Bieżące odcinki cz. 1
Stephani jak to Stephani podsłuchuje , wkrada się i mąci - a co ona więcej umie .
Ogólnie to co zrobiła Morgan jest wstrętne ,ale ,że padło na Stephani/Ridge/Taylor to jestem po jej stronie . Mam nadzieje, ze teraz wyjedzie i po urodzeniu dziecka wróci aby denerwować Forresterów .
Moim zdaniem Kimberly ma coś z główą ,ale napewno jej romans wszystkim na dobre wyjdzie . Jeżeli omami Thorne to znaczy ,że Brooke uwolniła się od kretyna , ale jeżeli Thorne pogoni Kim to ona wyjdzie na kretynke , więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .
Ogólnie to co zrobiła Morgan jest wstrętne ,ale ,że padło na Stephani/Ridge/Taylor to jestem po jej stronie . Mam nadzieje, ze teraz wyjedzie i po urodzeniu dziecka wróci aby denerwować Forresterów .
Moim zdaniem Kimberly ma coś z główą ,ale napewno jej romans wszystkim na dobre wyjdzie . Jeżeli omami Thorne to znaczy ,że Brooke uwolniła się od kretyna , ale jeżeli Thorne pogoni Kim to ona wyjdzie na kretynke , więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Wczorajsze odcinki były denne, żałosna scena z Ridge'm i Stephanie (Ridge niżej już upaść nie może, jego rozmowa z Morgan była obrzydliwa -przecież sam zdecydował się ją zapłodnić
dobrze mu tak!) Morgan przesadza ze swoimi obawami, noc chociaż....(nie moge spoilerować
)Clarke ma fajny stosunek do Taylor, Kimberly jest natomiast na równi okropna jak Ridge, bezczelnie lepi się do Thorne'a a ta Gladys wcale nic rewelacyjnego jej nie zmieniła (tak w ogóle w tych odcinkach to chyba urządzono na planie urodziny Gladys bo sa takie fotki na necie jak ona w tym stroju z aktorami)może kiedy jak znajde to zamieszczę. Ostatnio takie odcinki że trochę cięzko się je ogląda tylko miło popatrzeć na moich ulubieńców: Brooke,Thorne'a,Amber
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ridge jest beznadziejny. Cesarzowa jest okropna i o dziwo trzyma się na nogach, a Ridżunio nie martwi się o jej ewentualny udar. Bill zdecydowanie ma rację. Przynajmniej on zauważył i powiedział synusiowi Cesarzowej jak to naprawdę jest, ale przecież Ridge jest szczęśliwy, gdy mamusia załatwi wszystko za niego. Morgan zamiast uciec przed potencjalną morderczynią jej dziecka wprowadziła tę diablicę do domu. Nie mogę patrzeć na to, co może stać się za sprawą Cesarzowej.
Brooke prowadziła bardzo mądrą rozmowę z Kimberly. Niestety Kim zachowuje się żałośnie. Jej gestykulacja i głupie odpowiedzi potwierdzają tylko, że ma po śmierci Macy problem ze sobą i Brooke to słusznie zauważyła, że przydałby się Rick w tym momencie.
Aaa no i Taylor pokazała szkielet.
Brooke prowadziła bardzo mądrą rozmowę z Kimberly. Niestety Kim zachowuje się żałośnie. Jej gestykulacja i głupie odpowiedzi potwierdzają tylko, że ma po śmierci Macy problem ze sobą i Brooke to słusznie zauważyła, że przydałby się Rick w tym momencie.
Aaa no i Taylor pokazała szkielet.
Brooke jest żałosna.
Mogłaby już skończyć te gierki i przestać gadać Kim jak to ona ją barzdo obchodzi. To samo wciskała Macy. No i jej cudowna niespodzianka dla Thorne'a bo już nie mogła dłużej zyć bez niego, w końcu musi jakoś zaspokoić swoje nienasycone potrzeby seksualne.
Denerwują mnie te sny bohaterów...
Steph to stara podstępna ropucha. A Morgan jest taka nawina już se myśli że cesarzowa zaakceptuje jej ciąże. Boże...
Denerwują mnie te sny bohaterów...
Steph to stara podstępna ropucha. A Morgan jest taka nawina już se myśli że cesarzowa zaakceptuje jej ciąże. Boże...
Dzisiaj były niezłe odcinki, głównie za sprawą Billa, jego krótkiego co prawda, ale jednak powrotu i tekstów skierowanych do Ridga
Wróciły wspomnienia, wątek Caroline, a także widać wciąż to, że obydwaj panowie wciąż się nie lubią mimo upływu lat. Przecież od pierwszego odcinka Bill nie akceptował Ridga. Mimo to pomógł mu i Stephanie i teraz wszystko w rękach Królowej. Morgan ma to na co zasłużyła swoją perfidną intrygą (choć Ridge też nie jest bez winy, ale on chyba nigdy nie zmądrzeje). Świetne zachowanie Kimberly, w końcu ktoś utrze nosa wrednej Brooke. Taylor dzisiaj wyglądała pięknie 
Ale się zdziwiłam, jak okazało się, że całowanie się Kim i Thorne'a to było tylko wyobrażenie Kim.
Tak czy inaczej, uważam, że ona go kokietuje-zalotne, niby niewinne przechylanie główki, głupawe uśmieszki,teksty w stylu "pomogłeś mi zmienić moje spojrzenie na świat".
Takie zachowanie kobiet zawsze uważam za okropne.
I jeszcze to, że Kim chciała pokazać Brooke, że ona też jest dla Thorne'a ważna. Chciała jednocześnie zasugerować, że Brooke może nie jest jedyna. Żałosne.
Ogólnie zauważam, że Kim lubi okazywać wyższość wobec innych - kiedyś wobec Amber, dziś wobec Brooke.
Niezłe sceny Bill - Ridge.
Stephanie jak zwykle podstępna, wszystko wszystko przemyślała i zaplanowała. Jak to ona...
Lubię odcinki, w których występuje Brooke.
Tak czy inaczej, uważam, że ona go kokietuje-zalotne, niby niewinne przechylanie główki, głupawe uśmieszki,teksty w stylu "pomogłeś mi zmienić moje spojrzenie na świat".
Ogólnie zauważam, że Kim lubi okazywać wyższość wobec innych - kiedyś wobec Amber, dziś wobec Brooke.
Niezłe sceny Bill - Ridge.
Stephanie jak zwykle podstępna, wszystko wszystko przemyślała i zaplanowała. Jak to ona...
Lubię odcinki, w których występuje Brooke.
-
mamuska
Dzisiaj Bill wspomniał o Caroline i powiedział do Ridge'a mąrde słowa: "W takich chwilach ciesze się, że Caroline odeszła". Przypomniałem sobie sceny z Caroline i tak jakoś mi się smutno zrobiło, ze już jej nie ma.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Kim myśli,że jest zmysłowa,piękna i cudowna.Ale niestety rzeczywistość jest inna.Jej dzisiejsze zachowanie było żałosne...
Stefa przekracza wszelkie granice moralności...w tej kobiecie nie ma za grosz ciepła i miłości.Wiecznie szuka sobie problemów.To wszystko wynika prawdopodobnie z braku zajęcia.Powinna zapisać się do jakiegoś kółka gospodyń wiejskich i zająć gotowaniem,szydełkowaniem lub kupić sobie psa i wyprowadzać go na spacer.Z nią naprawdę źle się dzieje
Na pewno nie usprawiedliwiam Morgan ale to co ma zamiar zrobić Cesarzowa jest już lekkim przegięciem...to nie jest troska o syna tylko choroba psychiczna.
Ridge zachowuje się jak pajac
Dobrze mu Bill nagadał 
Stefa przekracza wszelkie granice moralności...w tej kobiecie nie ma za grosz ciepła i miłości.Wiecznie szuka sobie problemów.To wszystko wynika prawdopodobnie z braku zajęcia.Powinna zapisać się do jakiegoś kółka gospodyń wiejskich i zająć gotowaniem,szydełkowaniem lub kupić sobie psa i wyprowadzać go na spacer.Z nią naprawdę źle się dzieje
Ridge zachowuje się jak pajac
Niewiem jak was, ale mnie wkurzają takie marzenia jak miała dziś Kim
I te gadki w stylu :czułam sie jak na oceanie
Kim zawsze tak zrzędzi
Ogólnie nie trawie Morgan ale powiem szczerze,że dziś było mi jej troche żal gdy się tak ucieszyła ,że Stefa zaproponowała wspólną herbatę i Morgan sie jeszcze pyta jaka ma być czy może być rumiankowa.Ale żeby nie było wątpliwości nie popieram jej intrygi z dzieckiem
To co zrobiła byłe podłe.Broń Boże nie usprawiedliwiam także Ridza i nie jest mi go żal
Ma to na co zasłużył!
Team Hunter:)A jak!
Klaudusia: jak zwykle piszesz świetny komentarz do odcinków. Bardzo lubię je czytać. Dokładnie, Cesarzowej potrzebna jest pomoc i repertuar zajęć, bo naprawdę jest z nią coraz gorzej, a gdyby nie intrygi to umarłaby z nudów. Przyszła mi na myśl jeszcze gra w karty, bo sama wspominała niedawno, że ma na to ochotę. Gdyby tak zaczęła grywać w kasynie może dałaby spokój reszcie rodziny i skupiłaby się na jednym.

Dziękuję za uznanie i przyznaję,że ja zawsze chętnie czytam twoje komentarze no i oczywiście zawsze się z Tobą zgadzamLoLex pisze:Klaudusia: jak zwykle piszesz świetny komentarz do odcinków. Bardzo lubię je czytać. Dokładnie, Cesarzowej potrzebna jest pomoc i repertuar zajęć, bo naprawdę jest z nią coraz gorzej, a gdyby nie intrygi to umarłaby z nudów. Przyszła mi na myśl jeszcze gra w karty, bo sama wspominała niedawno, że ma na to ochotę. Gdyby tak zaczęła grywać w kasynie może dałaby spokój reszcie rodziny i skupiłaby się na jednym.![]()
Gra w karty również jest doskonałym pomysłem.Jak nie ma swoich chętnie jej pożyczę byleby tylko się czymś zajęła