Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Debora

Post autor: Debora »

Zmieniłam zdanie,wolę żeby wygrała Natasza.

Jestem pewna,że odpadnie Herbuś....nareszcie....Gdyby Moskwa nie dostał Jokera od Marzenki to on by był nominowany.

Herbuś myśli,że może wygrać ::loll:: jeżeli by tak było to zaliczyli by ją do piosenkarek najniższej rangi np.Mandaryna...
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Fortuna

Post autor: Fortuna »

Natasza wspaniale zaśpiewała obie piosenki :) Szczególnie tę w duecie... Po prostu nie można tego opisać słowami... To było przepiękne, poruszające... Cudownie zaśpiewali :) Uważam, że zdecydowanie Natasza powinna wygrać ten program, ponieważ ma ona niezwykłą barwę głosu, mocny głos, duże możliwości. Ona jest po prostu nie do podrobienia. Śpiewa pięknie :) Wyróżnia się zdecydowanie, powinna wygrać ten program :)
Agnieszka śpieaw dobrze, ale jednak... Ma ona moim zdaniem bardziej pospolitą barwę głosu. Możliwości głosowe duże, ale po prostu nic nadzwyczajnego. Poza tym bardzo denerwuje mnie jej takie udawane, niewinne zachowanie przy nominacjach:
'Ojeju! Ja? Tak, ja? Naprawdę, ja? Ojeju, ojeju' :/ i te jej niby zdziwione miny. Strasznie mnie denerwuje, jak udaje takie wielkie zaskoczenie. Widać, że to takie strasznie na pokaz. Dosłownie, jak patrzę na to jej zachowanie, to muszę wyjść z pokoju. Nie mogę jej znieść.
Herbuś, to w ogóle nie wiem, co ona jeszcze w tym programie robi. Ale cóż. Fałszuje okrutnie, brak jej siły głosu. Poza tym, zauważyłam wczoraj, że kiedy śpiewa na niższych tonach, to tak jakby trochę lepiej jej idzie. Ale to i tak nie są dobre wykonania. A ta jej uwaga do Pani Eli... Jak zgodziła się na udział w programie, to teraz niech słucha to, co o niej myślą, bo oceny to przecież główny element tego programu.
Robert dostał dziwną piosenkę, w której średnio sobie radził, moim zdaniem. Ale teraz będzie śpiewał 'Wiolonczelistkę', a więc z pewnością pójdzie mu lepiej :)
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

:: bow :: :: bow :: Natasza :: bow :: :: bow ::
Mam nadzieję że wygra!!Wczoraj to była świetna!!!A ta piosenka Huston zaśpiewana rewelacyjnie. Myślę że Aga też jest niezła ale Nataszka jest lepsza i jej płytka na pewno odniosłaby sukces. Noi mamy kolejne spięcie Edzia.H vs Ela.Z :D fajny odcinek. Mam nadzieję że Herbuś odpadnie. Cóz nie ma innej opcji...A w finale na pewno wyślę eska na Nataszke...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Misia pisze:Hej ale byłyby jaja gdyby pojedynek Natasza - Edyta wygrala Herbuś ::cojest:: ::bojesie:: :!:
Nie zdziwiłbym się jakby i tak było.
Jak nazywała się ta piosenka Michaela Jacksona którą chyba tydzień temu śpiewała Urbańska o ile dobrze pamiętam?
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Cosmo pisze: Jak nazywała się ta piosenka Michaela Jacksona którą chyba tydzień temu śpiewała Urbańska o ile dobrze pamiętam?
Michael Jackson - Billie Jean ;)
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Ja bym chciała żeby wygrała Agnieszka Włodarczyk ponieważ ona ładnie śpiewa. Natasza też nawet ładnie ale Agnieszka moim zdaniem lepiej. Edyta Herbuś ma słaby głos i dziwie się że ona jeszcze jest w tym programie mam nadzieję że za tydzień odpadnie
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Dzięki anka_. :: bow ::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Też wolę żeby wygrała Włodarczyk. Natasza ładnie śpiewa, ale chyba jest zbyt pewna siebie.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Natasza może odpasc bo przed chwilą przejrzałam forum JOŚ i fani Agi będą głosowac na Herbuś żeby Aga miała łatwiej w finale... To jest nie fair!!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Lizzy pisze:Natasza może odpasc bo przed chwilą przejrzałam forum JOŚ i fani Agi będą głosowac na Herbuś żeby Aga miała łatwiej w finale... To jest nie fair!!
Wszystkie chwyty dozwolone. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

To nie jest głupi pomysł :D ;) Gorzej by było gdyby później w odwecie fani Nataszy wysyłali esemeski na Herbusiową :P
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Możemy być spokojni, Polsat tak zmanipuluje głosami, że Natasza przejdzie dalej :wink: Gdyby przeszła nieumiejąca śpiewać Herbusiowa to byłaby to totalna porażka ::plask wczolo: ::kwasny::

Maryla i Agnieszka były wprost rewelacyjne :serce: ::rad:: ::jezyk::
Podobały mi się też komentarze Marzenki, w ogóle bardzo ją dzięki temu programowi polubiłem. I stało się to, czego ona chciała- ludzi całkowicie zmienili o niej zdanie- na lepsze :wink: A tekst z telefonem za 1 zł był najlepszym tekstem w historii tego programu ::cojest:: ::loll:: Ibisz chyba po raz pierwszy nie wiedział co ma powiedzieć ::plask wczolo: ::jezyk:: Wolał więc nic nie mówić ::cojest::

Za tydzień po trzy piosenki. Podejrzewam, że będą wykonywali jedną piosenkę, którą już śpiewali, tylko w nowej aranżacji. Oj będzie się działo... ::rad::

A jak myślicie, czy w odcinku finałowym będą śpiewać wszyscy uczestnicy ( tak jak w tańcu, że w ostatnim odcinku tańczą wszystkie pary) :?:
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Lizzy pisze:To jest nie fair!!
A fair jest, że Natasza, która występowała w polskich nominacjach do Eurowizji i przygotowuje materiał na płytę występuje w takim programie?
Mi się wydaje, że niezbyt. :/
Natasza miała super minę, gdy się okazało, że jest zagrożona... ::cojest::
Najlepszą miała mowę "to, to jest okrutne" ::loll::

Natasza fajnie zaśpiewała, ale nie ma polotu, Agnieszcze też czegoś brakowało...biedna się tak cały czas się stresuje.
Górniakowa chciała dać mało Nataszy, widziałam tą jej walkę ze samą sobą jak ją oceniała.
Ale mnie wkurzyła rodzina Nataszy. xD
Maria Wiktoria Wałęsa come back...ale jaka tęga teraz jest. :mrgreen:
Jakaś taka pusta... ^^
Najlepiej oceniała Marzena, ona jest bosska i fajnie zapomniała tekstu... 8)
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Kokoszka pisze:
Maria Wiktoria Wałęsa come back...ale jaka tęga teraz jest. :mrgreen:
Też to zauważyłam,a niedawno taka szczupła byla :shock:

Niewiem jak Wy ale ja w sobote przy odczycie wyników bede mieć dreszczyk emocji.Wiadomo,ze powinna przejść Natka ale te słodkie miny Edytki,łzy w oczach wymiana zdań z Elą. ::chytry:: No i jeszcze fani Agi....
No ale choćby Edzia dostala więcej głosów to chyba nie przepchną ją dalej.Polsat strzelił by sobie samobója w tym momencie ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Właśnie udało mi się oglądnąć drugą część wczorajszego programu :twisted:

Ela pojechała po Herbuś - z tą osobowością to przesadziła ::kwasny:: Choć nikt mnie nie przekona że Edyta Ha umie śpiewać ::ysz:: Bo NIE UMIE :!: Strasznie fałszuje, ja jestem związana trochę z muzyką i jestem ogromnie na to wyczulona i sorry, ale to się słyszy, to ogromnie przeszkadza tym co mają słuch choćby przeciętny... Czy Herbuś nie wystarcza fakt, że wystąpiła w iluś tam edycjach TzG, prowadzi program w MTV, gra(ła?) w serialu i występuje w reklamie :?: :!: Pchanie się do śpiewania jest żenujące w jej sytuacji ::ysz::

Jeśli Natasza przygotowuje materiał na płytę to po co zajmuje miejsce do tego samego innym :?: To trochę dziwne ::krzyw::

Edyta Górniak nie jest obiektywna i tyle, ale w sumie co to kogo skoro to nie ma i tak znaczenia ::jezyk:: Wczoraj/dziś wyglądała za to gorzej niż zazwyczaj więc niech się przeciwnicy cieszą :wink:
ODPOWIEDZ