Bieżące odcinki cz. 1
Już w piątek myślałem, że Morgan zauważy, że Stephanie wsypuje jej coś do herbaty po czym wyleje herbatę na Stephanie. Zresztą nie musiałaby zauważyć dosypywania. Mogła zauważyć fałsz Stephanie! Później miałem nadzieję, że Ridge wypije herbatę. Nic z tych rzeczy się nie stało. Akcja z herbatą mogła być ciekawsza niż była.
Ciekawe czy Ridge powiedział Morgan prawdę bo martwił się o dziecko czy może chciał coś udowodnić Billowi.
Muzykujący C.J. nie jest lepszy od muzykującego Ridge'a.
Szkoda, że nie było Brooke.
Ciekawe czy Ridge powiedział Morgan prawdę bo martwił się o dziecko czy może chciał coś udowodnić Billowi.
Muzykujący C.J. nie jest lepszy od muzykującego Ridge'a.
Szkoda, że nie było Brooke.
Ja w pewnym momencie byłem prawie pewien, że Ridge 'potknie się', wyleje herbatę na podłogę, powie "przepraszam, ależ wielki niezdara ze mnie" i pójdzie szybko po ręcznik, by ją wytrzeć.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Brawo dla Morgan. Sarah odegrała świetnie scenę, w której Ridge mówi Morgan o tym, co zrobiła Cesarzowa. Zachowanie mamusi i jej synusia jest obrzydliwe.
Myślę, że Amber jest zbyt podobna do CJ'a, że aż nie pasują do siebie jako para. CJ wyglądał dziś fatalnie. Amber miała z kolei fajną bluzkę. Po jej dzisiejszych uśmiechach mam wątpliwości, co do naturalności jej przednich zębów.
Myślę, że Amber jest zbyt podobna do CJ'a, że aż nie pasują do siebie jako para. CJ wyglądał dziś fatalnie. Amber miała z kolei fajną bluzkę. Po jej dzisiejszych uśmiechach mam wątpliwości, co do naturalności jej przednich zębów.
-
olusia.b
-
katarzynka
Ależ dziś zmiany w emocjach
Najpierw Morgan - jaka ta Stefa nie jest wspaniała i przyjźń i bla bla bla (i nawet nic nie podejrzewała
) zaraz potem "bitch, bitch, bitch", następnie "chciałeś wyjść ridż
" po czym "uratowałeś moje dziecko" <przytul>
Jak w kalejdoskopie
Za to Amber adorowana przez rywali - miodzio wątek
Wybieram Ricka, bo choć jest troche bardziej fajnym głupkiem, niż głupi głupek CJ
Gitara rządzi, pizza jeszcze bardziej

Jak w kalejdoskopie
Za to Amber adorowana przez rywali - miodzio wątek
Wybieram Ricka, bo choć jest troche bardziej fajnym głupkiem, niż głupi głupek CJ
Gitara rządzi, pizza jeszcze bardziej
Wieśniacki podryw dziewczyny na pizze, gitare i luźne portki. Mógłby czasem umyć włosy i twarz, bo mu się swieciła jak psu jajca na wiosne. WULG.
Amber mogła spokojnie porównać dwa, a właściwie trzy pocałunki Dwa z Rickiem i jeden z CJem. Ciekawe który jej się najbardziej podobał. ^^ Jak dla mnie to pierwszy w dzisiejszym odcinku był cholernie emocjonujący. Agrh.. Dla takich scen warto oglądać mns.
- Marek Forrester
Amber musi wybrać jakie życie chce prowadzić, w dzień całuje Ricka, w noc CJa. Chyba musi coś czuć do jednego z nich, tylko niech się nie boi swoich decyzji, moim zdaniem ona wciąż kocha Ricka ale boi się do tego przyznać przed CJem.
Ridge uratował Morgan, to dzisiaj mnie zaskoczył

Ridge uratował Morgan, to dzisiaj mnie zaskoczył
Nobody does it better
Gdyby nie mądre słowa Billa, Ridge nie kiwnąłby nawet palcem i nie poszedłby do domu Morgan. Teraz będzie dopiero wojna między Królową, Cesarzową, Matką nad MatkamiMisia pisze:Myśle,że zachowanie Ridza było spowodowane tym co mu powiedział Bill.
Amber jest żałosna, całuje się najpierw z jednym, potem z drugim
Stefa to najbezczelniejszy i najbardziej dwulicowy babsztyl na świecie
Bitch, bitch
Morgan wyglądała dzisiaj bardzo ładnie w przeciwieństwie do pomarańczowej sukienki Amber. Chociaż... pewnie chciała w ten sposób chronić małego Ricka przechodząc z nim przez ulicę. Dlatego odblaskowa mini
Pocałunek Rick&Amber dość sympatyczny, czego nie mogę powiedzieć o przetłuszczonych włosach CJa, który wyszedł z właśnie z świńskiego chlewiku
Ten jego świński nosek ^..^
Ciekawy odcinek dzisiaj nawet...
Morgan wyglądała dzisiaj bardzo ładnie w przeciwieństwie do pomarańczowej sukienki Amber. Chociaż... pewnie chciała w ten sposób chronić małego Ricka przechodząc z nim przez ulicę. Dlatego odblaskowa mini
Pocałunek Rick&Amber dość sympatyczny, czego nie mogę powiedzieć o przetłuszczonych włosach CJa, który wyszedł z właśnie z świńskiego chlewiku
Ciekawy odcinek dzisiaj nawet...