Bieżące odcinki cz. 1
- Marek Forrester
Dzisiejsze odcinki była świetne! Macy zachowywała się jak rasowa psychopatka! Kiedy przewróciła Brooke a następnie przydepneła ją swoim korkiem. A potem scena z odcinka 3123 kiedy Macy powoduje wypadek i krzyk Brooke... Potem sceny cysterną i próbą wydostania Macy! No i ekslplozja... Super nadal nie wierze w to ,że Macy nie żyje!
Nobody does it better
W Morgan zakochałam soę od pierwszego odcinka - ten zmysłowy głos, figura...
Natomiast w Bridget jest coś, co mnie wkurza. Mam nadzieję, że mi to przejdzie, bo lalka działa na mnie jak płachta na byka. Ile ona w filmoe może mieć lat? 16?
Wkurzające były poszukiwania wszystkich po kolei: Brooke, Macy, ale nikt nawet nie spróbował zadzwonić do Thorna. Ta Kim jednak niezbyt rozgarnięta.
Natomiast w Bridget jest coś, co mnie wkurza. Mam nadzieję, że mi to przejdzie, bo lalka działa na mnie jak płachta na byka. Ile ona w filmoe może mieć lat? 16?
Wkurzające były poszukiwania wszystkich po kolei: Brooke, Macy, ale nikt nawet nie spróbował zadzwonić do Thorna. Ta Kim jednak niezbyt rozgarnięta.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
-
SallyFan
Macy
Na te odcinki czekałem od ok. pół roku i musze przyznać, że nie jestem zawiedziony, tylko ciekawe jest jedno - Kimberly jechała 2 odcinki do Big Bear i w międzyczasie wykonała, o ile się nie myle - 4 telefony. To bardzo dobry przykład do promowania rozmawiania przez komórkę podczas jazdy.
Bridget wróciła od koleżanki
Pewnie rodzice kolezanki (przy okazji - serdecznie pozdrawiam!) mieli już jej dosyć i wyrzucili. Spodziewałem się jakiegoś triumfalnego powrotu, a tu
Fajnie widzieć relacje braterskie Bridget i Ricka
Aktorka jest bardzo fajna i już ją lubie.
Sally dziś wyglądała przepięknie
Kocham tą mimikę twarzy
Wybuch był tak naciągany, że aż szkoda gadać. Jednak cała akcja była boska. I ten okrzyk Brooke na końcu odcinka
A, no i twarz Kimberly na końcu
Bobbie Eakes zawsze powinna chodzić w kręconych
Trzymam kciuki, ze Macy żyje.
Zastanawia mnie, dlaczego nie wezwano ani pogotowia, ani policji..
Sceny C.J., Amber i Becky, oraz Sally-Clarke w porównaniu do wielkiego powrotu Bridget i wypadku Brooke i Macy były dosłownie tłem.
Ciekawe, że aktorka grająca Macy jest rok starsza od Clarke'a, a Clarke'a robią jakby był jej ojcem
Na te odcinki czekałem od ok. pół roku i musze przyznać, że nie jestem zawiedziony, tylko ciekawe jest jedno - Kimberly jechała 2 odcinki do Big Bear i w międzyczasie wykonała, o ile się nie myle - 4 telefony. To bardzo dobry przykład do promowania rozmawiania przez komórkę podczas jazdy.
Bridget wróciła od koleżanki
Sally dziś wyglądała przepięknie
Wybuch był tak naciągany, że aż szkoda gadać. Jednak cała akcja była boska. I ten okrzyk Brooke na końcu odcinka
Trzymam kciuki, ze Macy żyje.
Zastanawia mnie, dlaczego nie wezwano ani pogotowia, ani policji..
Sceny C.J., Amber i Becky, oraz Sally-Clarke w porównaniu do wielkiego powrotu Bridget i wypadku Brooke i Macy były dosłownie tłem.
Ciekawe, że aktorka grająca Macy jest rok starsza od Clarke'a, a Clarke'a robią jakby był jej ojcem
Oni w ogóle mają mało wspólnych scen, więc trudno by robili z nich cokolwiek 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Adex-fan Brooke
No wreszcie mieliśmy odcinki z eksplozją auta po wypadku Macy i Brooke
Chociaż to nie do końca wypadek tylko widać było że Macy po słowach Brooke zdecydowała się specjalnie spowodowac wypadek! Rozum odzyskała dopiero gdy się ockneła, wydaje mi się że ona coś sobie łykneła przed jazdą lub tylko taki głód alkoholowy, Brooke chciała ją powstrzymac przed kradzieża auta, ale nie dało się i super było to jak Macy z nią ruszyła, tylko co ona sobie myślała? Że Thorne zmieni zdanie?
Brook miała we wszyskim rację tylko źle zrobiła że fatygowała się jechac do Big Bear, mogła to przemyśleć, to był błąd jak przyznała na miejscu (no ale dzięki temu mieliśmy fajne akcyjki), aczkolwiek bardzo źle że mieliśmy tylko ciemy obraz i krzyk zamiast pokazania zderzenia z cysterną
ahh gdyby to było "Melrose Place"-tam super pokazywali wypadki, za to mieliśmy eksplozje i Thorne'a jak ze "Słonecznego patrolu"-jak to ktoś trafnie napisał
Kimberly dziś z nowym uczesaniem, śmiesznie że pomagała Brooke a gdy się dowiedziała że macy w aucie bum i po siostrze, scena jak kapała benzyna była super, kto przegapił niech ogląda powtórkę!
SallyFan: Clarke jest przyjacielem Macy i Sally, nie robią z niego ojca Macy,tak przy oazji zauważcie jak on się pozytywnie zmienił, kiedyś był bardziej samolubny, na szczęście z pomylonym Ridge'm ma dalej na pieńku (właśnie co do Ridge'a to bardzo śmieszne jak pioseneczkami o pajączku i seksem, próbuje zagłuszyć wyrzuty sumienia, tym bardziej wg mnie okazuje Taylor brak szacunku!). A dziś jeszcze byla okazja pooglądać znowu Becky z kasety -faktycznie wyglądała jak z filmu "Ring"
CJa czeka teraz kolejna wielka strata-siostry, koszmar.
No i mamy już nową wersje muzyki z czołówki!
A nowa Bridget jest jakoś tak na siłe robiona na młodą, ale to jednak o wile dojrzalsza aktorka. 
SallyFan: Clarke jest przyjacielem Macy i Sally, nie robią z niego ojca Macy,tak przy oazji zauważcie jak on się pozytywnie zmienił, kiedyś był bardziej samolubny, na szczęście z pomylonym Ridge'm ma dalej na pieńku (właśnie co do Ridge'a to bardzo śmieszne jak pioseneczkami o pajączku i seksem, próbuje zagłuszyć wyrzuty sumienia, tym bardziej wg mnie okazuje Taylor brak szacunku!). A dziś jeszcze byla okazja pooglądać znowu Becky z kasety -faktycznie wyglądała jak z filmu "Ring"
No i mamy już nową wersje muzyki z czołówki!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
katarzynka
Może to niewłaściwe, ale się dziś nieźle uśmiałam oglądając oba odcinki
Po pierwsze, czy Foresterowie mają jakąś specjalną drogę na którą zbłądziła cysterna z panią kierowczynią? Czy inne samochody nie jeżdżą po tamtej drodze? I Thorne który zatrzymuje się niewiedzieć czmu i ohh, jaki zbieg okoliczności dostrzega auto we mgle (notabene ta mgła i tło muzyczne rodem z filmów grozy lat 70.
) I pani kierowczyni, która biegła pomóc Macy chyba z kilometr, choć z miejsca gdzie Thorne położył Brooke do Macy było ledwie 300 metrów
Lubię jak zachowują realizm w B&B
A jak Kim ucięła rozmowę z Rickiem to już w ogóle zaczęło robić się groźnie
I z leksza denerwuje mnie nowa Bridget (ciekawe, że Rick w ogóle pamiętał że ma siostrę
)
Hah, genialne też było jak Thorne nie wyczół tętna u Brooke, przy czym zamiast jakiejś resuscytacji zaczął biadolić "nie zostawiaj mnie" i... o dziwo podziałało
Thorne cudotwórca - lecz słowami
Oraz magicznym bandażem, który zapobiegł wykrwawnieniu się Brooke
Jednym słowem - odcinki uważam za UDANE
[/list]
Po pierwsze, czy Foresterowie mają jakąś specjalną drogę na którą zbłądziła cysterna z panią kierowczynią? Czy inne samochody nie jeżdżą po tamtej drodze? I Thorne który zatrzymuje się niewiedzieć czmu i ohh, jaki zbieg okoliczności dostrzega auto we mgle (notabene ta mgła i tło muzyczne rodem z filmów grozy lat 70.
A jak Kim ucięła rozmowę z Rickiem to już w ogóle zaczęło robić się groźnie
I z leksza denerwuje mnie nowa Bridget (ciekawe, że Rick w ogóle pamiętał że ma siostrę
Hah, genialne też było jak Thorne nie wyczół tętna u Brooke, przy czym zamiast jakiejś resuscytacji zaczął biadolić "nie zostawiaj mnie" i... o dziwo podziałało
Jednym słowem - odcinki uważam za UDANE
Dokładnie. Macy wrócił rozum dopiero, gdy obudziła się po wypadku. A wcześniej oczywiście wypadek spowodowała umyślnie. Jadąc na pewno myślała tylko o tym, żeby zabić Brooke, bo o sobie już nie potrafiła myśleć racjonalnie.Adex-fan Brooke pisze:No wreszcie mieliśmy odcinki z eksplozją auta po wypadku Macy i BrookeChociaż to nie do końca wypadek tylko widać było że Macy po słowach Brooke zdecydowała się specjalnie spowodowac wypadek! Rozum odzyskała dopiero gdy się ockneła, wydaje mi się że ona coś sobie łykneła przed jazdą lub tylko taki głód alkoholowy
Co do tej Pani , ona powiedziała ,że idzie pomóc Macy i tak zrobiła tylko najpierw pobiegła do kabiny ciężarówki po ten wytrych . Było przeciez pokazane jak biegnie do kabiny i jak uwalnia Macy wytrychem .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
LOL zgadzam się to była świetna akcja. A Macy "musisz zatamować krwawienie". Thorne zamiast dzwonić na pogotowie położył głowę na piersiach Brooke, która nie oddychała i... przywrócił jej tętno. Brawo.katarzynka pisze: Hah, genialne też było jak Thorne nie wyczół tętna u Brooke, przy czym zamiast jakiejś resuscytacji zaczął biadolić "nie zostawiaj mnie" i... o dziwo podziałałoThorne cudotwórca - lecz słowami
Oraz magicznym bandażem, który zapobiegł wykrwawnieniu się Brooke
![]()
No i Macy nie żyje...
Muszę powiedzieć że ta cała akcja była rozegrana niezbyt fachowo. Thorne zamiast dzwonić po karetkę to woli leżeć przy Brooke i prosić by nie umierała -
. Chyba zapomniał że ma żonę w rozbitym samochodzie.
No ale w końcu Brooke jest dla niego ważniejsza...
Ave Bridget!
Nareszcie zakończłaś tułaczkę u koleżanek.
Ona musi mieć z 17 lat skoro Rick bał się jej powiedziec o Brooke i Thornie (dorosła osoba nie wpdłaby w furię słysząc te słowa) i sama Logan często wspominała że Bridget robi jakieś referaty i zadania.
Ave Bridget!
Ta nowa aktorka nie pasuje na Bridget.Moim zdaniem wygląda starzej od Ricka.Na siłe jest robiona na młodszą
I ta chustka
Najlepsza scena była jak Thorn biegnął
Co za spowolnienie
I dlaczego nikt nie zadzwonił na pogotowie i policję
A tą cysternę kto prowadził?Nie mówcie,że ta babka 
Team Hunter:)A jak!