Ja tam lubię oglądać JOS
Tak czułem ,że Edytka przejdzie dalej, czy jest lepsza od Włodka nie wiem ale chyba prezentują równie słaby poziom wokalny. Jednak jak dla mnie decyzja widzów jest zrozumiała gdybym to ja decydował też ocaliłbym Edytę. A co do śpiewania to:
Edyta zaśpiewała ładnie piosenkę od widzów, jej głos pasuje do takich melodyjnych dziewczęcych piosenek, wykonanie piosenki z NDINZ marne ale nie najgorzej. Za tydzień "Smak słów" moja ulubiona ballada
Marzenka jest dla mnie póki co nie zaskakująca, śpiewa na średnim poziomie, ani dobrze ani źle, jest fajna, lubie ją i sam nie wiem czy powinna odejść czy zostać.
Robert moim zdaniem robi wspaniałe SHOW i nic poza tym, jego piosenki są bardziej mówione niż śpiewane, myśle ,że to on powinien odejść jak najszybciej!
Natasza zaśpiewała przyzwoicie, wykonanie piosenki z NiD było ładne i napewno na tej piosence nieźle się napracowała, opłacało się, przyjemność dla uszu, natomiast piosenka Michaela Jacksona zaśpiewana perfekcyjnie, Nataszka porwała mnie do tańca!
Agnieszka niestety zanudziła mnie śpiewając piosenkę do CPiP (Boże te polskie skróty seriali

) nudzilem się szczerze powiem ale za to wynagrodziła mi występ piosenką "Kocham Cię życie", ta ekspresja! 6,6,6 i jeszcze raz sześć!
Co do nominowanych, to Marzenka i Robert, tak czułem myśle ,że pożegnamy Roberta chociaż sam nie wiem... Są dwa powody dla których Robert może zostać:
- Gra w MJM;
- Robie najlepsze show.
Nikt nie zaśpiewał piosenki z "Pierwszej miłości"

Niech będzie... Za tydzień duety z prawdziwymi gwiazdami! Maryla Rodowicz, Krzysztof Cugowski, Szymon Wydra, Patrycja Markowska i Michał Wiśniewski

Zapowiada się ciekawie!