Zagubieni (Lost)
- alexisjunior
Będzie BSG.
Trudno by od razu puścili trzeci sezon. Na razie cieszmy się finałem sezonu, wreście dobre odcinki.
Trudno by od razu puścili trzeci sezon. Na razie cieszmy się finałem sezonu, wreście dobre odcinki.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Bernard i Rose
Lubie ich bardzo
[ Dodano: 2006-11-10, 20:40 ]
Co mają dać po zagubionych
Kto wie niech pisze 
[ Dodano: 2006-11-10, 20:40 ]
Zaraz co to jest.Ja nic niewiemPrimok pisze:Charlie i Michael
P.S.
Na Tvp1 jeszcze tylko przez 3 najbliższe czwartki kolejne odcinki Zagubionych i koniec drugiego sezonu. Później Tvp1 powraca do serii "Tajemnice prawdy", która była już chyba w wakacje. Więc w czwartki nie będzie serialów.
Shannon i Rose
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Henry i Henry
Żartuję, ale jeden raz na Henry'ego głosuję
Oprócz tego niech będzie Sawyer.
[shadow=black]Zawiodłam się odcinkiem 3x06, chyba z wiadomeo powodu
Ciekawe czy Sawyer by postąpił tak jak Jack, gdyby zobaczył Kate i Jacka przytulonych po seksie... Na pewno nie
A Jack musi sobie nacinać organy akurat Bena. Rozumiem, że chce pomóc przyjaciołom się wydostać, ale mógłby kogoś innego życie wystawiać na niebezpieczeństwo
Poza tym Jack nie wie, że są na innej wyspie... Ben chyba jest dobry, skoro pytał się o Alex, ciekawe czemu Juliet go okłamała? I szkoda, że Pickett nie rozwalił Sawyera
[/shadow]
[shadow=black]Zawiodłam się odcinkiem 3x06, chyba z wiadomeo powodu
-
Estera
Zgadzam się z Tobą,powinien oddać komuś innemu te jedzenie...Misia pisze:Zapomniałam jeszcze o jednymZbulwersował mnie jeden fakt,który miał miejsce w wczorajszym odcinku.Chodzi oto jak Hurley wyrzucał jedzenie
No sory on nie chce jeść bo chcę schudnąc to niech da żywność komu innemu a nie bezczelnie schowa ją tylko dla siebie a potem ją wyrzuca.Paranoja jakaś
[shadow=black]Ja myślałem, że będzie gorzej szczerze mówiąc.wiwi pisze:Henry i HenryŻartuję, ale jeden raz na Henry'ego głosuję
Oprócz tego niech będzie Sawyer.
[shadow=black]Zawiodłam się odcinkiem 3x06, chyba z wiadomeo powoduCiekawe czy Sawyer by postąpił tak jak Jack, gdyby zobaczył Kate i Jacka przytulonych po seksie... Na pewno nie
A Jack musi sobie nacinać organy akurat Bena. Rozumiem, że chce pomóc przyjaciołom się wydostać, ale mógłby kogoś innego życie wystawiać na niebezpieczeństwo
Poza tym Jack nie wie, że są na innej wyspie... Ben chyba jest dobry, skoro pytał się o Alex, ciekawe czemu Juliet go okłamała? I szkoda, że Pickett nie rozwalił Sawyera
[/shadow]
Ciekawe co będzie znajdowało się w punkcie, do którego kieruje Locka napis na Jesus stick'u pana Eko...[/shadow] No i czekamy teraz do 7 lutego.
-
katarzynka