Mi na miejscu Gosi to juz dawno by sie czerwone swiatlo zapalilo, bo facet takie pogladay czasem wyglasza, ze rece opadaja...Tomala pisze:Ja też nie bardzo wiem o co chodzi temu Piotrowi. Ogólnie on działa mi na nerwy, jest taki nachalny.
Ten watek od samego poczatku mnie rozbrajalUwielbiam Laurę i Miecia![]()
Ja nie sadze. Mysle, ze wszyscy mu beda robic przytyki, a mi sie wydaje, ze on zupelnie nie w te strone pojdzie w znajomosci z Laura.... Przynajmniej mam nadzieje!!Jeżeli teraz Michał znów zdradzi Kingę to będzie żenujące.
No wlasnie, jako prawnik (zreszta nie trzeba prawnikiem do tego byc) powinien wiedziec, co trzeba zrobic, zeby wlasnie taka sytuacja jak teraz Sebastianem nie miala w przyszlosci miejsca. Gdyby wtedy Sebastian rzeczywiscie zrzekl sie praw rodzicielskich to w ogole by dyskusji nie bylo. Zreszta nawet gdyby sie nie zrzekl, a Adam oficjalnie zaadoptowal Antosie to tez by byla zupelnie inna historia. A tak to teraz sie bedzie musial z Sebastianem przepychac...Wkurza mnie już wątek Adama, Weroniki, Antosi i Sebastiana. Ta dziewczynka grająca Antosię zaczęła mi już działać na nerwy (kiedyś nie działała, bo nie pojawiała się tak często). Jest taka męcząca. Głupie jest to, że teraz okazuje się, że Adam nie zaadoptował Antosi. Jako prawnik powinien dbać o takie sprawy, ale oczywiście szewc bez butów chodzi.
A swoja droga jak Sebastian rzucil tekstem "Jak chcesz miec dziecko to sobie zrob" to myslalam, ze mu normalnie krzywde zrobie