Teraz trzeba czekać do marca...
Pomoc domowa (The Nanny)/Niania
No i cóż .Dziś niestety skończyła się już trzecia seria Niani
Ale odcinek mi się podobał w szczególności Kondziu ,który karmił Karolinę aby ta przytyła .Zapowiadano ,że w końcowym odcinku III serii mam byc zbliżenie Maksa i Franii .Owszem było ,ale inaczej to sobie wyobrażałem
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Było duchowo-przyjacielskie zbliżenie 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
Nie sądzę, gdyby było potrzebne zastępstwo raczej szukaliby wśród aktorów, bardziej stawiając na profesjonalizm niż na podobieństwo. Tak zresztą uczy doświadczenie tak polskie jak i zagraniczne.
- Marek Forrester
Dawidek : S to sezon E to epizod. Np. S3E12 to dwunasty odcinek trzeciego sezonu. Choć np. ja napisałbym 3x12.
Takie rozwiązanie ma dwojaki sens. Po pierwsze łatwiej się w nim wbrew pozorom orientować niż w samych liczbach (np. odcinek 132 albo 271), po drugie poszczególne sezony seriali często bardzo się od siebie różnią - zmieniają się scenarzyści, częśc odtwórców ról, czasem miejsc akcji itd.
Takie rozwiązanie ma dwojaki sens. Po pierwsze łatwiej się w nim wbrew pozorom orientować niż w samych liczbach (np. odcinek 132 albo 271), po drugie poszczególne sezony seriali często bardzo się od siebie różnią - zmieniają się scenarzyści, częśc odtwórców ról, czasem miejsc akcji itd.
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
Każdy kto zna oryginał wie co będzie dalej - ostatnio był odcinek, który kojarzę z amerykańskiej wersji.Tkk_Sally pisze:W najnowszym Świecie Seriali jest artykuł o Niani oraz przedstawione są gwiazdy jakie wystapią w 4 serii oraz opisany jest wątek Karoliny i KondziaPodobno zaczną się powoli do siebie zbliżać
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
- Marek Forrester