LoLex, spójrz na czwartą stronę w tym temacieLoLex pisze:Ostatnio z racji tego, że miałem chwilowo dostęp tylko do dwóch kanałówtrafiłem na serial na TVP2 "Keeping up Appearances" i jest świetny.
Główną postacią serialu jest Hiacynta - taka babka w stylu polskiej moherówki, która zabójczo się ubiera i ma różne fobie na punkcie swojej reputacji wśród sąsiadów. Niezłe teksty i postacie. Polecam.
Właśnie oglądałem kolejny odcinek "Co ludzie powiedzą" na Tvp2 i chociaż ten odcinek pamiętałem znowu się uśmiałem, rewelacyjny sitcom
Polecam wszystkim oglądać!
LoLex śledzisz nadal?
LoLex śledzisz nadal?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Niestety rzadziej, ale czasem zdarzy mi się obejrzeć. Mają naprawdę masę zabójczych tekstów i to lecą jeden po drugim często tak, że zanim nie skończę się śmiać, to znowu mnie bierze.Adex-fan Brooke pisze:Właśnie oglądałem kolejny odcinek "Co ludzie powiedzą" na Tvp2 i chociaż ten odcinek pamiętałem znowu się uśmiałem, rewelacyjny sitcom![]()
Polecam wszystkim oglądać!
LoLex śledzisz nadal?
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=68&start=0Majka21 pisze:Czemu jeszcze nie ma topicu o tym serialu?
Ja go uwielbiam, jest świetny. Fajnie pokazuje życie za kulisami hotelu, aktorzy świetnie dobrani a wczoraj wystąpiła nawet Joan Colins (Dynastia)![]()
Będąc w Londynie jednak zapomniałam zajrzeć właśnie w tamto miejsce![]()
Zaraz zaczyna się właśnie, więc lecę oglądać!
Ostatnio zmieniony 2014-08-04, 22:43 przez Primok, łącznie zmieniany 1 raz.
Akurat oglądałem tylko odcinek z Joan, była trochę ucharakteryzowana brzydko (może celowo), ale zagrała jak zawsze rewelacyjnieMajka21 pisze:Czemu jeszcze nie ma topicu o tym serialu?
Ja go uwielbiam, jest świetny. Fajnie pokazuje życie za kulisami hotelu, aktorzy świetnie dobrani a wczoraj wystąpiła nawet Joan Colins (Dynastia)![]()
Będąc w Londynie jednak zapomniałam zajrzeć właśnie w tamto miejsce![]()
Zaraz zaczyna się właśnie, więc lecę oglądać!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wlasnie, to nie jest serial typowo komediowy. Wczorajszy odcinek mi się bardzo podobal i ta muzyka.. rewelka 
Ja najbardziej lubię tego włocha
Nie wiem ktora seria leci na TVP2, ale mam nadzieję, że puszczą wszystkie odcinki, bo nie mam TVN.
Anny nie za bardzo lubię
Zachowuje sie jak ulicznica wiekszosc czasu 
Ja najbardziej lubię tego włocha
Anny nie za bardzo lubię
Też sie zastanawiałam nad stworzeniem tego tematu
Serial jest suuuuuuper
Jeden z moich ulubionych
Charlie jest cudowny
Oglądałam tylko 1 serię, więc wiem jak strasznie się skończyło
Właściwie wszystkich z tego Holetu pokochałam
Tylko
tego kolegę Charliego
Rebeca jest taka śliczna
A Anna
czasem jest kapitalna, a czasami mam ochotę ją zabić
I ten gej
Hahaha
Ten aktor gra go świetnie, te gesty, mimika twarzy mówią same za siebie
Gino też jest boski
Bardzo wesoły serial, czasem dramatyczny, kryminalny
Ale kocham go ogladać, bo choć przez tą niecałą godzinę czuje się, jakbym w nim mieszkała