Amber Moore
A co to był za pocałunek Kimberly? Tak jakby go prawie w ogóle nie było... Wszyscy postępują teraz nie najlepiej. Kimberly źle, bo wie,że Rick ma dziewczynę, Rick niby chce się rozerwać,ale też trochę przesadza. Natomiast Amber to już zachowuje się poniżej krytyki. Nie ma za grosz godności. Udaje,że pozwoli Rickowi odejść, ale sprytnie nim manipuluje i zmusza do ślubu. Na razie oceniam tę postać zupełnie negatywnie.
P.S. Witam po kolejnej dłuższej nieobecności.
P.S. Witam po kolejnej dłuższej nieobecności.
- Marek Forrester
-
Ryan Lavery
- Adex-fan Brooke
Przyznajcie chociaż że z Amber jest ciekawie w serialu
z czasem myślę że ją trochę polubicie
z czasem myślę że ją trochę polubicie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Teskty Amber były ok i trafne, natomiast zachowanie Brooke bylo tak oburzajace, że aż trudno to w ogole komentować. Ona nawet nie dawała dojsć do słowa. Zresztą zarzucała Amber cechy, ktore sama ma (przykładam jest jej zachowanie w windzie). Tak się zaciała jak Staphenie wobec niej, a teraz nawet jeszcze bardziej, bo do półrzytomnej Brooke w ciąży Stpehanie wezwała lekarza.Martin pisze:Masz rację Alexander. Szkoda tylko, że Kim będzie cierpiała... Wczorajsze zachowanie Amber było poniżej pasa. Mam na myśli głównie teksty wobec Brooke. Ja chyba nie miałbym tyle cierpliwości co Brooke.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
-
Ryan Lavery
No cóż, każdy z nas ma prawo do własnych opinii. Opinie moje i Roxi pokazują, że Moda jednoczy fanów zupełnie różniących się w swoich poglądach. To jest fajne!Roxi pisze:Teskty Amber były ok i trafne, natomiast zachowanie Brooke bylo tak oburzajace, że aż trudno to w ogole komentować. Ona nawet nie dawała dojsć do słowa. Zresztą zarzucała Amber cechy, ktore sama ma (przykładam jest jej zachowanie w windzie). Tak się zaciała jak Staphenie wobec niej, a teraz nawet jeszcze bardziej, bo do półrzytomnej Brooke w ciąży Stpehanie wezwała lekarza.Martin pisze:Masz rację Alexander. Szkoda tylko, że Kim będzie cierpiała... Wczorajsze zachowanie Amber było poniżej pasa. Mam na myśli głównie teksty wobec Brooke. Ja chyba nie miałbym tyle cierpliwości co Brooke.
Pozdrówka, Roxi
- Marek Forrester