Post autor: Omar »

LoLex pisze:Ostatnio z racji tego, że miałem chwilowo dostęp tylko do dwóch kanałów ::loll:: trafiłem na serial na TVP2 "Keeping up Appearances" i jest świetny. ::loll:: Główną postacią serialu jest Hiacynta - taka babka w stylu polskiej moherówki, która zabójczo się ubiera i ma różne fobie na punkcie swojej reputacji wśród sąsiadów. Niezłe teksty i postacie. Polecam. ::rad::
LoLex, spójrz na czwartą stronę w tym temacie :)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Właśnie oglądałem kolejny odcinek "Co ludzie powiedzą" na Tvp2 i chociaż ten odcinek pamiętałem znowu się uśmiałem, rewelacyjny sitcom :lol: ::rad:: Polecam wszystkim oglądać!
LoLex śledzisz nadal?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Mikiks »

"Cu ludzie powiedzą" jest genialne :D Hiacynta przypomina z niektórych min Stephani :D:D

Post autor: LoLex »

Adex-fan Brooke pisze:Właśnie oglądałem kolejny odcinek "Co ludzie powiedzą" na Tvp2 i chociaż ten odcinek pamiętałem znowu się uśmiałem, rewelacyjny sitcom :lol: ::rad:: Polecam wszystkim oglądać!
LoLex śledzisz nadal?
Niestety rzadziej, ale czasem zdarzy mi się obejrzeć. Mają naprawdę masę zabójczych tekstów i to lecą jeden po drugim często tak, że zanim nie skończę się śmiać, to znowu mnie bierze. ::loll:: No i do tego te miny - szczególnie Hiacynta przy telefonie. ::loll::

Post autor: Primok »

Majka21 pisze:Czemu jeszcze nie ma topicu o tym serialu? :)

Ja go uwielbiam, jest świetny. Fajnie pokazuje życie za kulisami hotelu, aktorzy świetnie dobrani a wczoraj wystąpiła nawet Joan Colins (Dynastia) :-)
Będąc w Londynie jednak zapomniałam zajrzeć właśnie w tamto miejsce :-)
Zaraz zaczyna się właśnie, więc lecę oglądać!
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=68&start=0

Post autor: Majka21 »

Tak :) Ale nie ma osobnego tematu, a chyba na to zasługuje :)

Post autor: Damians »

Zgadzam się, że ten genialny serial powinien mieć osobny temat, ale na tym forum ( tak do tej pory myślałem :zeby: ) nikt poza mną go nie ogląda. Majka, możemy sobie o nim dyskutować w tym temacie zapodanym przez Primoka ::ok::

Post autor: Goku »

Ja oglądam :). A raczej oglądałem dwie pierwsze serie na TVN Style. W trzeciej nie ma Rebecci to tak jakoś bez sensu moim zdaniem. Chociaż i tak moją ulubioną postacią jest Anna :lol: No i nie uważam, by w tamtym temacie można było o tym serialu rozmawiać, bo to nie jest serial komediowy.
Majka21 pisze:Czemu jeszcze nie ma topicu o tym serialu? :)

Ja go uwielbiam, jest świetny. Fajnie pokazuje życie za kulisami hotelu, aktorzy świetnie dobrani a wczoraj wystąpiła nawet Joan Colins (Dynastia) :-)
Będąc w Londynie jednak zapomniałam zajrzeć właśnie w tamto miejsce :-)
Zaraz zaczyna się właśnie, więc lecę oglądać!
Akurat oglądałem tylko odcinek z Joan, była trochę ucharakteryzowana brzydko (może celowo), ale zagrała jak zawsze rewelacyjnie :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Wlasnie, to nie jest serial typowo komediowy. Wczorajszy odcinek mi się bardzo podobal i ta muzyka.. rewelka :-)
Ja najbardziej lubię tego włocha :) Nie wiem ktora seria leci na TVP2, ale mam nadzieję, że puszczą wszystkie odcinki, bo nie mam TVN.
Anny nie za bardzo lubię :P Zachowuje sie jak ulicznica wiekszosc czasu ;)

Post autor: Gabra-Sheila »

Też sie zastanawiałam nad stworzeniem tego tematu :) Serial jest suuuuuuper :!: Jeden z moich ulubionych :mrgreen: Charlie jest cudowny :serce: Oglądałam tylko 1 serię, więc wiem jak strasznie się skończyło :cry: Właściwie wszystkich z tego Holetu pokochałam :D Tylko :nie: tego kolegę Charliego ::jezyk:: Rebeca jest taka śliczna :zeby: A Anna ::loll:: czasem jest kapitalna, a czasami mam ochotę ją zabić :P I ten gej 8) Hahaha :D Ten aktor gra go świetnie, te gesty, mimika twarzy mówią same za siebie :mrgreen: Gino też jest boski ::cojest:: :zeby: Bardzo wesoły serial, czasem dramatyczny, kryminalny ::krzyw:: Ale kocham go ogladać, bo choć przez tą niecałą godzinę czuje się, jakbym w nim mieszkała :P

Kiedys ogladalam jakis odcinek i byla tam pokojowka TANIA i albo sie przeslyszalam, albo ona cos po polsku powiedziala :D
Czy to Polka? Z imienia bym tego nie powiedziala, moze rosjanka.. ale no tak mi sie wydawalo ze kiedys tez cos Rebecca wspomniala ze Tania jest z Polski.. (?)

Post autor: Goku »

Nie wiem, wiem tylko, że w którymś odcinku ktoś z hotelu powiedział, że "Polacy powinni dostawać nocki" ::loll::.

Post autor: Primok »

Damians pisze:W środę o 17.20 na TVP2 będzie emitowany pierwszy odcinek ( z 45 ) " Co ludzie powiedzą?.
Po ok. roku czasu serial znowu na TVP2 - od 4 grudnia o godz. 7.25 rano :wink: .

Post autor: DeaconFan »

Ech, taki wspaniały serial, a tak koszmarna pora emisji... :( Raczej nie dam rady znów tego oglądać... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ