Bieżące odcinki "Mody na sukces"
-
Dawidek
- Administrator
Re: Bieżące odcinki (RED GO/Red Carpet/Vidoc TV)
Para Eric - Katie byłaby bardzo ciekawa. Oni są przyjaciółmi, więc jest pole do tego, by mogło powstać coś głębszego. Często związki powstałe z przyjaźni są twarde jak skała. Katie i Carter to też ciekawe połączenie. Jak zobaczyłem ich dyskusję we wtorkowym odcinku, to od razu pomyślałem, że może Katie udałoby się usidlić i uszczęśliwić Cartera. Taka para, która ma przykre doświadczenia, to byłoby coś. Jestem dopiero po środowym odcinku i stwierdzam, że Donna jest trochę pasywna. Teraz dziewczyna miałaby choć trochę szansy, by zawalczyć o Erica.
Piszecie o innych konfiguracjach, jak Hope i Finn. Nie - Steffy jest szczęśliwa z doktorem i niech tak zostanie. Problemem - z mojej perspektywy - jest Thomas. Bo nie widzę nikogo, z kim by go sparować.
Piszecie o innych konfiguracjach, jak Hope i Finn. Nie - Steffy jest szczęśliwa z doktorem i niech tak zostanie. Problemem - z mojej perspektywy - jest Thomas. Bo nie widzę nikogo, z kim by go sparować.
- Adex-fan Brooke
Donna nie ma pusto w głowie. To, że czasem zachowuje się na luzie jak nastolatka to tylko taki czasowy styl bycia, jak ma z kim walczyć to umie, wystarczy zobaczyć stare odcinki. Donna więc nie jest głupia i jest bardzo atrakcyjna, była dobrą żoną dla Erica i jak widać dalej na niego działaCynthia pisze: 2024-06-13, 21:48 ale czym go skusi skoro ma pusto w głowie, a z seksem już nic nie zdziała? Mężczyźni w tym serialu lecą na coś więcej w kobiecie, niż tylko na wygląd.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja tylko dodam, że absolutnie nie chciałem łączyć Hope i Finna. To raczej abstrakcja na tym etapie (oboje mają małe dzieci) i z ich charakterami, nie zniszczyliby 2 rodzin. Tak tylko mi przeszło przez myśl, że Sheila coś będzie knuła w tym kierunku. Zaskoczył mnie ten udawany romans Sheilii i Deacona. Może ma to na celu pokazanie Hope i Finnowi, że mają ludzką twarz, uczucia, że chcą się ustatkować. Przede wszystkim też osiągnęli cel, zwracając na siebie ich uwagę.
- Adex-fan Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dosyć szybko zaktualizowali. Jednak myślałem, że Erick będzie coś kręcić bardziej z Donną. A on "odżył" i poleciał do Quinn:(
- Adex-fan Brooke
Pytanie czy z Quinn wszystko będzie działać jak przy Donnie
Jednak co Donna z miodem to Donna
Quinn już dostatecznie długo była z Ericem, po drodze jeszcze go zdradzała pocałunkami z Ridge'm.
Chyba już dawno nie udało mi się tak dokładnie przewidzieć wydarzeń w serialu. Dzisiaj okazało się, że:
1. Donna pobudziła Ericka i to nawet przy pomocy miodu jak pisałem i wyszło, że to Quinn może być problemem.
2. Sheila chce połączyć Finna i Hope

1. Donna pobudziła Ericka i to nawet przy pomocy miodu jak pisałem i wyszło, że to Quinn może być problemem.
2. Sheila chce połączyć Finna i Hope
PS To może wyglądać jakbym znał spoilery, ale tak nie jestmailo pisze: 2024-06-13, 22:32 @Cynthia ale tak logicznie- skoro teraz Erick ma problem właśnie w sypialni to czy właśnie Donna nie mogłaby go rozwiązać? Ja pamiętam jak byli małżeństwem to tą ich sfera była bardzo eksponowana i robili różne eksperymenty nawet. Mogłoby się okazać że wspomnienia ze słoikiem miodu bardziej na niego zadziałają niż dominująca Quinn. Scenariusz można tak odwrócić, że to nie wina Ericka ale Quinn była powodem jego niedyspozycji, a Donna to naprawiła.
Mam przeczucie, że Sheila będzie chciała połączyć Finna i Hope żeby pozbyć się Steffy i Liama. Tylko jeśli by powstała para Hope-Finn to obawiam się że poziom słodkości, dobroci i naiwności tych dwojga razem zostałby przekroczony. Fala tęczy wylałaby się z tv i mnie zatopiła.![]()
Właśnie myślałam o tobie oglądając ostatni odcinek.
Intryga dziwna, ale może coś w tym jest, bo rzeczywiście wprowadza zamieszanie w obu małżeństwach.
Intryga dziwna, ale może coś w tym jest, bo rzeczywiście wprowadza zamieszanie w obu małżeństwach.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
@Cynthia a co myślisz o Donnie ? Według mnie już dawno się na to zanosiło. Nie wiem czemu, ale lubię jak pary po latach do siebie wracają. Niektórzy powiedzą, że to odgrzewany kotlet, ale w tej sytuacji erotyzm Donny i ich "miodowa" przeszłość idealnie się wpisały w ten wątek .
Katie jest ok ale raczej jako przyjaciółka.
Katie jest ok ale raczej jako przyjaciółka.
-
Dawidek
- Administrator
Ja Donnę Lubię, co prawda nie ma własnego wątku (w zasadzie aż do teraz), ale przez ostatnie lata ta postać była tłem. Ale to pozytywna postać, czasem trafnie diagnozująca serialową rzeczywistość. Jeszcze kilka lat temu świetne były jej potyczki z Pam, szkoda, że teraz tego nie ma.
Sheila i Deacon - plan Carter, by sparować Hope i Finna jest szalony i karkołomny. Ale jej tokowi myślenia do końca nie można odmówić logiki. Jeśli dzieci pokłócą się z małżonkami o nich, to będzie można jakimiś intrygami i manipulacjami zbliżyć do siebie. A Hope i Finn mają ze sobą dużo wspólnego. Nie zmienia to faktu, że Hope i Finn nie powinni ufać swoim rodzicom. I mam nadzieję, że - mimo chęci utrzymywania jakichś relacji - to będą mieć ich na dystans.
Sheila i Deacon - plan Carter, by sparować Hope i Finna jest szalony i karkołomny. Ale jej tokowi myślenia do końca nie można odmówić logiki. Jeśli dzieci pokłócą się z małżonkami o nich, to będzie można jakimiś intrygami i manipulacjami zbliżyć do siebie. A Hope i Finn mają ze sobą dużo wspólnego. Nie zmienia to faktu, że Hope i Finn nie powinni ufać swoim rodzicom. I mam nadzieję, że - mimo chęci utrzymywania jakichś relacji - to będą mieć ich na dystans.
- Adex-fan Brooke
Donna jest super, ale powinna być ostrzejsza w starciach z Quinn a nie zastraszona. Co do Pam to z nią ma teraz dobre relacje i Pam nawet chce aby Donna była z Ericem (co było kiedyś nie do pomyślenia), ale z biegiem lat Quinn podpadła Pameli. Charliego powinni usunąć z obsady a przydałoby się więcej Pameli, która mogłaby teraz sprzyjać Donnie w walce z Quinn.
-
Dawidek
- Administrator
Więcej Pam i Charlie'go, bo lubię ich oboje. Powinni mieć swój własny wątek.
W walce z Quinn, to pomoże jej Brooke. Chyba tak specjalnie zrobili, że Donna jest wystraszona( zgodnie z jej charakterem, absolutnie nie pasuje, aby była "ostra"). Charlie może wydaje się komiczny, ale tak naprawdę uczestniczył w wielu wątkach kryminalnych i odkrył wiele rzeczy (także zdemaskował Quinn w przeszłości).Adex-fan Brooke pisze: 2024-06-23, 02:05 Donna jest super, ale powinna być ostrzejsza w starciach z Quinn a nie zastraszona. Co do Pam to z nią ma teraz dobre relacje i Pam nawet chce aby Donna była z Ericem (co było kiedyś nie do pomyślenia), ale z biegiem lat Quinn podpadła Pameli. Charliego powinni usunąć z obsady a przydałoby się więcej Pameli, która mogłaby teraz sprzyjać Donnie w walce z Quinn.
-
Dawidek
- Administrator
Pamiętacie ankietę, w której odpowiadaliście na pytanie, czy Finn powinien mieć kontakt ze swoją matką? Teraz czas zadać podobne pytanie, dotyczy ono Hope i Deacona. Czy żona Liama powinna mieć kontakt ze swoim ojcem? Na decyzję macie tydzień, możecie oddać jeden głos. Ankieta zakończy się w poniedziałek, 1 lipca o godzinie 21.30. Zapraszam do licznego udziału w zabawie.
Niestety zapowiada się na to, że Erick zwolni Donnę. Nie chciałbym tego, ale spełni się to, czego chciała @Cynthia - Erick stanie po stronie żony i będzie ja bronił