Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Ja oglądałam 2 cześci Smakosza,ale dosyć dawno.... :D Mnie przeraził koniec filmu- oczy Smakosza oraz "światynia" z ciał....::bojesie::

Dziś przypadkiem przełączyłam na polsat i "Świecie według Bundych" zobaczyłam ojca Becky z Mody :lol: Toma jak dobrze pamiętam... ::chytry:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

O tak ta świątynia z ciał robi wrażenie ::bojesie:: ::bojesie::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Wiwi: oczywiscie Efekt 2 nie porywnywalny z boska pierwsza czescia, chociazby ze wzgedu na aktorow, ale watek mnie sie podba i uwazam ze warto :)
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ja może wybiorę sie na film "W stronę słońca"do kina.Podobno niezły. Ktoś już widział??
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Brooke pisze: Wstyd się przyznać, ale do dzisiaj boję się filmów z Freddym :wink:
A ja swojego czasu (jeszcze za czasów szkolnych) miałam wielkiego fioła na punkcie filmów o nim:) oglądałam je po 8 razy każdy:) można powiedzieć, że Fredi był moim idolem ::rad::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

black_dragon pisze:Ja kiedyś straszyłam dziecko, jak nie chciało spac
- Raz, dwa, trzy Freddie puka do mych drzwi
A on wtedy piszczał ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ALe miał jakieś 5-6 lat ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie::

Teraz jak idzie spac, czasem uśnie a gra u niego TV. Chodze spac ostatnia, więc robięobchód po domu i kiedy widze ten "snieg" na ekranie mam wrazenie, że ujrzę studnię, z której wyjdzie SAMARA ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie::

Nie, no przez ten wątek zaczynam sie bac ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie::
A ile lat ma teraz twoje dziecko jeśli można wiedzieć? Ale fajnie że jednak ktoś lubi te serie horrorków, Jason jest jak Sheila z B&B lub ona jak on :zeby: (kto ogląda Y&R bardziej w temacie) O czym będzie ta nowa seria? Czyżby Jason miał ożyć? ::loll:: Zaraz co ja mówie [shadow=black]on ożył już na koniec Jason vs. Freddy wynurzył się z wody i miał w ręku główkę Freddy'ego ::plask wczolo: ::loll:: [/shadow]
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Tiril pisze:A ja swojego czasu (jeszcze za czasów szkolnych) miałam wielkiego fioła na punkcie filmów o nim:) oglądałam je po 8 razy każdy:) można powiedzieć, że Fredi był moim idolem ::rad::
No to Cię podziwiam ::ok::. Bo gdy ja zobaczę jedną z części z udziałem Friediego to boję się zasnąć a jak już usnę to śnią mi się koszmary ::bojesie:: :oops:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Brooke pisze:
Tiril pisze:A ja swojego czasu (jeszcze za czasów szkolnych) miałam wielkiego fioła na punkcie filmów o nim:) oglądałam je po 8 razy każdy:) można powiedzieć, że Fredi był moim idolem ::rad::
No to Cię podziwiam ::ok::. Bo gdy ja zobaczę jedną z części z udziałem Friediego to boję się zasnąć a jak już usnę to śnią mi się koszmary ::bojesie:: :oops:
Ja teraz też już raczej nie oglądam filmów tego typu;) nie mam już do tego zdrowia :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Brooke pisze:
Ja mam to samo..........Oglądam Freddiego z kimś bo lubię, a potem nie mogę spać.......................Jest to jedyny ze "starszych" horrorów, który tak na mnie działa ::bojesie::
Z nowszych to przeraził mnie "Ring"-szczególnie końcowka oraz "Egzorcyzmy Emilii Rose" ::bojesie::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Black_dragon wiesz że dziś Jason X :zeby: na Tvn7 o 23.45 bodaj?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tym razem czysto fantastyczny -podobno odmrożony w kosmosie ::loll:: Chyba nie znam tej części nawet :shock: ,ale tez chyba do takiej fantastyki to jednak nie mam cierpliwości ::kwasny:: , wole horrory
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Z checią obejrzałabym sobie jakiś horror ale ten podobno jest beznadziejny ::kwasny:: No i nie przepadam za filmami typu SF więc chyba go sobie daruje...
Team Hunter:)A jak!
Primok

Post autor: Primok »

Adex-fan Brooke pisze:Black_dragon wiesz że dziś Jason X :zeby: na Tvn7 o 23.45 bodaj?
Nie na TVN7 tylko na TVN :wink: . Mimo tych wątków sci-fi to jest lepsza część od kilku poprzednich :wink: .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Rzeczywiście na Tvn i akcja w roku 2455 ::rad:: Ktoś będzie oglądać?
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ja dzisiaj rano na dobry początek dnia i długiego weekendu obejrzałem "Za horyzontem" z Tomem Cruisem i Nicole Kidman. Ach, jak zawsze na sam koniec filmu się wzruszyłem.
Piękna historia...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ