Angielskie seriale komediowe
Angielskie seriale komediowe
Lubicie? "Allo, allo" widziałam w całości przynajmniej 3 razy, z łezką w oku wspominam "Zdrówko", "Pan wzywał milordzie", "Latający cyrk..." to już klasyka. Jakiś czas temu BBC skończyła powtarzać "Co ludzie powiedzą", który wcześniej wyemitowała u nas TVP2. Uwielbiam angielski humor. 
Psy mają właścicieli, koty służących...
- Adex-fan Brooke
Ja jak widać w podpisie uwielbiam "Allo,allo" i "Co ludzie powiedzą" 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja oglądałem "Co ludzie powiedzą?" - vivat Bukietowa
i bardzo mi się podobał. Ech... jak tylko sobie przypomnę tę herbatę, albo kolację przy świecach to aż łezka w oku się kręci
Poza tym z tego, co wymieniacie to oglądałem też "Allo Allo". O ile dobrze pamiętam to ze 2 razy (co najmniej). Teraz nie oglądam, bo jakoś przeszkadza mi ten francuski dubbing
Poza tym z tego, co wymieniacie to oglądałem też "Allo Allo". O ile dobrze pamiętam to ze 2 razy (co najmniej). Teraz nie oglądam, bo jakoś przeszkadza mi ten francuski dubbing
- Adex-fan Brooke
Od dziś już chyba nie będzie tego głupiego dubbingu,więc można oglądać -to przezabawny serial 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ryan Lavery
Również lubię "Allo, Allo". Madame Rose jest świetna.... "Co ludzie powiedzą" też bardzo lubię. Szkoda, że Mary Millar czyli Róża już nie żyje
Kiedyś zerkałem jeszcze na "Zupełnie niewiarygodne" (emitowała TVP3) z Ediną i Patsy (dwiema najlepszymi moim zdaniem brytyjskimi komiczkami: Jennifer Saunders i Johanna Lumley). Nieregularnie zerkam też na brytyjską soap operę "EastEnders" na BBC Prime... Znacie ten serial? Co o nim sądzicie?
-
Reign_of_light
-
Ryan Lavery
Z angielskich seriali komediowych najbardziej lubie właśnie "Co ludzię powiedzą?".
Niedawno(chyba w tamtym roku) gazeta "TV okey" zaczęła dodawac do kolejnych numerów płyty DVD z dwoma odcnikami serialu .W sumie było chyba 27 płyt.Mam wszystkie z wyjątkiem ósmej.
Jakby ktoś chciał to mogę opsiać niektóre odcinki(bardzo często je oglądam i mimo, że znam je już i wiem co będzie, to i tak warto do nich wrócić),a odcinek "Pikinik nad rzeką" to aż na wyrywki - oglądam go bez przerwy
.
Pozdrawiam
Niedawno(chyba w tamtym roku) gazeta "TV okey" zaczęła dodawac do kolejnych numerów płyty DVD z dwoma odcnikami serialu .W sumie było chyba 27 płyt.Mam wszystkie z wyjątkiem ósmej.
Jakby ktoś chciał to mogę opsiać niektóre odcinki(bardzo często je oglądam i mimo, że znam je już i wiem co będzie, to i tak warto do nich wrócić),a odcinek "Pikinik nad rzeką" to aż na wyrywki - oglądam go bez przerwy
Pozdrawiam
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Ja również przepadam za Allo,allo
Niestety w odcinkach obecnie emitowanych na dwójce dobija mnie ten francuski dubbing, kto to wogóle wymyślił żeby puszczać coś takiego. Chyba TVP odkupiła te odcinki od francuzów za połowę ceny
TVP oszczędza ale chyba tylko na marnej ramówce, nie licząc Mody oczywiście
A wracając do tematu, bardzo podobał mi się również serial: Absolutely fabulous, jestem nawet zaskoczony informacją Martina, że nadal kręcą kolejne odcinki. Co mnie niezmiernie cieszy
A wracając do tematu, bardzo podobał mi się również serial: Absolutely fabulous, jestem nawet zaskoczony informacją Martina, że nadal kręcą kolejne odcinki. Co mnie niezmiernie cieszy