Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Robi pisze:I ta wariatka ma za swoje zgineła :!: , mało tego zabiła inną kobiete i prawie Brooke .
A zkąd ta pewność, że zginęła???
Mieliśmy wielki wybuch, ale jeszcze nie wiemy czy Macy umarła. Proszę tutaj niespoilerować. ::chytry::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Damians pisze:
Robi pisze:I ta wariatka ma za swoje zgineła :!: , mało tego zabiła inną kobiete i prawie Brooke .
Mieliśmy wielki wybuch, ale jeszcze nie wiemy czy Macy umarła. Proszę tutaj niespoilerować. ::chytry::
Po takim wybuchu to nikt nie ma prawa przeżyć .
Abec

Post autor: Abec »

Z drugiej strony Macy jest w nowej wersji czołówki. Więc może żyć.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Nie wiadomo, bo przecież ta facetka mogła ją wyciągnąć, uciec przed wybuchem i wyprowadzić gdzieś. Taka możliwość też istnieje. Nie pokazali nam tego przecież. ::jezyk::
Ostatnio zmieniony 2006-12-08, 17:08 przez LoLex, łącznie zmieniany 1 raz.
Marisa

Post autor: Marisa »

Bardzo podobało mi się to co Macy powiedziała Brooke w samochodzie. Brooke wreszcie dowiedziała się jak kto jest, gdy inne życie jest w cudzych rękach. Bridget jakoś dziwinie wyglądała :? Najgorsza to była chyba ta akcja komórkowo-samochodowa :? Szkoda, że Macy umarła :cry: Gdyby Brooke nie pojechała do Big Bear to nic by się nie stało :evil: Najbardziej mnie robroił dzisiaj tekst Brooke "Thorne zna mnie jak nikt inny" ::ke:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Robi pisze:
Damians pisze:
Po takim wybuchu to nikt nie ma prawa przeżyć .
Jak już ktoś napisał, Macy mogła zostać wyciągnięta z auta, więc nie bądź taki pewny. ::chytry::
Obejrzymy odcinki w poniedziałek i wszystko będzie jasne. ::chytry:: ::jezyk::
Ostatnio zmieniony 2006-12-08, 17:11 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Brawo dla scenarzystów i reżyserów .Drugi odcinek fantastyczny .Czułem się jakbym oglądał naprawdę dobry film ,a to przecież nasz Moda :wink: Najlepszy to był odcinek jaki oglądałem od 01 stycznia 2006,bo odtąd regularnie zacząłem oglądać ten serial
Piewsze wrażenie dla jennifer Finningan pozytywne 8)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Damians pisze:
Jak już ktoś napisał, Macy mogła zostać wyciągnięta z auta, więc nie bądź taki pewny. ::chytry::
Obejrzymy odcinki w poniedziałek i wszystko będzie jasne. ::chytry:: ::jezyk::
Na pierwszy rzut oka obie kobiety zgineły .
Mam nadzieje ,że uratowały się ,ale Macy była zaklinowana ,więc są małe szanse aby ktoś przeżył.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Z Bridget zrobili zalotną panieneczkę :mrgreen: .Wrażenie pozytywne tylko ta chustka na głowie jej się dziwnie układała :lol:
Wypadek kiepsko pokazany...I Thorne zamiast wzywać pomoc chustką tamujący krew Brooke :mrgreen: Nie no,luz...
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Aż mnie dzisiaj z nerwów brzuch rozbolał. Cóż za niesamowite widowisko! Nie idę w poniedziałek do szkoły, bo jesli pójdę to przegapie obydwa odcinki. Co za sceny, co za akcja! Biedna Macy :/ :( :( Tak mi jej żal, wszystkich mi teraz żal. Zdziwiło mnie trochę zachowanie Sally, która dzwoni do CJ'a żeby ten przyjechał pomóc siostrze, bo ona potrzebuje wsparcia. Przepraszam, a CJ go nie potrzebował bardziej? Macy już chyba niczego nie potrzebuje :/ Nie wyobrażam sobie serialu bez niej, za wyobrażam go sobie bez ten dziewczyny z końską buzią (Przepraszam fanów nowej Brigdet). :/ Co za akcja i tępo wydarzeń! Co za złe zmiany!
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

Fajne odcinki, ale Kimberly mnie z lekka mowiac wkurza. Najpierw placzka a teraz dumna i wscibska ble!

Swoja droga Macy ladnie jest w kreconych wlosach, pofalowanych :) Jesli chodzi o sam wybuch, fakt babka mogla ją wyciagnac, ale dobra napisze to w spoilerach .. co dalej mam na mysli ;)
Abec

Jeżeli nie wiesz, a jedynie zgadujesz co będzie, to jak najbardziej możesz pisać tu.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Majka21

a wlasnie.. moze ktos wie ile lat ma Bridget? :lol: Jakos ta aktoreczka mi nie pasuje.. moze jakby nie miala pomalowanych ust to bylaby bardziej dziewczęca i naturalna.. bo tak to mi wyglada na 20latke a chyba tyle nie ma?
Abec

Awatar użytkownika
Majka21

LoL.. z 79, odcinki z 2000 wiec ma 21 lat.. hmm no to sobie realizatorzy przeszli.. ofkorz chodzi mi o wiek nie aktorki tylko bohaterki
Zablokowany