Brooke vs. Macy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Macy jest troszke naiwna :P
W dzisiejszym odcinku w rozmowie ze Stephanie byla przekonana, ze Thorne ja kocha, a tymczasem on za jej plecami wyznawal milosc Brooke.
Troche szkoda biednej Macy...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Macy dalej zyje w nieswiadomości. Ciekawe co zrobi kiedy pozna prawdę
Marron

Post autor: Marron »

achhh ja się juz doczekac nie moge jej reakcji , pewnie zemdleje , albo sie całkowicie załamie ..
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Czas przywołać ten temat ponieważ zbliża się wielkimi krokami finał starć Brooke vs. Macy, jeszcze nie w tym tygodniu ale wkrótce Brooke zostanie zaatakowana przez macy w Big Bear.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Przerwać na jakieś pare lat .
Lela:*

Post autor: Lela:* »

Tak szczerze to sama sobie się dziwie :D Ale zdecydowanie po pewnym czasie wolę jednak Brooke :D :D
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Niestety, obawiam się, że już nigdy nie zobaczymy żadnego starcia Macy vs. Brooke. No bo ile razy można zmartwychwstać? :roll:

Ej były jakieś starcia Brooke&Macy po jej powrocie 2002-2003 :?: ::chytry::
Awatar użytkownika
Robi

SallyFan: Wiesz ja już tak długo oglądam ,że już mnie nic nie zdziwi w tym filmie ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Oczywiście że były. Spoiler: Kiedy już Thorne zdradził Macy z Darlą, Macy przypomniała sobie o swojej nienawiści do Brooke, kiedy przypadkiem spotkała ją po latach, znowu wróciła wtedy opryskliwa Macy obwiniająca Brooke za swoje niepowodzenia, a gdy zbliżyła się z Deaconem i dowiedziała że Hope jest jego zachęciła Deacona do walki o córkę, potem namówiła go aby pomógł Stephanie wykorzystać miłość Brooke do wnuka i odebrać jej firmę. Macy nawet oblała wodą Brooke w klubie. Następnie postanowiła odebrać EricaIII, Brooke nawet ją postraszyła przed jej śłubem że wystarczy iż pstryknie palcem a jej Deacon wróciłby do niej (bo prędzej Deacon chciał), w rezultacie Macy spowodowała iż Ridge dał Brooke w prezencie jej dzidzictwo czyli Spectre ::chytry:: -a więc kolejne starcia czekają nas w odcinkach z roku 2003.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Cathin

Post autor: Cathin »

ja tam wolę brooke. miesza, mąci, ale ostatecznie nakręca akcję. macy to taka ckliwa paniusia.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Macy jest w Big Bear, zbliżamy się do gorącego finału trójkąta :twisted:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tak :mrgreen: Naprawdę świetny wątek ,akcje w Big Bear zaczynają już się lada chwila ,już nie moge się doczekać
Ale wydaje mi się ,że w tym sporze jednak Macy ma rację ,bo przecież jak dobrze wiemy Thorne jednak nie kocha Brooke tylko jest nią zauroczony ,podobnie Brooke ,która i tak kocha Ridża...szkoda ,że Macy przegra ,naszczęście narazie tylko bitwe....
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Robi

Tkk_Sally pisze:Tak :mrgreen: Naprawdę świetny wątek ,akcje w Big Bear zaczynają już się lada chwila ,już nie moge się doczekać
Ale wydaje mi się ,że w tym sporze jednak Macy ma rację ,bo przecież jak dobrze wiemy Thorne jednak nie kocha Brooke tylko jest nią zauroczony ,podobnie Brooke ,która i tak kocha Ridża...szkoda ,że Macy przegra ,naszczęście narazie tylko bitwe....
OK Thorne i Brooke są sobą zauroczeni , ale i tak to nie zmienia faktu ,że powinni być razem . Chcą się zabawić , chcę przeżyć przygode - droga wolna .

Co do Macy , przecież nawet gdyby zatrzymała Thorne , to ani on, ani ona nie byli by w tym związku szczęśliwi , więc zmuszanie kogoś do czegoś jest bardzo dziwne .
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Robi pisze:
OK Thorne i Brooke są sobą zauroczeni , ale i tak to nie zmienia faktu ,że powinni być razem . Chcą się zabawić , chcę przeżyć przygode - droga wolna .

Co do Macy , przecież nawet gdyby zatrzymała Thorne , to ani on, ani ona nie byli by w tym związku szczęśliwi , więc zmuszanie kogoś do czegoś jest bardzo dziwne .
To ,że są tylko zauroczeni zmienia ten fakt,jeżeli bierze się ślub wiąże się na całe zycie
Thorne był świadomy swojej decyzji gdy wziął ślub z Macy i zrobił to z powodu z miłości (gdyby zrobił to z rozpaczy to by wziął slub choćby z Tawny ::kwasny:: )Thorne powinien odczekać trochę jak zauroczenie minie ,przecież tak naprawdę kocha Macy.
Pozatym faktem jest ,że Brooke oddała się Ridge'owi będąc zaręczona z Thorne'm i przecież podstęp w tej sprawie nie ma nic do rzeczy.
Gdyby zatrzymała Thorna to byli by szczęśliwi możemy to chyba wywnioskować ,bo jesteśmy w dziale spoilerowym,lecz rozdzielił ich tymczasowy pobyt Macy do Adam
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Jak można być szczęśliwym na siłę? Thorne teraz nie chce być z Macy. Takie gdybanie jest śmieszne. Jak można kogoś zmusić do szczęścia. Jeśli to błąd, to Thorne musi się sam o tym przekonać. Nie można żyć za kogoś, ani być z kimś na siłę.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
ODPOWIEDZ