Ja na więcej już raczej nie znajdę czasu, zwłaszcza że jeszcze w ramach możliwości oglądam stare rzeczy jak Dynastię, Melrose Place, Słoneczny Patrol na Tv4 no i oczywiście B&B z Tvp1 i USA.Goku pisze:To ja mam więcej: Sons of Anarchy, The Vampire Diaries, Nikita, 90210, Life Unexpected, Cougar Town, Modern Family, Grey's Anatomy, The Mentalist, Desperate Housewives, Dexter(o ile zdążę nadrobić) i Bored to Death. A może jeszcze zerknę na "Better With You"
.
Newsy ze świata seriali
- Adex-fan Brooke
- x 74
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja tej jesieni oglądam: Dexter, Desperate Housewives, Brothers & Sisters, The Vampire Diaries, Skins, Greys Anatomy, Private Practice, Cougar Town, The Mentalist, House i chcę obejrzeć nową wersję Nikity i myślę nad nadrobieniem Gossip Girl.
Z polskich na pewno Samo Życie, Usta Usta, Tancerze, Plebania, M jak miłość.

Z polskich na pewno Samo Życie, Usta Usta, Tancerze, Plebania, M jak miłość.

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
PL
Samo Życie
Klan
Plebania
Na Wspólnej
Złotoposcy
Barwy Szczęścia
Szpilki na giewoncie
Taniec z Gwiazdami
Top model zostać modelką
UK
Emmerdale [fenomenalna soapka!]
US
The bold and the beautiful
Modern family
The Amazing Race 17[Niesamowity wyścig-reality show]
Survivor 21 [Ryzykanci-reality show]
No i kończy sie powoli 12-sta edycja Big Brothera, a w roku szkolnym zamierzam nadrobić chociaż dwie, trzy poprzednie, bo oglądam dopiero od edycji numer 10
Samo Życie
Klan
Plebania
Na Wspólnej
Złotoposcy
Barwy Szczęścia
Szpilki na giewoncie
Taniec z Gwiazdami
Top model zostać modelką
UK
Emmerdale [fenomenalna soapka!]
US
The bold and the beautiful
Modern family
The Amazing Race 17[Niesamowity wyścig-reality show]
Survivor 21 [Ryzykanci-reality show]
No i kończy sie powoli 12-sta edycja Big Brothera, a w roku szkolnym zamierzam nadrobić chociaż dwie, trzy poprzednie, bo oglądam dopiero od edycji numer 10
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
A ja tylko South Park, Dexter, Desperate Housewives, Grey's Anatomy, Fringe, Cougar Town, House, Gossip Girl, The Vampire Diaries, Survivor, The Amazing Race, Hell's Kitchen, Californication i Skins. No i sądzę, że na jakiś czas odpuszczę Family Guy'a i w wakacje nadrobię, w przerwie delektowania się nowymi odcinkami True Blood 
PS. Rozumiem, że Heroes zakończono skoro nie ma ich w grafiku

PS. Rozumiem, że Heroes zakończono skoro nie ma ich w grafiku

- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta

- Liason-fanka
Ej tak czytam i sobie myślę, że jesteśmy uzależnieni od seriali
Masakra jakaś 

Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- Liason-fanka
- Liason-fanka
No dokładnie, ja w tygodniu mam mega dużo zajęć na uczelni, udzielam się dodatkowo plus spotykam się z przyjaciółmi, chodzę na koncerty itp itd, a jednak znajduję dziennie przed snem 40 minut na obejrzenie jakiegoś 1 odcinka
Aczkolwiek wolę je sobie składać i potem obejrzeć hurtem, np. na te wakacje zostawiłem sobie 3 i 4 sezon Skins oraz 1 i 2 True Blood 

Zapraszam do czytania:
- Liason-fanka
Ja oglądam raczej na bieżąco. W wakacje nadrabiam jakieś nowe seriale, o których słyszałam pozytywne opinie. Telewizji w ogóle nie oglądam, więc co to są ok. 2 godziny dziennie z serialami. Czasem nawet mniej, bo zależy co jest kiedy emitowane
Na wszystko jest czas
Chociaż niektóre seriale stały się tak nudne, że oglądam je już tylko z przyzwyczajenia - tak jest z Desperate Housewives czy Housem. No i The Vampire Diaries po tym jak obejrzałam w te wakacje True Blood straciły znacznie, może sobie odpuszczę jeśli będą nadal takie mdłe wątki. W końcu po jednym sezonie trudno mówić o przyzwyczajeniu 

- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta