy aktor.
To już chyba będzie 3 aktor, który zagra Mateusza?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Też tak mi się wydaje, ale nie jestem pewny.
ODPOWIEDZ