A ja nie lubię się bać. Lubię podgatunek horroru - filmy gore one nie muszę straszyć, powinno w nich być dużo krwi i flaków Lubię krwawe filmy, ale za strasznymi nie przepadam
A dziś chyba oglądnę "Przyczajony tygrys,ukryty smok" czy jakoś tak Podobno dobry film i w moich ulubionych orientalnych klimatach
Nie wiem czy ktoś może widział już najnowszy kinowy film biograficzny o Edith Piaf??Jestem ciekaw bo chyba na to pójdę do kina , a w TV dostaje znakomite recenzje...
Byłam dziś w kinie na "Spidermanie 3" i przyznam, że ta część Spidermana oczarowała (Mmmmmm No i oczywiście bosssski Tobey Maguire ) mnie tak samo jak poprzednie Była tak samo dobra Extra filmik! Polecam!
Do kin niedługo wchodzi "Wzgórza maja oczy 2"......Ja bym w sumie wolała, żeby nakręcili "Droga bez powrotu 2", bo tak naprawde wszystkie filmy po tym właśnie takie jak np. "Teksanska masakra..." czy właśnie "Wzgórza..." mają prawie identyczną akcję i motyw, pomysł itp.....
ana pisze:Do kin niedługo wchodzi "Wzgórza maja oczy 2"......Ja bym w sumie wolała, żeby nakręcili "Droga bez powrotu 2", bo tak naprawde wszystkie filmy po tym właśnie takie jak np. "Teksanska masakra..." czy właśnie "Wzgórza..." mają prawie identyczną akcję i motyw, pomysł itp.....
Widzialam niedawno Wgórza mają oczy i Drogę bez powrotu i musze przynać,ze bardzo bardzo mi się podobały Też czekam na kontynuacje Drogi Oby nakręcili.Drugą cześć Wzgórz też z chęcią obejrze
Zawiodlam się natomiast Piłą Nie wciągnela mnie Mam ściągniete pozostałe dwie części ale jakoś nie moge się za nie zabrać Niewiem może są lepsze od pierwszej części...?
Lizzy pisze:A od 25 maja Piraci z Karaibów 3!!Nie mogę się doczekac!!Bedzie suuper
O taaaaak
Chciałam się wbić 24 maja na pokaz przedpremierowy, ale jak dowiedziałam się od mojej mamy, że jedzie na wycieczkę (jest nauczycielem w SP) ze swoim kołem historycznym 29 maja i będzie w kinie na "Piratach..." to wbiłam się (specjalnie dla Johnnego Deepa i Orlano Blooma ) na wycieczkę
Już nie mogę się doczekać!
Co mnie wnerwia to,że np.jedynka nie emituje po kolei części filmów tylko jak im się podoba.W poniedziałek w paśmie horrorów leciał Egzorcysta2 a gdzie pierwsza część? No i w sobotę będzie Halloween Powrót, oczywiście,żeby puścić wcześniejsze części nie pomyśleli